Ako vybrať jarný overal pre bábätko za skvelú cenu?

05.04.2023 Dominika Nakupovanie na internete Zdielať

Jarný overal pre bábätko je ideálnou voľbou do aktuálneho počasia. Do ktorého sa oplatí investovať? Lacnejšieho, na každý deň alebo luxusného? Poradíme vám.

Každá mama potvrdí, že mať bábätko je krásne, ale niekedy aj náročné. Potrebuje veľa starostlivosti, ktorá súvisí aj s výberom vhodného oblečenia. Aktuálne by vám v jarnej výbave nemal chýbať kvalitný overal na prechádzky. Ktorý kúpiť? Rozhodovanie vám uľahčí náš výber a porovnanie.

Pri nákupoch pre bábätko nezabudnite ani na seba. Poznáte e-shop Premamku.sk? V bohatej ponuke nájdete štýlové a hlavne pohodlné kúsky nielen na obdobie tehotenstva, ale aj po ňom.

babatko-detska-herna-podlozka

 

Jarný overal pre bábätko


Deti sú na chlad oveľa citlivejšie, ako dospelí. O bábätkách to platí dvojnásobne. Pred nepríjemnou zimou na jarnej prechádzke ich ochráni práve tento druh oblečenia.

Jarné overaly pre bábätká sú zvyčajne vyrobené z teplých a mäkkých materiálov, vhodných pre citlivú pokožku bábätka. Keďže deti obliekame do viacerých vrstiev, nemusí byť príliš hrubý. Mierne zateplený overal pre bábätko je ten najlepší.

Vyrobený je vcelku, z jedného kusu a s dlhými rukávmi. Súčasťou niektorých modelov je aj kapucňa na ochranu hlavy a krku bábätka pred zimou.

Existuje niekoľko druhov jarných overalov. Najviac z nich je určených na bežné a každodenné nosenie. K dispozícii ale máme aj zateplené či vodoodolné na prechádzky v sychravom počasí.
 

matka-dieta-postel-obliekanie

Parametre pri výbere overalu pre bábätko
 

__check

Veľkosť – overal vyberajte podľa veku a veľkosti vášho bábätka. Pri väčšine overalov nájdete informáciu na odporúčané veľkosti podľa veku dieťaťa.

__check

Materiál – na jar sú vhodné ľahšie, a zároveň teplé materiály, ktoré ochránia dieťa pred chladom. Najčastejšie sú vyrábané z bavlny, flisu alebo polyesteru.

__check

Typ zapínania – vyberte overal so zapínaním na gombíky alebo zips podľa toho, čo je pre vás jednoduchšie na obliekanie a vyzliekanie dieťaťa.

__check

Účel – existuje veľa rôznych dostupných modelov overalov, od jednoduchých až po tie modernejšie.

__check

Pohodlie – najvhodnejším je overal, ktorý je voľný na pohyb dieťaťa, ale súčasne tesný natoľko, aby zabránil prenikaniu chladného vetra.

__check

Bezpečnostné prvky – mnohé overaly disponujú napríklad reflexnými prúžkami na zvýšenie viditeľnosti bábätka.

__check

Cena – rozhodujúce kritérium nákupu je určite aj jeho suma. Nezabudnite, že deti rýchlo rastú a onedlho budú zrejme potrebovať väčšie oblečenie.

dieta-podlozka-hracka

__bulb
Ktoré knihy pre deti sú najlepšie? Vyberajte z TOP 30 tipov

Budovať u detí návyk čítania kníh je vhodné už od útleho veku. Neviete, aké knihy pre deti vybrať pre najmenších, tých starších či teenegerov? Toto sú naše tipy.

Jarný overal pre bábätko – porovnanie


Na porovnanie sme vybrali overaly z ponúk 3 rôznych e-shopov – Sinsay, Brendon a AboutYou. Pri každom sme hodnotili tieto parametre: veľkosť, materiál, typ zapínania, účel, bezpečnostné prvky, cena.

