Štedré Vianoce pre celú rodinu: Ušetri za darčeky s našimi ponukami

vianocne-kupony-na-darceky

Máš premyslené všetky darčeky? Vieme, ako na nich ušetríš. Využi špeciálne ponuky na našom webe a nakupuj od 1. do 20. decembra výhodne všetko pre perfektné Vianoce.

Najkrajšie obdobie v roku sa už nezadržateľne blíži. Konečne stráviš s rodinou viac času, užiješ si voľné dni bez práce, vychutnáš si veľa dobrého jedla a to všetko pri pohľade na krásnu výzdobu a rozsvietený stromček. No a chýbať nemôžu ani darčeky kúpené od srdca.

Nedali ti blízki zoznam ich prianí? My ti poradíme, čo by sa mohlo páčiť malým aj veľkým a aj to, kde to kúpiš za bezkonkurenčnú cenu. A nákupy budú ľahké, rýchle a ešte pri nich aj ušetríš.

Tie najlepšie ponuky na vianočné darčeky sa ukrývajú v kategóriách ako je móda, elektronika, nábytok a bývanie, doplnky a textílie, parfumy a kozmetika, šperky, hodinky, hračky, knihy, šport, zdravie a cestovanie.

Chceš nakupovať už teraz? Pozri sa, aké zľavy na vianočné darčeky sme pripravili.

rodina-objatie-vianoce
Autor: Nicole Michalou (Pexels)


Oblečenie pre celú rodinu


Najrôznejšie druhy oblečenia a módnych doplnkov patria k jedným z najčastejšie kupovaným darčekom. Zatiaľ čo dospelých poteší oblečenie takmer vždy, deti ním často nie sú nadšené. No potrebujeme ho všetci, obzvlášť na zimnú sezónu nie je teplého oblečenia nikdy dosť.

Aké kúsky z kategórie oblečenia nakupovať na Vianoce? Teplý pár ponožiek by nemal chýbať v žiadnom vianočnom balíčku, set vkusnej čiapky so šálom poteší dámy i pánov, no a najmenším deťom sa budú páčiť teplé mikiny s rozprávkovými motívmi. Klasický pletený sveter môžeš darovať mladšej i staršej generácii, ocenia ho všetci.

Veľmi dobre poznáš vkus a veľkosť oblečenia členov rodiny? Potom sa nemusíš báť ani nákupu drahších kúskov, ako napríklad štýlového kabátu pre dámy či teplej pánskej zimnej bundy.
 

zena-dieta-zima
Autor: Yan Krukau (Pexels

Moderné oblečenie pre každého člena rodiny nájdeš v e-shope Answear. Nečakaj a nakupuj, kým sú dostupné všetky veľkosti.

Plánuješ medzi sviatkami rodinnú lyžovačku? Nezaobíde sa hlavne bez funkčnej a teplej outdoorovej bundy a kvalitných topánok. Využi naše ponuky a ušetri pri nakupovaní:


Elektronika ako obľúbený darček


Pre mnohých ľudí je pri nákupe vianočných darčekov prvou voľbou kategória domácich spotrebičov a elektroniky. Chceš z nej nakupovať na Vianoce aj ty? Máme dobrú správu, na tomto tovare teraz poriadne ušetríš.

Čo by členovia rodiny mohli oceniť? Každý teenager vo voľnom čase využije bezdrôtové slúchadlá. Štúdium mu uľahčí výkonnejší model notebooku alebo tabletu a jeho návyk k čítaniu môžeš prehĺbiť darovaním elektronickej čítačky kníh.

Rodičia potrebujú praktické darčeky, vďaka ktorým zvládnu prácu v domácnosti rýchlejšie. Ktoré to sú? Z ponuky domácich spotrebičov do kuchyne ti odporúčame vybrať si kuchynský robot z e-shopu Mall. Tento jeden pomocník urobí veľa druhov práce a čas strávený v kuchyni sa vďaka nemu výrazne skráti.

Nikomu sa doma nechce vysávať? Nový robotický vysávač sa stane obľúbeným a nenahraditeľným pomocníkom pri upratovaní. Rovnako užitočná bude aj umývačka riadu či kombinovaná práčka so sušičkou.

Pri našich tipoch na vianočné darčeky nezabúdame ani na starých rodičov. Aj keď často nepovedia, čo by chceli, elektrickú vyhrievaciu deku či papuče určite neodmietnu.

