Kupuješ koženú pánsku tašku? V týchto obchodoch majú najvýhodnejšie ponuky

muz-hneda-kozena-taska

Módne doplnky sa už dávno netýkajú len žien. V súčasných kolekciách nájdeme množstvo praktických pánskych doplnkov, ako je napríklad kožená pánska taška. Kde ju kúpiš?

Pánske módne doplnky dnes okrem kravát, hodiniek či opaskov dopĺňa aj štýlová kožená pánska taška. Je nielen trendom posledných rokov a nadčasovým kúskom, ale aj praktickým doplnkom na každý deň.

Je náročné presne povedať, kedy vznikla prvá pánska taška, pretože muži už od nepamäti nosili rôzne tašky na prenášanie vecí. No podľa viacerých zdrojov môžeme za vznik prvej pánskej tašky označiť Rímsku ríšu, staroveký Egypt i Grécko. Prvé tašky pre mužov boli vyrobené z kože a látky a muži ich nosili cez plece alebo si ich pripínali k opasku. V stredoveku sa začali vyrábať tašky aj z kožušín a iných pevných prírodných materiálov. Už počas renesancie sa stali obľúbenými a od 20. storočia sa začali vyrábať v rôznych dizajnoch, štýloch či tvaroch a dnes sú nenahraditeľným doplnkom mnohých mužov.

Pánske tašky rôznych typov a farebných prevedení nájdeš v e-shope Answear. Ktorá sa ti páči najviac?

muz-taska-na-notebook
Autor: Ono Kosuki (Pexels)

 

Ako vybrať pánsku tašku?

 

Ako pri výbere každého produktu, aj pri pánskej taške je potrebné zvážiť viaceré parametre, aby si ju po kúpe naozaj využil. Pred kúpou zváž svoje požiadavky na jej štýl a praktické využitie. Radi ti s tým poradíme.


Účel používania


Vieš, na čo budeš svoju novú tašku primárne používať? Chceš malú praktickú tašku na bežný deň, na pracovné cesty, športové aktivity alebo tašku do práce? Od účelu používania závisí, po ktorej taške siahneš.

Druhy pánskych tašiek

 

Každý typ tašky má svoje špecifické vlastnosti, štýl a odporúčaný účel používania. Aké sú najbežnejšie typy pánskych tašiek?

__check

Aktovka – je klasickou taškou na prenášanie notebooku či pracovných dokumentov. Najčastejšie je dostupná v elegantnom koženom prevedení.

__check

Taška cez rameno – zvyčajne je dostupná v plochom obdĺžnikovom tvare s menším úložným priestorom. Vhodná je na každodenné nosenie. Páči sa ti kožená pánska taška cez rameno? Pozri, aké má vo svojej ponuke CCC.

__check

Cestovná taška – poskytuje dostatok miesta na zbalenie dôležitých vecí na kratšiu či dlhšiu cestu. Môže mať rôzne rozmery, byť na kolieska alebo len na nosenie v ruke.

__check

Pánska taška do ruky – ako napovedá jej názov, nosí sa v ruke alebo cez rameno. Vyrobená môže byť v menšom prevedení na tie najnutnejšie veci alebo naopak väčšia, praktická na športové aktivity alebo krátke cesty.

__check

Taška na notebook – špeciálne určená a prispôsobená na nosenie počítača i potrebného príslušenstva.

__check

Taška na doklady – najmenší typ z pánskych tašiek slúži výhradne na odnesenie tých najdôležitejších vecí.

cierna-kozena-aktovka
Autor: cottonbro studio (Pexels)



Mimochodom, pánska taška môže byť skvelým darčekom aj k sviatku. Sv. Valentína. A čo ďalšie tipy na super darčeky? Nájdeš ich v našom článku. A nezabudni si pozrieť aj všetky valentínske zľavy.

vase-kupony-valentinske-zlavy

 

Veľkosť tašky


Koľko vecí potrebuješ nosiť vo svojej novej taške? Mysli na to ešte pred jej kúpou, aby ťa neskôr nič neprekvapilo a taška ti jej veľkosťou vyhovovala. Ak napríklad nosíš často so sebou notebook, okrem tašky do ruky si vyber aj pánsku tašku do práce.

