Je tu Valentín: Čo a kde kúpiť a aký odkaz k tomu priložiť?

valentin-plny-zliav-vase-kupony

Už vieš, čo daruješ na Valentína? Máme pre teba pár tipov a inšpirácií. A ako bonus ti dáme i predpripravené valentínske priania, pokojne ich ukradni ♥

Aj ty sa vždy tešíš domov o niečo viac, keď vieš, že ťa tam čaká tvoja polovička? Valentín je ideálnou príležitosťou, kedy jej to môžeš naplno ukázať a svoju lásku prejaviť vo forme darčeka. Pýtaš sa, akým? S tým ti pomôžeme.

Pripravili sme pre teba skvelé ponuky v kategóriách ako je krása a kozmetika, hodinky a šperky, móda a spodná bielizeň, chovateľské potreby, telefóny a tablety, darčeky a kvety, wellness a romantické pobyty. V každej z nich nájdeš od 1. do 14. februára neodolateľné ponuky za fantastické ceny. Nielen, že budeš mať perfektný darček pripravený v predstihu a vyhneš sa stresu, ale aj ušetríš peniaze.

Chceš prehliadať všetky valentínske zlavy na jednom mieste? Klikni link nižšie a zistíš, z čoho všetkého môžeš vyberať.

muz-zena-objatie
Autor: Andrea Piacquadio (Pexels)

 

Pre módnych nadšencov


Nový kúsok oblečenia nie je radosťou len pre dámy. Rovnako sa z neho dokážu tešiť aj páni, ktorí majú vyberavý vkus a záleží im na tom, čo si obliekajú. Patria svetre, košele či obleky medzi obľúbené kúsky oblečenia tvojho partnera? Doplň jeho šatník o moderné oblečenie z e-shopu Zoot. Radosť mu určite urobíš aj novou kravatou, pánskou taškou či klobúkom.

Máme pripravené aj tipy na darčeky pre dámy. Pri dlhodobom vzťahu určite vieš, aký typ oblečenia sa tvojej partnerke páči najviac. Preferuje nenápadné kúsky alebo naopak výrazné a extravagantnejšie? Pozri si celú ponuku dámskeho oblečenia na našom webe a vyber pre ňu oblečenie podľa jej vkusu.

Nákupov z tejto kategórie sa nemusíš obávať ani na začiatku vzťahu. Vsaď napríklad na univerzálny rolák či sveter, z doplnkov môžeš vybrať zase vkusnú súpravu šálu a čiapky. Tvoju snahu partnerka určite ocení. Spomenuté, ale aj iné kúsky kúpiš výhodne vďaka týmto ponukám.


No a na zozname potenciálnych a obľúbených darčekov na Valentína nesmie chýbať ani kategória spodnej bielizne. Tak, ako ňou prekvapíš ty jeho, môže on prekvapiť teba. Netradičné strihy, farby a luxusné materiály, to všetko sa s týmto sviatkom spája tiež.


K darčeku pridaj aj milý odkaz. Pre milovníka módnych trendov môže znieť napríklad takto:

„Si mojou najväčšou módnou inšpiráciou a stelesnením elegancie a perfektného štýlu, preto som ti vybral/a tento darček. Dúfam, že ťa poteší aspoň tak veľmi, ako veľmi ťa ľúbim. Ale nezabudni, že nech máš oblečené čokoľvek, pre mňa je najkrajšie to, aký/á si. Prajem ti ten najkrajší Valentín! “
 

zena-balenie-darceka
Autor: Michelle Leman (Pexels)
 

Darček pre krásu a starostlivosť


Poznáš obľúbenú značku kozmetických produktov tvojej polovičky? Potom je tvoj nákup jasný. Ak si v opačnej situácii a nevieš, po ktorých siahnuť, je to ideálna príležitosť na experimentovanie a skúšanie nových produktov. Vytvor svojmu partnerovi alebo partnerke originálny box s produktami, ktoré môže objaviť exkluzívne na Valentína. Potrebuješ inšpiráciu, kde a čo nakupovať? V kategórii krása a kozmetika na teba čaká skutočne veľká ponuka.

Aké produkty môže obsahovať dámsky balíček? Vyber telové mlieko, lak na nechty, rúž, tiene na oči či nové štetce na líčenie, ktoré nahradia tie opotrebované. Nevieš si rady, čo vybrať mužovi? Určite využije produkty zamerané na starostlivosť o bradu a fúzy, doplnky na holenie alebo produkty na styling vlasov.

