Víkendový pobyt pre dvoch – originalita za najlepšiu cenu

24.03.2023 Dominika Cestovanie Zdielať
dreveny-dom-pole-strom

Cítite, že potrebujete oddych ale nemáte veľa voľného času? Ideálnym riešením je vybrať si víkendový pobyt pre dvoch za skvelé ceny.

Pravidelný oddych by si mal dopriať každý z nás. Vieme, že nie vždy je to pri veľkom pracovnom vyťažení a nízkom počte dní dovolenky jednoduché. Vyhľadajte a choďte na víkendový pobyt pre dvoch a dokonale zregenerujte telo i myseľ.

Myslíte si, že krásne ubytovanie s nižším budgetom nenájdete? Práve naopak, nájdete a je vskutku jedinečné.

Hľadáte cenovo dostupný spôsob dopravy? Využite autobusovú dopravu spoločnosti Flixbus.sk.

zena-masaz-lavove-kamene

Naše tipy, ako ozvláštniť víkendové pobyty pre dvoch
 

__check

Ubytovanie v hoteli je pre mnohých najkomfortnejším riešením. Ale neoľutujete ani ubytovanie v kúpeľoch, apartmánoch alebo na chatách.

__check

Na stravovanie využite polpenziu a ochutnajte lokálnu gastronómiu. Tak si aj z pomerne krátkeho pobytu odnesiete viac zážitkov.

__check

Počas víkendového pobytu si naplánujte aj ďalšie aktivity, napríklad turistiku. Za 2 dni toho môžete stihnúť naozaj veľa.

zena-vana-sviecky-rastlina

Aký víkendový pobyt pre dvoch si vyberiete?

__check

víkendový pobyt pre dvoch last minute

__check

romantický víkendový pobyt

__check

víkendový pobyt v Tatrách

__check

víkendový pobyt v kúpeľoch

__check

víkendový relaxačný pobyt

__check

víkendový pobyt all inclusive

Víkendový pobyt pre dvoch last minute


Rozhodli ste sa pre víkendový pobyt na poslednú chvíľu? Na výber máte desiatky ubytovaní s výhodnými ponukami. Stačí si zbaliť niekoľko vecí a vyraziť za zaslúženým oddychom.
 

zena-masaz-olej


Hotel CROCUS**** na Štrbskom Plese


O obľúbenosti a veľkej návštevnosti Vysokých Tatier niet pochýb počas celého roka. Príďte si sem užiť príjemné chvíle počas jarných dní aj vy. V komfortnom a nadštandardom ubytovaní sa môžete spoľahnúť na služby na skvelej úrovni. Vyberte si z ponuky aktuálnych pobytových balíčkov ten, ktorý vám vyhovuje najviac.

O využitie voľného času nebudete mať v tomto prostredí núdzu. Turistika, prechádzky alebo oddych vo wellnesse hotela sú len niekoľkými aktivitami, ktoré máte na výber.
 

sedacka-krb-tv-hotel-crocus
Zdroj: www.hotel-crocus.eu

Romantické víkendové pobyty pre dvoch


Chcete s partnerom zbierať nové romantické zážitky? Originálnych miest, kde môžete osláviť vašu lásku oddychom a spoločne stráveným časom je veľmi veľa. Jedným z nich je aj tento domček len pre vás dvoch.

zena-muz-sedacka

__bulb
Zimná dovolenka na lyžiach: Ako na nej ušetriť?

Súhlasíte s tým, že zimná dovolenka musí byť na zasnežených kopcoch? Doprajte si ju s celou rodinou aj tento rok. S našimi tipmi na nej ešte aj ušetríte.

Vila Tatry v Ždiari


Na prvý pohľad nenápadný domček ponúka dokonalé súkromie. Jeho poloha zároveň poskytuje široké možnosti využitia voľného času. To z neho robí naozaj perfektné ubytovanie.

Nájdete v ňom všetko, čo potrebujete. Na prízemí disponuje vstupnou chodbou, obývacou izbou prepojenou s kuchyňou. V podkroví sa nachádza malá, útulná spálňa. So sebou si nemusíte nosiť naozaj nič. Celý domček je totiž plne vybavený.

postel-periny-okno-vila-tatry-zdiar
Zdroj: ubytovanie-tatry.com

Hľadáte ďalšie podobné ubytovania? Naším tipom je Hviezdna noc, Treehouse či Biela Chata.

Víkendový pobyt pre dvoch v Tatrách


Niet pochýb, že slovenská príroda je jedna z najkrajších. Čo by ste povedali na to, užiť si ju netradične na samote?

zena-muz-deka-trava


Na_ture v Hrabušiciach


Uprostred lúky, mimo civilizácie sa nachádza malý lodný kontajner premenený na unikátne ubytovanie. S partnerom si tu vychutnáte vašu chvíľku samoty v tesnom kontakte s prírodou a výhľadom priamo na Vysoké Tatry.