Materiál


Najčastejšie sa na výrobu pánskej tašky používa nylon, polyester, koža a ďalšie. Vyber materiál, ktorý vyhovuje tvojim preferenciám.


Aké sú vlastnosti jednotlivých materiálov?

 

__check

Koža – je populárnym materiálom na výrobu tašiek kvôli svojej dlhej životnosti i elegantnému vzhľadu. Ak je taška vyrobená z pravej kože, je najodolnejšia.

__check

Nylon – tašky z tohto materiálu sú ľahké a odolné voči poškodeniu.

__check

Polyester – je odolný voči poškodeniu a vode. Produkty z neho sú ľahké a cenovo dostupnejšie ako tašky z pravej kože.

__check

Plátno – pevná textília, ktorá sa používa najmä na tašky na ležérne udalosti. Chceš pánsku tašku cez rameno alebo batoh z tohto materiálu? Pozri si ponuku e-shopu Mall.

__bulb
Podľa čoho vybrať pánsku mikinu na zips? A kde majú najlepšie ceny?

Pánska mikina na zips je pohodlný a štýlový kúsok oblečenia, ktorým jednoducho odprezentuješ svoj vkus. Vieš, ako ju vybrať a v ktorých e-shopoch nájdeš TOP kúsky?

Štýl a dizajn


Preferuješ tašky v jednofarebnom prevedení s čistým dizajnom bez rôznych aplikácií? Alebo sa ti naopak páčia tašky, ktoré sú svojimi prvkami unikátne? Na našom webe sme zhrnuli skvelé ponuky pánskych tašiek z rôznych e-shopov, aby si si mal z čoho vyberať.

K skvelému looku patria okrem tašky aj iné doplnky. Výhodnejšie ich kúpiš vďaka týmto ponukám.


muz-drzi-kozenu-taskuAutor: Mikhail Nilov (Pexels)

 

Praktická stránka tašky

 

Čo to znamená? Na tento parameter sa môžeme pozrieť z dvoch stránok. V prvom rade je to pohodlné nosenie tašky. Všímaj si, či má taška dostatočne veľké rukoväte, prípadne či má popruhy.

Na druhej strane venuj pozornosť vnútornému členeniu tašky, či obsahuje dostatok vreciek na prehľadné uloženie vecí.

__bulb
Ako vybrať cestovné kufre za výhodnú cenu? Poradíme ti

Chystáš sa na dlhší výlet, dovolenku alebo pracovnú cestu? Už s predstihom mysli na to, do čoho sa zbalíš. Zisti, podľa akých kritérií vyberať cestovné kufre.

Cena

 

Výsledná suma, ktorú zaplatíš, závisí od konkrétneho typu tašky, materiálu a takisto značky. Za malú tašku na doklady z polyesteru zaplatíš približne 20 €, no za jeho konkurenta v koženom prevedení je to cca 50 €. Taška za notebook z imitácie kože ťa bude stáť približne 60 € a za menšiu cestovnú tašku zaplatíš približne 30 €.

Naša rada: Či sa ti to páči, alebo nie, podvody na internete sa z času na čas vyskytujú. Preto vždy nakupuj len na overených internetových stránkach, aby si neprišiel o peniaze.

 

Ako sa starať o koženú tašku?


Taške vyrobenej z kože je potrebné venovať určitú starostlivosť, aby si predĺžil jej životnosť a mohol ju používať čo najdlhšie v dobre vyzerajúcom vzhľade. Ako na to?

Základom je pravidelné čistenie pomocou jemnej handričky navlhčenej v teplej vode. Činnosť opakuj pravidelne pre odstránenie nahromadeného prachu a nečistôt. V e-shopoch nájdeš mnohé špeciálne prípravky určené na starostlivosť o kožené produkty. Aplikuj ich podľa pokynov pre dokonalé ošetrenie.

muz-kozena-taska-klobuk
Autor: Vlada Karpovich (Pexels)


Dnes už dávno neplatí, že tašky nosia len ženy. Preto, ak ešte nemáš svoju tašku, neváhaj si ju zaobstarať práve teraz. Sme si istí, že investíciu do nej neoľutuješ a stane sa plnohodnotnou súčasťou tvojich doplnkov.