5 tipov, kde kúpiť spoločenské šaty lacno

09.01.2019 Kristína Nakupovanie Zdielať
5 tipov, kde kúpiť spoločenské šaty lacno

Hľadáte šaty na tohtoročnú plesovú sezónu? Kráľovnou plesu sa môžete stať aj bez toho, aby ste na plesové šaty minuli celú výplatu. Poradíme vám niekoľko obchodov, kde nájdete široký výber večerných šiat za rozumné ceny.



 
Čo je túto plesovú sezónu in?

Ak sa chystáte na oficiálny ples, určite zvoľte dlhé šaty. Tento rok sú trendy strihy s odhaleným chrbtom či hlbším výstrihom, takže ak si to môžete dovoliť, smelo do toho. Nič nepokazíte ani korzetovými šatami alebo jednoduchým rovným strihom. Čo sa týka materiálu, dovolené je vlastne všetko, v čom dobre vyzeráte - zvoliť môžete zamat, satén, mušelín, šifón či ich kombináciu. Jednoduchšie šaty môžete oživiť tiež elegantnou čipkou, perami, flitrami, kamienkami či výšivkou. Okrem tradičnej čiernej a bielej farby tento rok môžete siahnuť aj po sivej, tmavomodrej či ohnivej červenej, ale aj šatách v zlatých, strieborných či fialových tónoch.
 
Pri menej formálnych udalostiach, ktoré sú plesmi iba inšpirované, si môžete dovoliť aj kratšie šaty či originálne módne kúsky, ktorými určite zaujmete. Večne nesmrteľné sú napríklad malé čierne šaty rôznych strihov. A kde ich môžete nájsť?
 


Answear
 
V internetovom obchode Answear.sk nájdete plesové šaty v štýle hollywoodských hviezd. Vyberte si šaty z lesklej látky, so vsadeným pásom či rozšírenou dolnou časťou s čipkou.

answear zlavovy kod vasekupony_sk

Na výber sú tiež malé čierne šaty tých najrôznejšich strihov, ako napríklad puzdrové, strihnuté v páse a dole rozšírené alebo so španielskym lemovaním.

answear zlavovy kupon vasekupony_sk

Ak sa vám zdá čierna farba príliš smutná, môžete si zvoliť mini šaty v rôznych farebných variáciách. Tieto módne kúsky sú často doplnené čipkou, flitrami či metalickým materiálom.

answear zlavy vasekupony_sk

» Tip od nás: Chcete pri nákupe týchto krásnych šiat ušetriť? Tak neváhajte, využite Answear zľavový kupón, ktorý nájdete u nás na stránke a staňte sa kráľovnou plesu.


 

Bibloo

Na plesoch môžete zaujať aj nevšednými šatami. Najmä v prípade, ak ide o neformálnejšie spoločenské udalosti, môžete ponechať voľný priechod vašej fantázii a staviť na originálne módne kúsky, napríklad z dielne Desigual. Šaty s jedinečnou súhrou farieb, ktoré však zároveň pôsobia elegantne - čo viac by ste si mohli želať?

bibloo zlavy vasekupony_sk

V internetovom obchode Bibloo.sk však nájdete aj ďalšie dlhé, krátke, čipkované či klasické šaty od vašich obľúbených návrhárov.


 

Bonprix

Aj v Bonprixe nájdete šaty na každú príležitosť, plesové šaty nevynímajúc. Zažiarte v elegantných večerných šatách, v ktorých sa budete cítiť atraktívne. Nájdite si aj vy štýlový strih, ktorý podčiarkne prednosti vašej postavy. Hľadáte malé čierne šaty, šaty s vodopádovým strihom či rafinované dlhé šaty s filtrami? Šaty sú k dispozícii v každej veľkosti a za rozumné ceny. V prípade, že chcete ušetriť ešte viac, tak určite nezabudnite ani na Bonprix zľavy a nakupujte za ešte lepšie ceny.

bonprix zlavy vasekupony

 

Zoot

Obľúbené značky šiat nájdete aj v internetovom obchode Zoot.sk. Okrem známej španielskej značky Desigual sú to napríklad aj dánska značka Vero Moda. Módne kúsky idú ruka v ruke s najnovšími trendami a vďaka svojej jednoduchosti sa výborne kombinujú. Určite si z nich vyberiete niečo vkusné aj pre práve prebiehajúcu plesovú sezónu. Aj pri nákupe v tomto e-shope môžete nakupovať výhodne, stačí ak využijete Zoot zľavový kódvaša radosť z nákupov bude o to väčšia.

 
Bigbrands

Aj internetový obchod Bigbrands vám ponúka kolekciu známych i menej známych značiek. Nájdite si atraktívne a unikátne plesové šaty, ktoré inde nezoženiete.  Ak navyše využijete Bigbrands zľavový kód, ktorý nájdete aj u nás, poďakuje vám aj vaša peňaženka.