No ak by sme ti mali odporučiť jeden TOP darček pre dámy aj pánov, bol by ním parfum. Je to typ darčeka, na ktorý obdarovaný určite nezabudne. Základným pravidlom pri jeho výbere je, že parfum pre ženu by mal byť ľahší s jemnejšou vôňou, zatiaľ čo pánsky zase ťažší a výraznejší.

Aké prianie by sa hodilo k takémuto darčeku?

„Mám pre teba malý darček, ktorý tvoju krásu len podčiarkne, pretože si krásna/y taká/ý, aká/ý si. Pre mňa si tým najkrajším človekom, ktorého nadovšetko milujem a dnes oslavujem, že ťa mám.“
 

parfumy-casopis
Autor: Richan Dwi Putra (Pexels)

Chceš kúpiť parfum? Notino má pripravenú širokú ponuku dámskych aj pánskych vôní rôznych druhov za výborné ceny. Presvedč sa o tom.

Šperky a hodinky to povedia za teba


Všetky darčeky darované z lásky sú krásne a hodnotné. No pravdou je, že šperky vždy boli a budú jedným z tých najkrajších darčekov, aké môžeš darovať. A na Valentína vyjadria lásku za teba.

Ak ich chceš kúpiť svojej polovičke tento rok aj ty, investuj len do kvalitných šperkov či hodiniek, ktoré vydržia dlhé roky bez známok opotrebenia. Obávaš sa, že sa netrafíš do vkusu svojej partnerky? Pri kúpe hodiniek je dôležité zohľadniť v prvom rade ich štýl, či majú byť športové alebo elegantné. Nasleduje výber farby, odporúčame pozerať tie v univerzálnych odtieňoch a pre dámy najmä v obľúbenom guľatom prevedení ciferníka.

Vybrať šperky zo zlata, striebra alebo titánu? Odpoveď nájdeš v šperkovnici tvojej partnerky. A potom už bude jednoduché vybrať ten správny náramok, prsteň, retiazku či náhrdelník, ktorým dokonalo vyjadríš svoju lásku. Mimochodom, ak dlhšie zvažuješ posunúť váš vzťah na ďalšiu úroveň, darovanie zásnubného prsteňa bude v tento deň krásnou oslavou vašej lásky.

V súčasnosti nie je ničím nezvyčajným, ak nosia šperky aj muži. A to nielen náramky, ale aj prstene či retiazky. Neváhaj preto ani sekundu, a vyber mu štýlový šperk z ponuky e-shopu Vivantis.

K tak hodnotnému darčeku, akým sú hodinky či šperky patrí aj špeciálne prianie. Napríklad takéto:

„Si ako tento darček – nekonečne krásna/y a cenná/ý. Nech ti hodinky pripomínajú, že ťa každú minútu nadovšetko milujem a šperky, že si pre mňa tou/tým najkrajšou/najkrajším na celom svete.“
 

darcek-prsten
Autor: Marko Klaric (Pexels)

__bulb
Retiazka s krížikom je skvelý darček. Koľko by ale mala merať?

Hľadáš univerzálny druh šperku, ktorý nikdy nevyjde z módy? Medzi populárne patrí retiazka s krížikom. Zisti, ako ju správne vybrať a v akých e-shopoch nakupovať.

Je pravdou, že šperky nie sú najlacnejšou záležitosťou, najmä, ak dávaš prednosť kvalite a overeným značkám. My však vieme, ako za tieto produkty môžeš ušetriť peniaze aj čas strávený prehliadaním webových stránok. Nakupuj s využitím týchto ponúk.


Čas na spoločné domáce zvieratko


Obaja túžite po spoločnom domácom zvieratku? Kúp ho na Valentína a prekvap svojho partnera. Či už to bude pes, mačka, zajac, korytnačka alebo rybičky, kúpa spoločného zvieratka je tiež prejavom lásky.

Mysli však na to, že sa dané zvieratko stane neoddeliteľnou súčasťou vášho života a bude potrebné venovať mu časť z vášho voľného času na starostlivosť, venčenie, kŕmenie či hranie. Jednoducho bude potrebovať vašu pozornosť. Premysli si, či vo vašom spoločnom živote nastal čas na tento záväzok, ktorý vás zároveň naučí zodpovednosti.

Rozmýšľaš, či zvieratko nakoniec kúpiť? Jedno je isté, bude vašim najlepším priateľom, ďalším členom rodiny a vždy vás bude bezpodmienečne milovať. Navyše, domáce zvieratko môžete vnímať ako prípravu na dieťa.

