Výhodné valentínske nákupy nielen pre zamilovaných

valentínske nákupy

Bez ohľadu na to, či ste spolu len pár týždňov alebo niekoľko rokov, so sviatkom sv. Valentína sa vždy spájajú isté očakávania. Ak si lámete hlavu nad tým, čím prekvapiť svojho partnera či blízku osobu, máme pre vás zopár inšpirácií a takisto konkrétne tipy, kde teraz môžete nakupovať výhodnejšie.

 

Pripravili sme pre vás špeciálne Valentínske zľavy, ktoré sa aj tento rok bude niesť v znamení extra výhodných nákupov. Valentínske nákupy začínajú už 1. februára a budú trvať až do 14. februára. Počas celých dvoch týždňov sa tak môžete každý deň tešiť na nové zľavové kódy.

Všetky aktuálne zľavové ponuky nájdete prehľadne zoradené v sekcii Valentínske zľavy.

 

14. február nie je vyhradený len pre zamilovaných. Tento deň môžete oslavovať a užiť si ho aj v prípade, že ste momentálne single. Potešte nejakou drobnosťou svoju rodinu, priateľov, kolegov či domáceho miláčika. A v neposlednom rade by ste nemali zabúdať ani na seba. Využite výhodné valentínske nákupy a urobte si radosť.

 

Valentín a šperky tvoria dokonalý pár

 

Vedeli ste, že na Valentína sa vo svete zasnúbi približne 6 miliónov párov? Či už plánujete svoju partnerku prekvapiť rovno zásnubným prsteňom alebo sa chystáte doplniť jej zbierku šperkov o nový náhrdelník či náušnice, teraz je na to ideálna príležitosť – kategória hodinky a šperky je plná neodolateľných ponúk. S týmto darčekom určite nešliapnete vedľa, z početných prieskumov vyplýva, že väčšina žien túži na Valentína práve po novom šperku.

 

damske sperky

 

 

Zamilujte sa do technologických noviniek

 

Hoci sa Valentín často spája s romantickými gestami a darmi, niekedy nie je na škodu zainvestovať namiesto do milých, avšak nie veľmi užitočných darčekov do niečoho, čo partnerovi uľahčí každodenný život. Ak plánujete vy alebo partner vymeniť mobilný telefón za novší model, ktorý disponuje lepšími funkciami, väčším úložným priestorom či kvalitnejším fotoaparátom, tak potom ste na správnej adrese. Využite zľavové kupóny na telefóny, tablety a foto a nakupujte vďaka nim výhodnejšie nielen mobilné telefóny, kamery či fotaparáty, ale aj rôzne fotoslužby. 

partneri si spolu prezeraju nieco na mobilnom telefone

 

Vybudujte si vzťah ku kvalitnej móde

 

Originálne módne kúsky potešia na Valentína nielen ženy, ale aj mužov. Nezáleží na tom, či kupujete darček blízkemu alebo sebe, partnerovi či partnerke, materiálové zloženie a univerzálnosť sú dve hlavné kritéria, ktoré by ste mali zohľadňovať pri každom nákupe. Vďaka tomu sa vyhnete neekonomickým nákupom, ktoré vo väčšine prípadov končia na dne skrine. Ak chcete nakupovať lacnejšie, nezabudnite využiť zľavové kódy z  kategórie Móda. Určite tam nájdete aj obľúbené valentínske úlovky, medzi ktoré už roky patrí spodná bielizeň, doplnky a kabelky. 

 

stylovo obleceni partneri v objati

 

Láska na prvé privoňanie

 

Nielen šperky, ale aj parfumy obsadzujú v rebríčkoch obľúbených valentínskych prekvapení popredné priečky. Neodolateľnou vôňou v dizajnovom flakóne dáte vášmu partnerovi najavo, ako dobre poznáte jeho vkus a zároveň sa mu daná vôňa bude odteraz už vždy spájať s vami. Za parfumom v ničom nezaostáva ani kvalitná pleťová a dekoratívna kozmetika. Kliknite na Zľavové kupóny na krásu a kozmetiku a vyberte si z ponuky to pravé orechové pre vášho partnera. Už chýba len darčekové balenie s ručne napísaným venovaním a dokonalý valentínsky darček je na svete.

 

Náš tip:

Ak hľadáte tipy na zábavné valentínske aktivity, môžete sa inšpirovať našim článkom Tipy na spestrenie voľného času nielen na Valentína. 

 

Prejavte náklonnosť domácim miláčikom

 

Sú to často práve naši domáci miláčikovia, ktorí nám dokážu spríjemniť náročný deň a  dvihnúť náladu. Vďaka nim sa nikdy necítime sami, a preto by sme 14. februára nemali zabúdať ani na nich. V sekcii Zľavové kupóny hobby a voľný čas teraz výhodne nakúpite chovateľské potreby či krmivo pre zvieratá. Valentín je skvelá príležitosť prejaviť trochu lásky aj zvieratám v útulkoch. Nezabudnite sa však pred tým informovať, čo by sa im zišlo najviac, takúto formu adresnej pomoci určite ocenia.

 

pes na posteli plnej kvetov

 

Zahľaďte sa do neznámych diaľok

 

Veríme, že situácia vo svete sa tento rok zlepší a v lete budeme môcť opäť cestovať bez obmedzení. Cestovné kancelárie vnímajú situáciu optimisticky, a preto v kategórii Cestovanie a vstupenky už teraz nájdete viaceré ponuky na dovolenkové pobyty. Letenky do vašej vysnívanej destinácie budú dokonalým valentínskym prekvapením. Skúste to poňať ako hru -  partnerovi povedzte indície, ktoré sa spájajú s cieľom  vašej spoločnej cesty a nechajte ho hádať. Ak vám zahraničné destinácie nič nehovoria, prípadne sa chcete vyhnúť riziku, môžete si vybrať z ponuky skvelých dovolenkových pobytov na Slovensku.

 

par na dovolenke