Športujete? Vybrali sme pre vás TOP 3 fitness náramky

08.08.2018 Kristína Nakupovanie Zdielať
Športujete? Vybrali sme pre vás TOP 3 fitness náramky

Medzi mladými športovcami snáď už nie je dnes nikto taký, kto by športoval bez fitness náramku. Chcete ho tiež, ale neviete, podľa čoho si vybrať? Vybrali sme pre vás TOP 3 fitness náramky, z ktorých si určite vyberiete. Ak navyše využijete Alza zľavový kupón, určite aj niečo ušetríte.

Vybrané fitness náramky poskytujú užitočné funkcie pre rôzne typy športov. Na základe pomeru ceny a poskytovaných možností si z nich určite budete vedieť vybrať ten pravý pre vaše potreby. Všetky z nich nájdete na internetovom obchode Alza.sk, a ak pti ich kúpe využijete Alza zľavový kupón, určite aj niečo ušetríte.
 

 


#1 Fitbit Charge 2

Tento produkt patrí medzi najlepšie hodnotené fitness náramky vôbec. Je vhodný pre monitorovanie vašej pohybovej aktivity pri behu, cyklistike, turistike, fitnesse a lyžovaní. Okrem merania počtu krokov, počtu vystúpených poschodí, výpočtu spálených kalórií či merania vzdialenosti umožňuje aj priame meranie tepovej frekvencie na zápästí. Samozrejmosťou sú tiež funkcie pre správny spánkový režim či SMS správy a notifikácie.

 

Tento fitness náramok je odolný voči prachu a zvýšenej vlhkosti, teda potu a dažďu, a obsahuje tiež výškomer. Čerešničkou na torte funkcií je funkcia music control, pomocou ktorej môžete ovládať prehrávanie hudby vo vašom smartfóne.  Zariadenie je kompatibilné s s operačnými systémami Android, iOS aj Windows Phone a prehľadná aplikácia je k dispozícii pre smartfón aj desktop.

 

Disponuje batériou s výdržou 5 dní a bez problémov funguje pri teplotách -10 až 45 °C. Musíte však rátať s tým, že náramok nie je vodotesný a nemôžete ho používať pri plávaní. Nemá tiež vstavané GPS a nepodporuje technológiu ANT+. Celkovo však ide o funkčne aj dizajnovo vydarený model s možnosťou výberu množstva základných i luxusnejších náramkov.

alza kupon vasekupony.sk

Displej: 1,53 " OLED
Hmotnosť: 50 g
Cena: 173,90 €

 

#2 Honor Band 3

Fitness náramok vhodný pre najmä pre beh, cyklistiku a plávanie. Okrem merania počtu krokov a prejdenej vzdialenosti obsahuje tiež senzor srdcového tepu meraného zo zápästia. Výhodou oproti ostatným fitness náramkom je pritom to, že váš srdcový tep meria počas celého dňa. Náročné disciplíny ako plávanie zvládne fitness náramok monitorovať vďaka svojej vodeodolnosti až do 50 metrov.

 

Údaje ako aktuálny tep, vzdialenosť či priemernú rýchlosť môžete sledovať priamo na displeji. Zariadenie disponuje tiež funkciami pre monitoring spánku.

 

Zariadenie je kompatibilné s operačnými systémami Android a iOS a disponuje batériou s výdržou až 30 dní. Displej je ťažšie čitateľný na slnku a ľahko sa poškriabe. Ak však nechcete do fitness náramku investovať stovky eur, práve náramok Honor Band 3 dokáže splniť náročné požiadavky za primeranú cenu.

 

zlavove kupony alza vašekupóny.sk

Displej: 0,91 " OLED
Hmotnosť: 18 g
Cena: 64,13 €
 

 

#3 Xiaomi Mi Band 2

Zariadenie vhodné najmä pre fitness obsahuje funkcie merania počtu krokov, výpočtu spálených kalórií a senzor merania tepovej frekvencie, ktoré sa zároveň zobrazujú na displeji. Samozrejmosťou je tiež kvalitný a presný monitoring spánku, ktorý vám zmeria, ako kvalitne spíte a ako dlho prespíte v jednotlivých fázach spánku.

 

Fitness náramok je odolný voči prachu a vode s certifikáciou IP67, vďaka čomu sa s ním môžete pokojne aj sprchovať. Zariadenie je kompatibilné s operačnými systémami Android a iOS a podporuje notifikácie a upozornenia na prichádzajúce volania či SMS. Maximálna výdrž batérie v pohotovostnom režime je 30 dní.

 

Tento fitness náramok vás síce neohúri dizajnom a sledovanie nemusí byť na 100 % presné, ale pomer dostupnosti funkcií a výhodnej ceny z neho robí celkom zaujímavú alternatívu k drahším zariadeniam.

 
 

zlavovy kod Alza vasekupony.sk

Displej: 0,78 " OLED
Hmotnosť: 90 g
Cena: 24,90 €