S akým prianím darovať domáce zvieratko? Možno by mohlo znieť takto:

„Teším sa z nášho krásneho spoločného života a chcem, aby sme sa s ním podelili o toto zvieratko. Viem, že si po ňom dlho túžil/a. Ako sa bude volať?“
 

muz-so-psom-park
Autor: Zen Chung (Pexels)

Chýbajú ti chovateľské potreby pre tvojho domáceho miláčika? Nájdeš ich v e-shope Zoohit.

Praktické darčeky z radu elektroniky


Valentín je podobným sviatkom, ako sú narodeniny, meniny či Vianoce. Takže k jeho oslave tiež patrí darček. Preto aj v tento deň môžeš darovať svojmu partnerovi darček, ktorý naozaj potrebuje a využije. Čo by to mohlo byť?

Snáď každý muž ocení nový holiaci strojček, zastrihávač brady a fúzov, mobilný telefón, tablet, slúchadlá alebo reproduktor do auta. Krokom vedľa nebude ani kúpa notebooku alebo čítačky kníh. Zamerať sa môžeš aj na jeho záľuby a kúpiť mu napríklad špičkový fotoaparát.

Širokú ponuku produktov z radu elektroniky môžeš výhodne nakupovať v e-shope Okay. Nenechaj si ujsť aktuálne skvelé ceny.

A čo poteší tvoju partnerku? Výber máš takisto obrovský, a to od žehličky na vlasy, cez epilátor až po LED lampu na gélové nechty. Porozmýšľaj, čo by ju mohlo potešiť. Dohodnúť sa môžete aj na vzájomnom nákupe rovnakého darčeka, napríklad na elektrických zubných kefkách pre krásny úsmev, ktorý si každý deň venujete.

Pripoj krátke, no milé prianie:

„Rozmýšľal/a som, čo by ťa mohlo potešiť. Dúfam, že som sa trafil/a do tvojho vkusu a darček sa ti bude páčiť.“
 

zena-rozbalovanie-darceka
Autor: cottonbro studio (Pexels)
 

Spoločný wellness alebo romantický pobyt


Ste jednou z tých dvojíc, ktoré nemajú popri pracovných povinnostiach na seba toľko času, koľko by ste si predstavovali? Darujte si spoločný romantický alebo wellness pobyt. Tam zabudnete na všetko a budete len vy dvaja. Nielen, že si dokonalo oddýchnete, ale zároveň posilníte aj váš vzťah, pretože spoločne strávený čas je pre neho veľmi dôležitý. Dovtedy kúp vonnú sviečku, penu do kúpeľa a iné produkty na domáci wellness.

Má tvoj partner vysnívanú dovolenkovú destináciu? Daruj mu letenky. Jeho radosť si z rozbaľovania takého darčeka si navždy zapamätáš. Alebo sa zameraj na zážitky v podobe gurmánskej večere, ochutnávky vín alebo návštevy pivných kúpeľov.

A aké prianie napísať na darčekovú tašku? Podľa nás by mohlo znieť nejako takto:

„Chcem s tebou stráviť viac času, preto ťa chcem zobrať na toto miesto, kde si spolu oddýchneme a získame nové zážitky. Dúfam, že sa ti tento darček páči.“
 

zamilovany-par-plaz
Autor: David Gomes (Pexels)

Chceš získať viac zážitkov a zaplatiť menej? Stačí, ak využiješ tieto ponuky. Chceš mať prehľad o všetkých aktuálnych ponukách? Prihlás sa na odber newslettera.


Ďalšie nápady na darčeky


Na záver pre teba máme ešte pár tipov, čo môžeš svojmu partnerovi darovať. Osvedčenou klasikou, na ktorú si potrpí takmer každá žena, sú kvety. Stačí vybrať tie správne podľa vkusu danej dámy a následne využiť túto zľavu. Originálnym darčekom sú aj vytlačené fotografie alebo tričká s vlastnou potlačou. No a chýbať nemôžu ani čokoládové pralinky.

Nezabudni na prianie od srdca:

„Vďaka tebe je každý môj deň krajší a plný lásky. Si mojím slnkom, keď prší a dôvodom, prečo sa teším na každý ďalší deň. Ďakujem ti, že si!

muz-zena-darovanie-kvetov
Autor: Andres Ayrton (Pexels)
 

Aj pre vás dvoch je Valentín výnimočným dňom na oslavu vašej lásky? Daj svojmu partnerovi špeciálne v tento deň vedieť, že aj vďaka nemu je pre teba váš dom skutočným domovom. No nezabudni na to ani počas iných dní. S šetrením peňazí na darčekoch ti počas celého roka pomôžu zľavové kódy.
 

vase-kupony-valentin-plny-zliav