Hľadáte vianočný darček pre muža? Máme pre vás skvelé tipy

23.11.2018 Kristína Nakupovanie Zdielať
Hľadáte vianočný darček pre muža? Máme pre vás skvelé tipy

Povedzme si na rovinu, nájsť vhodný vianočný darček pre muža nie je vždy jednoduché. Chcete tento rok zaujať niečím naozaj výnimočným, a neminúť pritom celú výplatu? Máme pre vás niekoľko tipov, ako môžete pod vianočným stromčekom muža potešiť, a zároveň aj ušetriť.

 
 
 

Ako nájsť vhodný darček pre muža?

 
 
Aj keď sa hovorí, že nájsť darček pre muža je omnoho jednoduchšie ako vybrať darček pre ženu, nie je to celkom tak. Aj muži sú nároční a dávno sú preč tie časy, keď ste mužovi pod vianočným stromčekom urobili radosť ponožkami či pyžamom. Určite chcete, aby bol darček originálny, a zároveň ho potešil.
 
Zamyslite sa nad tým, čo má váš muž skutočne rád. Aké má záľuby a preferencie? Poteší ho skôr luxusný darček alebo nejaká drobnosť, prípadne zážitok? Keď si zodpoviete na tieto otázky, verte, že nájsť vhodný vianočný darček nebude až taký problém. A my vám navyše prinášame niekoľko tipov, s ktorými určite trafíte do čierneho.

 
 
 Tip 1: Vyberte mu štýlové hodinky
 
V pravom zmysle slova “nadčasový” darček, ktorý určite poteší každého muža. Vybrať si môžete z rôznych typov hodiniek, od klasických, cez športové, elegantné, luxusné až po smart hodinky. Zvlášť vhodné na obdarovanie sú darčekové sady, ktoré okrem hodiniek obsahujú tiež pánske náramky, okuliare, štýlové okuliare, luxusné pero či peňaženku. Pánske hodinky so zľavou až do 70 % nájdete až do konca decembra v internetovom obchode BigBrands.sk. Neváhajte, využite skvelý Bigbrands zľavový kód alebo ďalšie skvelé zľavy a ušetrite tak nielen čas, ale aj peniaze.

bigbrands zlavy vasekupony.sk

Tip 2: Navoňajte ho kvalitným parfumom
 
Darček, ktorým urobíte radosť nielen svojmu partnerovi, ale aj sebe samej. Veď čo môže byť príjemnejšie, ako keď váš muž vonia vôňou, ktorú mu vyberiete vy a ktorá ešte zvýrazní jeho mužnosť? Vyberte si z ponuky značiek, ako sú Hugo Boss, Bentley, Cartier, Estée Lauder, Ferrari, Jil Sander a ďalšie, využite Notino zľavy na parfémy alebo kozmetiku a nakupujte výhodne. Darček si môžete navyše nechať priamo pri nákupe darčekovo zabaliť, darčekové balenie si vyberiete priamo vo virtuálnom nákupnom košíku.

notino zľava vaše kupóny

Tip 3: Nechajte ho pohrať sa
 
Nenadarmo sa hovorí, že muž sú vlastne také veľké deti. Stále sa radi hrajú a objavujú technické novinky. Spravte teda svojmu partnerovi radosť pod vianočný stromček a vyberte mu z ponuky hračiek pre dospelých. Ak je váš muž automobilovým fanúšikom, určite  ho poteší auto, motorka či vrtuľník na diaľkové ovládanie. Alebo mu urobte radosť dronom so zabudovanou HD kamerou. Ak navyše využijete Alza zľavový kupón, vaša radosť z nákupu bude ešte väčšia.

drony zlavy alzavasekupony.sk

Tip 4: Doprajte mu nezabudnuteľný zážitok

Existujú muži, ktorým namiesto hmotných darov ulahodíte skôr tými nehmotnými. Stavte teda na nezabudnuteľné dobrodružstvá a zážitky. Je váš muž futbalový fanúšik? Darujte mu zájazd na futbalový zápas niektorého zo svetoznámych mužstiev, ako sú Chelsea, Arsenal, Real Madrid, Neapol, Juventus, Bayern, Atletico, AS Rím, Dortmund, Inter Miláno a mnohé ďalšie. Pre milovníkov kultúry vyberajte napríklad rôzne divadelné predstavenia či muzikály. Adrenalínoví nadšenci zasa ocenia jazdu na Ferrari, rafting, letecké zážitky či paintball.
 
Možností, ako pod vianočným stromčekom príjemne prekvapiť, je teda naozaj veľa. Tak čo, pomohli sme vám vybrať ten pravý vianočný darček pre vášho muža?