Veľká noc sa blíži. Toto sú tipy na najkrajšie dekorácie

Veľká noc sa blíži. Toto sú tipy na najkrajšie dekorácie

Cítite to vo vzduchu? Konečne prišla jar a s ňou aj veľkonočné sviatky. Viete, ako si vyzdobíte svoju domácnosť? Ponúkame vám zopár tipov na dekorácie, ktorých výrobu hravo zvládnu aj deti. No a pre tých, ktorí na ich prípravu nemajú čas, chuť alebo talent, pripravujeme špeciálnu kategóriu Veľkonočné zľavy, vďaka ktorej pri ich nákupe ušetríte.

 
 

 


Maľované vajíčka

 

Maľované vajíčka, nazývané aj kraslice, sú azda najvýraznejším symbolom Veľkej noci.  Výhodou je, že ich výrobu zvládnu aj tí najmenší. Fantázii sa pritom medze nekladú a ozdobiť ich môžete takmer všetkým, čo máte poruke. Vymaľovať ich môžete vodovými farbami, fixkami či dokonca lakom na nechty . Tí zdatnejší ich môžu pokojne zdobiť aj voskom či dokonca dierovať na spôsob madeirovej čipky.

 

Zdroj: Mladá manželka

 

 

Dekorácie na veľkonočný stôl


Ako už býva zvykom, sviatočný stôl je vždy plný všakovakých dobrôt. Práve preto nesmieme zabúdať ani na dekorácie, ktoré pokrývajú stôl. Tú opäť hrajú hlavnú rolu kraslice. Nesmieme však zabúdať ani na "živé" dekorácie v podobe váz plných kvetov a konárikov. Veľmi obľúbené sú najmä vázy plné bahniatok, ktoré môžete ozdobiť konárikmi zlatého dažďa. Na tie môžete pokojne zavesiť drobné dekorácie v podobe drevených figúrok s jarným motívom. Výbornou dekoráciou však môže byť aj samotné jedlo. Veľkonočný baranček uľahodí nielen vášmu oku ale aj chuťovým pohárikom. 

 

Veniec na dvere


V poslednom období sú veľmi populárne najmä vence na dvere. Ide o veľmi milú dekoráciu, ktorú môžete s menšími obmenami využívať počas celého roku. Výnimkou samozrejme nie je ani Veľká noc. Výhodou je, že veho výrobu zvládnu aj tí menej zdatní. Veniec na dvere môžete vytvoriť z rôznych prírodných materiálov, ako sú konáriky či sezónne kvietky, ozdobiť ho vajíčkami, stužkami alebo inými doplnkami.
 

Zdroj: KreativneRuky

 

Výslužky pre šibačov


Na koniec nesmieme zabúdať ani na kupačov alebo šibačov, a to najmä vtedy, ak sa medzi nimi nachádzajú aj deti.  Do balíčkov im môžete pribaliť nielen čokoládové vajíčka, ale aj drobné hračky či iné darčeky. A aby bola výlužka naozaj dokonalá, nezabúdajte ani na jej balenie.  Použiť môžete prútené košíky, filcové kýbliky či farebné papierové taštičky. Nezabudnite ani na stužky, z ktorých budete viazať šibačom na korbáče mašle.
 

 


Radšej kupujete ako tvoríte?

 

Ak aj vy patríte do skupiny tých, ktorí radšej nakupujú ako tvoria, žiaden strach. Všetko potrebné nájdete aj v obchodoch, ktoré sú zamerané na bytové doplnky a dekorácie alebo vo všetkých bežných supermarketoch. Ak chcete pri ich kúpe ušetriť, nezabúdajte na zľavové kupóny a kódy, vďaka ktorých budú vaše nákupy o niečo výhodnejšie. Všetky skvelé zľavy teraz nájdete v našej špeciálnej kategórií Veľkonočné zľavyPozor, špeciálnu sekciu spúšťame už 1.4.2019 a potrvá do 22.4.2019
 

https://vasekupony.sk/kupony/velkonocne-zlavy