Na Vianoce je populárnym darčekom aj malá elektronika určená na starostlivosť o telo, ako je napríklad elektrická zubná kefka, epilátor pre dámy či zastrihávač brady a fúzov pre pánov.
 

zena-zapnutie-roboticky-vysavac
Autor: cottonbro studio (Pexels)


Všetko pre krajšie bývanie


Pocit domova vytvárajú nielen ľudia, ale aj to, ako je bývanie zariadené. Netrúfaš si na nákup väčších a drahších kusov nábytku? Svoju pozornosť sústreď na menší nábytok a doplnky. Sú takisto dôležité a daruješ nimi rodine na Vianoce krajšie bývanie.

Pripravili sme pre teba extra ponuky, s ktorými pri nákupe nábytku ušetríš. Využi napríklad tieto:


Prvý dojem z bývania vzniká už pri samotnom vstupe. Ako je zariadená tvoja predsieň? Možno ti tam chýba praktická skrinka na topánky alebo lavica pre pohodlné obúvanie a vyzúvanie.

V obývačke vytvoríš viac miest na sedenie, ak dokúpiš štýlové kreslá a taburety. Nezabudni aj na malý konferenčný stolík a obývaciu stenu či praktickú komodu. Pracuješ z domu? Do pracovne sa ti určite zíde praktický regál.

Nielen rodine, ale aj kamarátom a známym sa budú páčiť darčeky v podobe dekoračných mís, váz, obrazov či zrkadiel. Bývanie bude vďaka nim ešte viac krajšie a útulnejšie. A čo povieš na darček v podobe lampy alebo iného osvetlenia? V netradičnom prevedení poteší každého nadšenca bytových doplnkov.
 

sedacia-suprava-lampy-zrkadlo
Autor: Max Rahubovskiy (Pexels)

__bulb
Ako vybrať dobrý matrac vo výpredaji? Poradíme ti

To, ako dobre sa vyspíš, do veľkej miery ovplyvňuje matrac. Chceš vymeniť svoj starý za nový? V našom článku nájdeš odpoveď, ako vybrať matrac pre kvalitný spánok.


Aj tento rok pre teba máme adventný kalendár s exkluzívnymi zľavami a zľavovými kódmi do tých najobľúbenejších e-shopov. Každý deň od 1. do 20. decembra môžeš využiť špeciálnu ponuku, ktorú nikde inde nenájdeš. Chceš vedieť, aké skvelé ponuky sme pre teba pripravili? Prihlás sa na odber newslettera a žiadnu z nich nezmeškáš.
 

adventny-kalendar-vase-kupony

 

Parfum a kozmetika pre najbližších


Chceš na Vianoce darovať parfum? Ide o jeden z najťažšie vyberaných darčekov, preto sa odporúča kupovať ho len tým, ktorých vkus dobre poznáš.

Pri nákupe parfumu hrá rolu viacero faktorov. V prvom rade je dôležité, či ho vyberáš pre ženu alebo muža a to, aký typ vôní preferuje. Muži všeobecne vyhľadávajú ťažšie a korenisté vône, ženy zase ľahšie sladšie alebo citrusové. Premysli si, či chceš investovať do kvalitného parfumu alebo zvolíš toaletnú vodu so slabšou intenzitou vône. A nakoniec, či má ísť o vôňu na každodenné nosenie alebo len na výnimočné príležitosti.

Nevieš si s výberom parfumu poradiť? Naším tipom je priamo sa dotyčnej alebo dotyčného spýtať, aký parfum by si prial. Výsledkom bude úprimná radosť pri vianočnom stromčeku.

Veľký výber parfumov rôznych značiek nájdeš v e-shope Notino. Spoľahnúť sa môžeš na skvelé ceny a rýchle doručenie.

Nákup kozmetických produktov môže byť rovnako náročný, ak nepoznáš obľúbenú značku a preferované produkty toho, koho chceš obdarovať. Urob to elegantne a daruj darčekovú kazetu alebo darčekovú poukážku do obľúbeného e-shopu.


Pre tých najnáročnejších


Šperky vždy boli aj budú jedným z tých najkrajších darčekov, ktorými aj bez slov vyjadríš, ako ti na druhom človeku záleží. Prejaviť nimi môžeš vďaku rodičom, lásku a vernosť svojmu partnerovi či poďakovanie najlepšej kamarátke za dlhoročné priateľstvo.

Ponuka šperkov je naozaj veľká. Rozhodnúť sa môžeš pre samostatný prsteň, náhrdelník či náušnice v rôznych farebných aj materiálových prevedeniach, jemné aj mohutnejšie.

Chceš svojím darčekom vyraziť danej dáme dych? Daruj jej celú súpravu šperkov. Pribaľ aj šperkovnicu a krásny vianočný darček máš pripravený.

Našťastie, šperky už dávno nie sú len pre dámy a aj páni nimi prezentujú svoju osobnosť a vkus. Či to bude prsteň, náramok alebo náhrdelník s príveskom, muža v tvojom okolí tvoj výber určite poteší.
 

zena-sperk-vianoce
Autor: Karolina Grabowska (Pexels)

Chceš na Vianoce darovať hodinky? Dámske i pánske môžeš nakupovať v e-shope Vivantis.

