Súťažte s nami a vyhrajte dámske hodinky Festina

06.11.2018 Kristína Nakupovanie Zdielať
Súťažte s nami a vyhrajte dámske hodinky Festina

Chcete získať nádherné dámske hodinky značky Festina? Tak neváhajte a zapojte sa do súťaže na portáli Vašekupóny.sk. Žrebujeme už 16.11.2018.

Zháňate práve nové hodinky? Alebo nejaký vhodný vianočný darček pre nežnejšie pohlavie? Tak už nehľadajte, ale súťažte s nami! Ak ste ešte nezaregistrovali súťaž na našom facebooku, nevadí. Radi zopakujeme :)



Ako môžete vyhrať dámske hodinky Festina?


 

Zapojte sa do súťaže o dámske hodinky Festina, ktorá práve prebieha na našej fan page na https://www.facebook.com/Vasekupony.sk/. Stačí, ak do komentára napíšete správnu odpoveď na túto súťažnú otázku:


Koľko značiek hodiniek môžete nájsť na novom e-shope https://shop.festina.sk/?

 

Malá pomôcka: Správnu odpoveď nájdete na https://shop.festina.sk/.

 

V súťaži hráte o dámske hodinky značky Festina v hodnote 89 €. Ak vyhráte, budete si môcť vybrať jeden z dvoch modelov hodiniek na obrázku. Pozor, súťaž prebieha len od 1.11. do 15.11.2018! Výhercu vyžrebujeme z komentárov už 16.11.2018.

Kompletné pravidlá súťaže nájdete TU


Čo je Festina?

 

Festina je svetoznáma značka hodiniek, ktorá predstavuje spojenie elegancie, espritu, dokonalého dizajnu, vtipu a švajčiarskej kvality. Hodinky značky Festina stoja na špici medzi svetovými hodinárskymi spoločnosťami už od začiatku 20. storočia. V súčasnosti má značka zastúpenie v 90 krajinách na piatich kontinentoch a ročne predá 5 miliónov hodiniek.

 

Na Slovensku môžete zakúpiť hodinky Festina u množstva autorizovaných i neautorizovaných predajcov a tiež v internetovom obchode shop.festina.sk. V ňom nájdete kompletný sortiment dámskych, pánskych i unisex hodiniek Festina Group rôznych značiek, ako aj krásne šperky Lotus Style.

 


Takže, súťažte, držíme vám palce :)

 

A čo ak nevyhráte? Stále môžete získať hodinky z Festina.sk s vynikajúcou zľavou až 20 %! Neváhajte, využite Festina zľavový kód a nakupujte výhodne.