Ako urobiť darčekový kôš pre muža? Využiješ ho nielen pri narodeninách

24.06.2024 Dominika Nakupovanie na internete Zdielať

Vlastnoručne vyrobený darček často poteší viac, ako ten kúpený. Pri najbližšej udalosti buď originálna a urob darčekový kôš pre muža sama. Tu sú naše tipy, ako na to.

Zrejme ani nemusíme hovoriť, že darčekový kôš patrí k obľúbeným typom pozorností k narodeninám, meninám, výročiam či akýmkoľvek iným sviatkom či udalostiam. Dlhé roky bol a pravdepodobne aj ďalej bude spôsobom, ako niekomu urobiť radosť k sviatku, alebo sa takouto formou poďakovať. No a častou voľbou je aj pre tých, ktorí nevedia, čo kúpiť a tak stavia práve na túto univerzálnu možnosť.

Rozhodla si sa pre neho aj ty? Nemusíš navštíviť obchodné reťazce a kupovať ho za navýšené ceny. Namiesto toho ho priprav doma spolu s nami. Poradíme ti, ako originálne môže vyzerať tebou vytvorený darčekový kôš pre muža.

__bulb
Ako vybrať kvalitné slnečné okuliare a kde ich zohnať?

Rada odborníkov je jasná – v lete bez slnečných okuliarov ani na krok. No ako si kvalitné slnečné okuliare vybrať? Všetko dôležité sa dozvieš v tomto článku.

Ako urobiť darčekový kôš pre muža?


Je samozrejmé, že každý muž má špecifický vkus, preferuje iné druhy darčekov alebo inak trávi svoj voľný čas. Preto sme pre teba pripravili tipy na to, čo môže obsahovať darčekový kôš pre športovca, gurmána, fanúšika elektroniky a technológií i toho, ktorý si dáva záležať na svojom vzhľade a má rád prémiové kúsky.

K príprave budeš okrem konkrétnych predmetov potrebovať celofán, stužky, nožnice, kartón či košík, pokojne aj predtým použitý.

 

Pre vášnivého športovca


Fanúšika akéhokoľvek pohybu potešíš rôznymi spôsobmi. Muž v tvojom okolí rád behá, venuje sa turistike alebo napríklad tenisu? Podpor jeho záľubu v konkrétnej športovej aktivite kúpou potrebného vybavenia k nej. Či stavíš na nové tenisky, športové oblečenie alebo tenisovú raketu, všetko to bude skvelou súčasťou darčekového koša.

Netrúfaš si na kúpu konkrétneho športového vybavenia? Nakupuj napríklad smart hodinky, outdoorovú kameru, zdravé maškrty či výživové doplnky pre podporu zdravia kĺbov a svalov.

Každý športovec ocení po namáhavej aktivite čas na odpočinok. Čo tak spríjemniť mu oddych? Urob to napríklad kúpou wellness pobytu či predlženého víkendu v jednom z jeho obľúbených miesť. A ak ste si blízki, vyrazte za oddychom spoločne, bez pochýb sa poteší.

__bulb
TOP 10 športových doplnkov pre začínajúcich bežcov. Kde ich kúpiť?

Chceš vo voľnom čase začať behať? Povieme ti, aké športové doplnky na začiatok potrebuješ a aj to, kde ich kúpiš. Veď tohtoročná bežecká sezóna sa pomaly začína.

Poteší sa gurmán i milovník piva


V prípade tohto darčekového koša síce môžeš siahnuť po sladkých a slaných pochutinách, ktoré sú zvyčajne tiež jeho súčasťou, no tentoraz ich vyberieš ty sama. A to presne podľa chutí oslávenca. Odporúčame ti vybrať prémiové víno, syry, čokolády i zmesi korenín. Skvelým obsahom tohto balíčka bude napríklad aj zaplatená večera s degustačným menu alebo kurz varenia s profesionálnym kuchárom.

Pôžitok z kávy u neho podčiarkneš zásobou jeho obľúbenej kávy, pozvaním na kávovú degustáciu či elektrickým mlynčekom na kávu. Ako správny vinár ocení stojan na víno či iné vybavenie do jeho domáceho baru. Pozvanie na ochutnávku vína vo viniciach tiež nebude krokom vedľa. A nezabúdame ani na milovníkov piva, ktorí si prídu na svoje a zároveň sa zabavia pri otváraní špeciálnej pivnej debny z e-shopu Manboxeo.
 

Darčekový kôš so sladkými a slanými pochutinami.
Autor: Dmitry Mashkin (Unsplash)

Pre náročných


Máš vo svojom okolí muža, ktorý si potrpí na naozaj kvalitných produktoch? Dopraj mu ich v jeho sviatok vo forme darčekového koša. K výberovým dobrotám pribaľ napríklad aj produkty z jeho obľúbenej značky kozmetiky. Poznáš jeho preferencie na vône? Potom nebude krokom vedľa ani kúpa parfumu. Chceš vedieť tipy na TOP tohtoročné parfumy? Zisti, ktoré sú najkrajšie pánske parfumy pre rok 2024.

To, ako si daného muža vážiš a čo pre teba znamená, máš možnosť vyjadriť aj formou šperkov. Áno, aj oni už patria k bežným pánskym a každodenným doplnkom. Sekciu štýlových a odolných pánskych šperkov môžeš prehliadať v e-shope iOcel.sk. Na výber máš pestrú ponuku náramkov, prsteňov či retiazok. Chceš nakupovať hodinky? Odporúčame ti prehliadať ponuku online obchodu Daniel Wellington. Z ponuky dizajnových kúskoch určite vyberieš tie pravé.


Fanúšik elektroniky a technológií


No a na záver tu máme niekoľko tipov, čo pribaliť do darčekového koša pre skutočného fanúšika najnovších technologických noviniek a nadšenca elektroniky. Bez pochýb sa poteší bezdrôtovým slúchadlám, dlho vyhliadnutému novému mobilnému telefónu či aktuálne trendy reproduktoru v podobe obrazu.

Má muž v tvojom okolí záujem o smart domácnosť? Poobzeraj sa po produktoch z tejto kategórie. VYber napríklad inteligentnú fľašu alebo hrnček, robotický vysávač okien alebo Headset na virtuálnu realitu. Takýmto vychytávkam sa určite poteší. 

__bulb
Ako vybrať notebook? Kompletný sprievodca výberom

Popularita stolových počítačov klesla už dávno a nahradili ich oveľa praktickejšie notebooky. Zaujíma ťa, ako si vybrať notebook? Prevedieme ťa nákupom.


Získala si inšpiráciu a už vieš, aké produkty najbližšie pribalíš do darčekového koša pre muža v tvojom okolí? Sme presvedčení, že sa tvojim nápadom poteší a poriadne ho prekvapíš.