Hľadáte plavky? Vyberte si správne podľa typu vašej postavy

25.06.2018 Kristína Nakupovanie Zdielať
Hľadáte plavky? Vyberte si správne podľa typu vašej postavy

Aby vám plavky dobre sedeli, musia zodpovedať najmä typu vašej postavy. Vyberte si tie správne, využite zľavový kupón Astratex a staňte sa bohyňou každej pláže.

 

Sezóna kúpania je v plnom prúde a vy ešte nemáte letné plavky? Možno ste už vyskúšali plavky v mnohých obchodov a nemôžete nájsť tie správne. Základ je, aby zodpovedali typu vašej postavy.


 
Vyberte si tie správne plavky

 
Aké plavky sú vlastne pre vás tie správne? Sú to také, ktoré vám dokonale sedia a dokážu tiež skryť prípadné nedostatky. Všetko sa odvíja od toho, aký typ postavy máte. Pre každý z nich je typický iný tvar, ktorému sa dá prispôsobiť vhodné oblečenie. Poznáte rozdelenie postáv na 4 základné typy? Už ich názvy naznačujú, ako postava vyzerá. Tu sú:
 
✓  Hruška. Ženy, ktoré majú typ postavy hruška, majú útlejšie prsia a širšie boky, zadok a stehná. Ak k nim patríte, upútajte pozornosť na svoju hornú časť. Vyberte si dvojdielne plavky s výrazným, napríklad kvetinovým, horným dielom a jednofarebnými nohavičkami.
 
  Presýpacie hodiny. Takúto postavu by chcela väčšina žien. Majú rovnako široké boky a prsia a oproti zvyšku postavy majú štíhlejší pás. Pristanú im akékoľvek trendy plavky v zaujímavých vzoroch a farbách - jednodielne i dvojdielne. Jednodielne môžu byť pokojne aj bez ramienok. Pri dvojdielnych vsaďte na zaujímavú trojuholníkový horný diel či pestrofarebné nohavičky.
 
  Valec. Ženy s takýmto typom postavy bývajú väčšinou štíhle, majú útlejšie prsia, úzke boky a nedefinovaný pás, sú teda minimálne tvarované. Plavkami je teda potrebné ženskosť vytvarovať. Na to sú vhodné dvojdielne plavky, ktoré majú bedrové nohavičky so zaväzovaním alebo bikiny a horný diel s vystuženými košíčkami. Zaujímavé sú aj jednodielne plavky s prepracovaným pásom.
 
  Jablko. Majú väčšie bruško a prsia, ale aj horná časť stehien. Zadok je skôr plochý a nohy štíhle - horná časť je skrátka mohutnejšia ako tá dolná. A práve od širšej časti odvedú pozornosť veľmi vystrihnuté jednodielne plavky alebo monikiny, prípadne dvojdielne tankini. Vhodnou voľbou sú tiež doplnky ako farebné šatky, sukne a tuniky.
 

zlava na astratex


Kde takéto plavky nájdete?

 
Vhodné plavky pre váš typ postavy nájdete v e-shope Astratex.sk. Na výber sú jedno- i dvojdielne plavky rôznych strihov, veľkostí a farieb. Veľkou výhodou je, že v prípade dvojdielnych plaviek si môžete vybrať osobitne veľkosť horného a spodného dielu.
 
V obchode však nájdete len plavky, ale aj pánsku, dámsku a detskú spodnú bielizeň a oblečenie. Sledujte našu stránku a nakupujte v e-shope výhodne. Astratex zľava, ktorú nájdete aj na našom kupónovom webe predsa vždy poteší, no nie? 
 
Aktuálne môžete pri nákupe využiť zľavové kupóny až do výšky 50 % na vybranú dámsku bielizeň a bielizeň v týždennej akcii, či dokonca zľavu do 70 % na outletové kúsky. V e-shope nakúpite pohodlne a diskrétne, nevhodnú alebo nesediacu bielizeň môžete vrátiť alebo bezplatne vymeniť.