K ubytovaniu sa dostanete len peši. Tam vás čaká plnohodnotné a príjemné ubytovanie vo vybavenej kuchyni, kúpeľni, obývacej časti s TV a pohovkou a manželskou posteľou. Bonusom tohto ubytovania je lesná sauna.

Ubytovať sa môžete celoročne. Možno vás prekvapí, že domček nie je napojený na žiadne inžinierske siete. Všetky sú vyriešené tzv. ostrovným systémom.
 

kontajnerovy-dom-pole-na-ture
Zdroj: www.na-ture.sk

Podobným tipom ubytovania je Chata Horáreň v Slovenskom raji. O niečo menej súkromia, ale s Tatrami ako na dlani vám poskytne ubytovanie Natur Resort vo Veľkej Lomnici.


Víkendový pobyt v kúpeľoch pre dvoch


Čo by ste povedali na to, že fyzické aj psychické uvoľnenie môžete zažiť aj mimo kúpeľov? Skvelou alternatívou sú súkromné ubytovania na samote s vlastnou vírivkou či saunou.


vírivka-uteraky

__bulb
Máte radi lacné poznávacie zájazdy? Cestujte ešte výhodnejšie!

Lacné poznávacie zájazdy sú tou správou voľbou, ako môžete cestovať výhodnejšie. Navyše, ušetriť môžete aj na doprave. Ako na to? Prezradíme vám v našom článku.

LakeForest Dedinky v obci Dedinky


V Slovenskom raji sa nachádza krásna wellness chata pre 2 až 8 osôb. Disponuje moderným vybavením a najväčším lákadlom je vírivka umiestnená priamo na terase. Skúste si predstaviť, ako si odtiaľ užívate pohľad na okolitú prírodu. Dokonalé, však

O tom, že sa sem budete chcieť vrátiť, vás presvedčia aj možnosti využitia voľného času v okolí v každom ročnom období.


chata-lake-forest-dedinky
Zdroj: lakeforestdedinky.123u.sk

Podobnými ubytovaniami sú napríklad The Old Mill v Liptovskom Trnovci s vírivkou a parnou miestnosťou alebo Chalúpka Sokolí dvor v Terchovej s kúpacou kaďou.


Víkendový relaxačný pobyt pre dvoch


Čo pre vás znamená relax? Je to čítanie knihy, prechádzka v prírode alebo nerušené ticho a vychutnávanie si prítomného okamihu? To všetko vám ponúka toto ubytovanie.

zena-kniha

Kniha alebo e-kniha? Aké sú ich výhody, nevýhody a kde ich kúpite za výborné ceny, sa dozviete v našom článku.


Kolíska pokoja v Osturni


Priestranná a novopostavená chalupa si svojím vybavením a útulnosťou získa každého návštevníka. Je ideálna na sladké chvíle ničnerobenia, alebo na čítanie knihy z unikátnej knižnice.

Aj vaša spoločná ranná šálka kávy s partnerom bude chutiť ešte lepšie na terase s výhľadom na šíre polia a lúky. Pohodové chvíle doplní grilovačka na dvore alebo oddych vo fínskej saune.
 

kuchynska-linka-stol-stolicky-chata-koliska-pokoja
Zdroj: koliskapokoja.sk

Hľadáte klasický wellness pobyt pre dvoch? Prečítajte si náš článok, v ktorom sme zhrnuli možnosti na dokonalý oddych.

Víkendový pobyt all inclusive pre dvoch


Chcete na pobyte začať všetko len to najlepšie? Vyberte si all inclusive pobyt, na ktorom zaručene zabudnete na všetky povinnosti a starosti bežných dní.
 

zena-maserka-masaz

Slovenská prírodná kozmetika si získava čoraz viac fanúšikov. Zistite, aké sú jej výhody.

Grand Hotel Permon**** v Podbanskom


Radi by ste dopriali sebe alebo vašim blízkym služby na vysokej úrovni? Potom je tento pobyt skvelým tipom na darček.

Okrem toho vás tu čaká ideálne prostredie na prechádzky, túry a užívanie si tatranskej prírody plnými dúškami. Vydať sa môžete aj na cyklistické výlety alebo využiť bežecké trate. 

sauna-vyhlad-z-okna-hotel-permon
Zdroj: podbanskeresort.sk

Hovorí sa, že investícia do zážitkov je tá najlepšia. Určite to platí aj o oddychu. Rezervujte si aj vy niektorí víkendový pobyt pre dvoch z našich tipov. Nielen, že navštívite originálne ubytovania, ale aj ušetríte.

Chcete nájsť osobité a lacné airbnb ubytovanie? Zistite, ako na to.