Tipy na spestrenie voľného času nielen na Valentína

valentín

Kým jedna skupina ľudí Valentína nemôže ani cítiť, tá druhá sa ho už teraz nevie dočkať. Nech patríš do ktorejkoľvek, prinášame ti zopár tipov aj na každý deň.

Korčuľovanie na jazere alebo zimáku


Aj zima je skvelým ročným obdobím na pobyt vonku a športové aktivity. Čo keby si sa s partnerom vybrala na poriadnu sánkovačku prípadne na klzisko a oprášili ste staré korčule na ľad? Že nie je v tvojom okolí žiadne zamrznuté jazero? To vôbec nevadí a dokonca nemusia byť vonku ani teploty pod nulou.

Celkom určite vám postačia aj zimné štadióny či ľadové plochy, ktoré sa nachádzajú aj v mnohých nákupných centrách.

 

sviatok svateho valentina vasekupony.sk

 

 
__bulb
Zimná dovolenka na lyžiach: Ako na nej ušetriť?

Súhlasíte s tým, že zimná dovolenka musí byť na zasnežených kopcoch? Doprajte si ju s celou rodinou aj tento rok. S našimi tipmi na nej ešte aj ušetríte.

Zimná turistika


Nie je žiadnym tajomstvom, že príroda je tým najlepším liekom na naše zdravie a tiež psychickú pohodu. Svieži studený vzduch či mrazom vyštípané líčka sú na nezaplatenie. Využi krásne zasneženú krajinu a naplánuj si s polovičkou krátku zimnú turistiku.

A vôbec kvôli tomu nemusíte cestovať do Tatier, spokojní budete aj so Zoborom v Nitre, Štiavnickými vrchmi, Pajštúnom v Stupave či akýmkoľvek kopcom vo vašom okolí. Stačí si zbaliť do ruksaku termosku s čajom, malé občerstvenie a hor sa za novými zážitkami.

Výhodnejšie nákupy ťa čakajú po využití týchto ponúk. Nenechaj si ich ujsť.


Dlhé prechádzky
 

V prípade, že ťa s partnerom túry až tak nelákajú, osloviť by vás mohli aj krátke romantické prechádzky. A vôbec ich nemusíte absolvovať len v prírode. Teplo sa oblečte a vyberte sa spoznávať napríklad krásy susedného mestečka. A ak si počas nej doprajete aj odmenu v podobe návštevy cukrárne, stanú sa prechádzky vašou najobľúbenejšou aktivitou.
 

valentinske prechadzky vasekupony.sk

 

Zahrajte si bedminton


Pustiť sa spoločne môžete aj do športových aktivít a vyskúšať napríklad bedminton, tenis či squash. Nevinná pinkačka a pritom toľko zábavy. Rozhodnúť sa samozrejme môžete aj pre celkom iný druh športu, záleží len na vás dvoch. Veľmi populárne je aj plávanie, ktoré môžete ukončiť saunou alebo masážou.

 

Prihláste sa na tanečnú


Tanec je skvelý pre udržanie zdravia, kondičky, zbaví vás stresu a nabije pozitívnou energiou. Je to predsa zábava! Výhodou je, že získate správne držanie tela a s ním aj lepšiu koordináciu. Svoje novonadobudnuté skúsenosti môžete využiť na najbližšej zábave, plese či svadbe. Čiže dva v jednom.

 

Alebo ťa s partnerom lákajú skôr adrenalínové zážitky, ako napríklad zoskok padákom či zipling? Alebo preverujete dobré jedlo a urobí vám radosť zážitková večera? Nech sa rozhodnete pre akúkoľvek aktivitu, hlavne nech čas trávite spolu, pretože ním utužujete váš vzťah.