__search

Zavítali ste do Kuplio magazínu prvýkrát? Urobili ste dobre. Nájdete tu užitočné články, ako ušetriť v bežnom živote.

Ste tu prvý raz

Vitajte na stránke KUPLIO magazín

Ponúkame vám vždy aktuálne informácie, vďaka ktorým už nebudete nakupovať inak ako výhodne. Všetky zľavy, zľavové kupóny a kódy, ale aj užitočné tipy a triky, či návody, vďaka ktorým sa naučíte šetriť bez najmenšieho obmedzovania. Doprajte si všetko po čom túžite bez výčitiek. Nie sme majitelia e-shopov, ani finanční poradcovia, sme bežní ľudia, ktorí sa s vami chcú podeliť o rady a skúsenosti. Skrátka, ukážeme vám, ako zvládnuť triky obchodníkov v kamenných predajniach a e-shopoch a nakupovať výhodne.

Čo u nás nájdete

Vybrať si môžete hneď z niekoľkých prehľadných kategórií

__Bitmap_1
1

Nakupovanie __Arrow_right_orange_bold

Vo vnútri nejednej z nás sa ukrýva nákupná maniačka, ktorá na módu nedá dopustiť, je tak? Rady a tipy špecializované na dámsku módu, pánsku módu ako aj detskú módu si určite nenechajte ujsť. V tejto kategórii nájdete užitočné články o sezónnych trendoch v líčení, kozmetike či o novinkách v ponuke parfémov. Vďaka užitočným radám budete vždy “IN” a “SMART”, pretože vieme, ako nakupovať výhodne.

2

Bývanie __Arrow_right_orange_bold

Zaujímajú vás nové trendy v bývaní? Zariaďujete či rekonštruujete? Poradíme vám, ako efektívne využiť rodinný rozpočet a nakúpiť výhodnejšie. Neprehliadnite špecializované články, vďaka ktorým si zútulnite bývanie či vyrobíte niečo svojpomocne. Drobnosti do domácnosti, ktoré vám uľahčia život či skvelé tipy na záhradný nábytok, si určite nájdu svoje uplatnenie aj u vás doma.

__Bitmap_2
Bitmap_3
3

Rodina __Arrow_right_orange_bold

Ste na materskej dovolenke a hľadáte spôsoby, ako ušetriť nejaké to euro? Tak potom ste na správnej adrese. U nás nájdete užitočné články, vďaka ktorým bude nákup školských pomôcok či výber detského tábora hračka. V ponuke nechýba ani veľké porovnanie plienok, či mnohé ďalšie tipy, ktoré vám uľahčia váš každodenný život.

4

Voľný čas __Arrow_right_orange_bold

Milujete šport, radi čítate alebo nedáte dopustiť na zdravý životný štýl? Tak potom je táto kategória pre vás ako stvorená. Nájdete tu užitočné tipy, ktoré určite oceníte. V našom magazíne na vás čaká množstvo článkov, v ktorých vám poradíme tipy na efektívne chudnutie, dozviete sa ako zmiernite príznaky alergie a dáme mám zaujímavé na chutné recepty, vďaka ktorým sa určite dostanete do formy.

__Bitmap_4
__Bitmap_5
5

Cestovanie __Arrow_right_orange_bold

Aj vy milujete cestovanie, ale nie ste ochotní za dovolenku utratiť hotový majland? Čo keby sme vám povedali, že sa to dá aj inak. V našej ponuke nájdete aktuálne tipy na tie najlacnejšie letenky a pobyty, z ktorých si určite vyberiete. Prezradíme vám napríklad aj to, na čo máte nárok pri zrušení či omeškaní letu, koľko stojí prebookovanie letenky, a tiež čo všetko si môžete a nemôžete so sebou vziať na palubu lietadla.

6

Poistenie __Arrow_right_orange_bold

Vybrať to najlepšie poistenie domácnosti, nehnuteľnosti, motorových vozidiel, ale aj to cestovné či dokonca životné postenie je niekedy poriadne náročné. Prezrite si recenzie, ktoré naša redakcia podrobne pre vás vypracovala a určite si vyberiete to najvýhodnejšie poistenie pre vás. Okrem užitočných recenzií vám poradíme aj to, na čo sa pri uzatváraní poistenia zamerať alebo naopak, čomu sa radšej vyvarovať a tiež množstvo ďalších skvelých tipov, ktoré určite oceníte.

__Bitmap_6
__Bitmap_7
7

Financie __Arrow_right_orange_bold

Plánujete si zobrať hypotéku, či vybrať najvýhodnejšie stavebné sporenie? A čo taká mladomanželská pôžička, máte na ňu nárok? Tak potom ste na správnej adrese. U nás nájdete hneď niekoľko užitočných rád a tipov, vďaka ktorým sa určite rozhodnete správne. Nečakajte žiadne komplikované tabuľky, ani rozsiahle analýzy, len zopár užitočných argumentov, ktoré vám určite padnú vhod.

8

Energie __Arrow_right_orange_bold

Aj vás trápia nedoplatky za energie? Poradíme vám, ako si znížite výdaje za plyn, vodu, teplo či elektrinu. Ukážeme vám, na čo sa zamerať pri výbere nového spotrebiča, prečo sa oplatia LED žiarovky a na čo si dať pri ich výbere najväčší pozor, a ešte oveľa viac. Prečítajte si naše články a nemíňajte viac peňazí ako je nevyhnutné.

__Bitmap_8
__Bitmap_9
9

Telefón __Arrow_right_orange_bold

Vďaka naším radám ušetríte aj za telefón, televíziu či internet. Kliknite do kategórie a dozviete sa viac. V ponuke na vás čakajú zaujímavé rady, ale aj recenzie, vďaka ktorým bude napríklad výber nového mobilného operátora doslova hračka. Nájdete tu aj tipy pre najvýhodnejšie volania, sms správy či internet.

10

Auto __Arrow_right_orange_bold

Zdá sa vám, že vaše výdavky za auto len narastajú a neviete si s tým rady? Ponúkame vám zopár užitočných tipov, ktoré vaše náklady určite okresajú. Dozviete sa, kedy je ideálny čas na prezutie zimných a letných pneumatík, triky, vďaka ktorým dosiahnete nižšiu spotrebu a v neposlednom rade aj informácie o aktuálnej diaľničnej známke či užitočné recencie na autoalarmy.

__Bitmap_10

Ešte niečo navyše

__Fire_orange

Návody

Hľadáte pomoc ako čo urobiť a vyriešiť?

DOZVEDIEŤ SA VIAC
__Bulp_orange

Rady a tipy

Túžite sa dozvedieť novinky zo sveta šetrenia?

DOZVEDIEŤ SA VIAC