Vianočné prekvapenia pre najmenších


Pre deti majú Vianoce priam čarovné kúzlo. S očakávaním otvárajú vianočné balíčky, čo sa v nich bude skrývať. Aké prekvapenia im tento rok pripravíš?

Najlepšími darčekmi pre malé bábätká budú tie praktické. Myslíme tým najmä oblečenie, keďže deti rýchlo rastú. Pre deti od 1 roka sú vhodné hračky na precvičovanie motoriky alebo drevené didaktické hračky.

Deti od 3 rokov sú vnímavejšie, rady sa hrajú a objavujú nové veci. Potešíš ich interaktívnymi hračkami a stavebnicami. Od tohto veku je čas aj na prvé odrážadlo. A samozrejme, plyšové hračky nesmú chýbať v žiadnej detskej izbe.
 

dieta-hra-s-kockami
Autor: cottonbro studio (Pexels)


Čítaš deťom pravidelne príbehy z rozprávkových knižiek? Nielen, že tým prispievaš k rozvoju ich fantázie, ale vytváraš u nich aj návyk na čítanie. Je pravdepodobné, že ako staršie budú knihy čítať veľmi rady.

Mimochodom, knihy sú výborným vianočným darčekom aj pre dospelých. Máš vo svojom okolí milovníka čítania? Daruj mu vianočnú chvíľu oddychu pri dobrej knihe.
 

zena-lezanie-citanie-knihy
Autor: Vlada Karpovich (Pexels)

Od obrázkových a zvukových knižiek, cez knižky pre malých školákov až po beletriu rôznych žánrov pre dospelých. To všetko ti ponúka online kníhkupectvo Knihy pre každého za fantastické ceny.

Darčeky pre zdravie


Zdravie svojím blízkym síce nemôžeš kúpiť, ale vitamíny a výživové doplnky z lekárne Dr. Max áno. Konkrétne produkty vyberaj podľa problému, ktorý majú riešiť alebo veku obdarovaného. Určite ťa poteší, že aj za ne teraz zaplatíš omnoho menej, ako zvyčajne.

Nezabudni aj na vitamíny určené na podporu imunity. Tú je potrebné budovať dlhodobo a od útleho veku, preto ich pribaľ aj do vianočných balíčkov detí.
 

stara-mama-dieta-citanie-knihy
Autor: Mikhail Nilov (Pexels)

 

Na zdravie vplýva veľa faktorov, medzi nimi aj životný štýl a pravidelný pohyb. Chceš svojich blízkych podporiť v nejakom športe? Daruj im vhodné športové vybavenie. Z kategórie produktov pre zdravie a relax sú našimi tipmi na vianočný darček aj čističky vzduchu, masážne prístroje či domáce stroje a pomôcky na cvičenie.

Športové oblečenie do každého počasia pre dámy i pánov nájdeš v e-shope Sportisimo. A navyše teraz v skvelých vianočných cenách.

Zážitkové darčeky


Nechceš kupovať hmotné darčeky? Buď originálny a zvoľ zážitkové, ktoré sú z roka na rok stále viac populárne. Dobrodružné povahy poteší vyhliadkový let lietadlom, zoskok s padákom či let balónom. Príjemným oddychom počas vianočných sviatkov môže byť darček v podobe lyžovačky a pobytu v zahraničnom lyžiarskom stredisku.

Máš doma gurmána? Daruj mu degustáciu vín či kávy alebo gurmánsku niekoľkochodovú večeru. Mimoriadne obľúbené sú aj tanečné kurzy, kurzy potápania, jazda na formule či kurz lezenia, varenia alebo keramiky. Z tradičnejších môžeš zvoliť darovanie masáže či wellness pobyt. A samozrejme, všetky zážitky si môžeš užiť vo dvojici alebo s celou rodinou.

Z ponuky zážitkových darčekov určite vyberieš ten pravý. A s našimi kupónmi ťa budú stáť menej peňazí:

zena-hrnciarsky-kruh-keramika
Autor: Anastasia Shuraeva (Pexels)

 

Už vieš, ktoré zľavy na vianočné darčeky využiješ? Okrem darčekov pre iných poteš vytúženým darčekom aj seba. Nevyužiť skvelé ceny by bola škoda. Zdá sa ti výber darčekov namáhavý? S našimi tipmi to zvládneš. A tou najkrajšou odmenou za pripravené vianočné prekvapenia pre teba budú šťastné tváre blízkych pri vianočnom stromčeku. A tie chce vidieť predsa každý.

vase-kupony-vianocne-ponuky