 

Najlacnejší detský overal
 

Jeden z najlacnejších jarných overalov pre bábätko má v ponuke e-shop Sinsay. Je vyrobený v príjemnom svetlosivom odtieni zo 100 % bavlny s teplou podšívkou. Po celej svojej dĺžke má zapínanie na zips a jeho súčasťou je aj kapucňa s roztomilými prvkom uší. Overal má čisté a jednoduché prevedenie, je funkčný a spĺňa svoj účel.

sinsay-overal-pre-babatko
Zdroj: Sinsay.com

Vlastnosti
 

__check

Veľkosť: 56/62 – 80-86

__check

Materiál: 100 % bavlna (vrchný materiál), 100 % polyester (podšívka)

__check

Typ zapínania: zips

__check

Účel: najnižšia cena, na každý deň

__check

Bezpečnostné prvky: žiadne

__check

Cena: 12,99 €

sinsay-vyhody-nevyhody-overal-pre-babatko
Výhody a nevýhody jarného overalu pre bábätko z e-shopu Sinsay.sk


Detský overal v strednej cenovej kategórii
 

Hľadáte pekný jarný overal pre vaše bábätko? Pozrite si ponuku e-shopu Brendon. Okrem overalu nájdete v jeho ponuke veľké množstvo sortimentu pre deti i mamičky.

Hodnotený overal je vyrobený z mäkkej bavlny s vnútornou teplou podšívkou pre komfort a pohodlie bábätka. Zapínanie na patenty v dvoch radoch vám uľahčí obliekanie i vyzliekanie bábätka. Overal zdobí vyšitý vzor a jeho súčasťou je aj kapucňa. Celý overal už na prvý pohľad pôsobí „mäkkým“ a príjemným dojmom.
 

brendon-overal-pre-babatko
Zdroj: Brendon.sk

Vlastnosti
 

__check

Veľkosť: 56 - 68

__check

Materiál: 100 % bavlna (vonkajšia časť), 100 % polyester (výplň)

__check

Typ zapínania: na patent

__check

Účel: na každý deň

__check

Bezpečnostné prvky: žiadne

__check

Cena: 39,95 €

brendon-vyhody-nevyhody-overal-pre-babatko
Výhody a nevýhody jarného overalu pre bábätko z e-shopu Brendon.sk


Najdrahší a najmodernejší overal pre bábätko


Chcete mať v zásuvke vášho dieťatka aj značkový jarný overal na špeciálne dni? Z bohatej ponuky e-shopov vyberáme práve tento z AbouYou. Vyrobený je z príjemnej teplákoviny a zdobí ho minimalistické logo. Hlavičku vášho bábätka pred zimou ochráni kapucňa.

Z vyššej cenovej kategórie je tento teplákový overal pre bábätko určite dobrou voľbou.

aboutyou-overal-pre-babatko
Zdroj: AboutYou.sk

Vlastnosti
 

__check

Veľkosť: 68 - 86

__check

Materiál: 78 % bavlna, 22 % polyester

__check

Typ zapínania: zips

__check

Účel: na špeciálne dni

__check

Bezpečnostné prvky: žiadne

__check

Cena: 79,90 €

abouyou-vyhody-nevyhody-overal-pre-babatko
Výhody a nevýhody jarného overalu pre bábätko z e-shopu Aboutyou.sk



Každá mama potvrdí, že deti rastú naozaj rýchlo. Aj preto je našou radou investovať len do jedného či minimálneho počtu kusov overalov a ďalšie kupovať postupne.

__bulb
Jarný kabát pre dámy: Ktorý trenčkot je najlepší?

Rozhodujete sa, aký jarný kabát si kúpite? Siahnite po štýlovom trenčkote. Pripravili sme výber toho najlacnejšieho, na každý deň i pre špeciálne príležitosti.