Ako vybrať na Lelosi tie najlepšie zateplené legíny?

zena-v-lelosi-leginach-podlozka-na-cvicenie

Hľadáš komfortné legíny na cvičenie, voľný čas alebo len tak na doma? Na všetky príležitosti sú vhodné Lelosi zateplené legíny. Poradíme ti s ich výberom.

Nosiť pohodlné oblečenie je snom každej ženy. Veď prečo sa necítiť najlepšie, ako je to len možné? A v oblečení od značky Lelosi sa budeš cítiť doslova ako v bavlnke. V tomto článku sa zameriame na produkt, ktorý využiješ počas chladnejších dní doma i vonku, či už chceš leňošiť alebo byť aktívna. Sú ním legíny od značky Lelosi.

__bulb
Podľa čoho vybrať pánsku mikinu na zips? A kde majú najlepšie ceny?

Pánska mikina na zips je pohodlný a štýlový kúsok oblečenia, ktorým jednoducho odprezentuješ svoj vkus. Vieš, ako ju vybrať a v ktorých e-shopoch nájdeš TOP kúsky?

V oblečení Lelosi ako v druhej koži


Medzinárodný výrobca a predajca oblečenia legín, nohavíc, džínsov, pyžám, plaviek a ďalších kategórií oblečenia v súčasnosti pôsobí vo viac ako 12 krajinách. Za ich prvý najobľúbenejší produkt, ktorý značku na slovenskom trhu zviditeľnil, možno považovať pyžamá. Na sociálnych sieťach často prezentované ako najlepšie najmä kvôli kvalitnému materiálu a štýlovým vzorom. Netrvalo však dlho a populárne sa stali aj ďalšie produkty, medzi nimi aj ich legíny v rôznych štýloch.

A aké sú produkty značky Lelosi? Aj ty si už možno počula, že sa v ich oblečení budeš cítiť ako v druhej koži. Toto slovné spojenie skvele vystihuje podstatu ich produktov. Vyrábajú sa totiž zo špeciálnych vlákien pre pocit dokonalého pohodlia pri nosení.

Dôraz sa kladie na kvalitu, jemnosť, odolnosť či pružnosť. Výnimkou nie je ani ekologické hľadisko a udržateľnosť produktov. Vyrábané sú s dôrazom na životnosť a odolnosť aj pri používaní v náročných podmienkach. Výsledkom precíznej výroby je tak najjemnejšie a najpohodlnejšie oblečenie.

7 dôvodov, pre ktoré si Lelosi produkty obľúbiš
 

__check

vysoká úroveň komfortu

__check

pružnosť

__check

priedušnosť

__check

žiadna priehľadnosť látky

__check

dostupnosť rôznych štýlov

__check

overená Lelosi kvalita

__check

viac ako 800 000 zákazníkov


zena-cviciaca-v-zateplenych-lelosi-leginach
Autor: Cliff Booth (Pexels)

Ešte stále nemáš v šatníku oblečenie od značky Lelosi? Presvedč sa o jeho pohodlnosti a kvalite na vlastnej koži. Máme pre teba pripravené aj ponuky, vďaka ktorým pri nákupe ušetríš.


Zateplené legíny Lelosi


Sekcia legín obsahuje množstvo produktov kategorizovaných podľa ich vlastností. Jednoducho si nájdeš dlhé legíny, krátke, capri i dlhé skorty. Ďalej máš na výber legíny podľa ich špecifických vlastností rozdelené na Silhouette, Polarosi, Siberosi či bezšvové. Kliknúť môžeš aj na legíny v špeciálnej edícii.

V rámci nášho článku sa zameriame na kategóriu Polarosi a Siberosi. Tie obsahujú produkty, ktoré ti poskytnú vyšší tepelný komfort za každých okolností.

Kedy si vybrať legíny Polarosi? S legínami v tejto kategórii bude každá aktivita ihneď príjemnejšia bez ohľadu na to, aké nízke sú teploty. Prekážkou tráviť čas vonku už nebudú ani chladné rána či večery, pretože si našla dokonalé legíny na exteriérové aktivity na začiatok jari, jeseň i zimu.

Materiál Polarosi s termoefektom je hrubší, no stále jemný, vďaka čomu ťa legíny perfektne ochránia pred nepriaznivým počasím. Ďalej ich charakterizuje vysoký pás pre pohyb bez obmedzení, rýchloschnúci materiál či nepriehľadnosť. Nosiť ich môžeš aj ako termo oblečenie pod inými kúskami.

Okrem množstva pozitívnych vlastností týchto legín ťa určite poteší aj široký výber veľkostí od S až po 2XL a dostupnosť v klasickej verzii i špeciálnej edícii.

Rozhodla si sa, že legíny vyskúšaš? Vďaka týmto ponukám bude tvoj nákup ešte výhodnejší.


Označenie zimných legín získali tie, ktoré nájdeš v kategórii s názvom Siberosi. Sú spojením dokonalého tepla a štýlového vzhľadu. Aj počas tej najtuhšej zimy ti poskytnú potrebné teplo vďaka ich prepracovanému zloženiu. Ušité sú totiž nielen z termo materiálu, ale aj izolovanej plyšovej podšívky.

Nezabudni si ich zbaliť na hory, všetky zimné outdoorové aktivity, alebo aj počas oddychu v bežný deň. Množstvo zaujímavých farebných prevedení a rôznych druhov potlače sú zárukou, že nájdeš tie, ktoré budú korešpondovať s tvojim štýlom. A nielenže budeš vyzerať výborne, ale sa tak budeš aj cítiť. Jednoducho chlad s nimi nemá šancu. Pod značkou Lelosi si ich môžeš vybrať od veľkosti XS až 2XL.
 

zena-cvicenie-lelosi-zateplene-leginy
Autor: Anastasia Shuraeva (Pexels)

Plánuješ zimnú dovolenku? Nepremokavé dámske snehule a legíny Siberosi ti v batožine nemôžu chýbať. Spoľahni sa na osvedčenú kvalitu aj ty.

Ako nosiť zateplené legíny?


V súčasnosti sú legíny bežnou súčasťou outfitov na každý deň. Variabilita ich nosenia je naozaj široká a sú plnohodnotným a ľahko kombinovateľným oblečením. Ako ich teda nosiť s iným oblečením?

Na vytvorenie športového outfitu ti nechýba veľa. Stačí, ak doladíš športový top, mikinu alebo bundu podľa počasia. Chceš sa doma cítiť maximálne pohodlne? Legíny v kombinácii s voľným tričkom alebo mikinou sú tou správnou voľbou na komfortný domáci outfit.

No a čo outfit do mesta? Áno, aj tam si môžeš pokojne obliecť legíny. Ak majú vzor, siahni skôr po mikine. Naopak, k jednofarebným legínam ľahko skombinuješ tuniku, sveter či kardigán.

Triedila si oblečenie v šatníku a potrebuješ si kúpiť nové? Využi tieto pestré ponuky v kategórii móda.


 

Ktoré Lelosi zateplené legíny si kúpiš? Dlhšie neváhaj, vyber si kúsok podľa svojho vkusu a užívaj si výnimočný komfort. Sme si istí, že ak im dáš šancu, budú čoskoro patriť k tvojím obľúbeným kúskom v šatníku.


S blížiacim sa Valentínom už teraz prebiehajú valentínske zľavy. Využi ich a kúp svojej polovičke niečo pekné. Tipy na darčeky pre neho aj pre ňu nájdeš v našom článku.

valentinske-zlavy-vase-kupony