Šaty na letnú svadbu – ktoré budú toto leto „in“?

dve-zeny-v-satach-s-trblietkami

Niet pochýb o tom, že svadby v lete sú mimoriadne obľúbené. Nielen každý novomanželský pár, ale prítomní hostia chcú mať totiž nezabudnuteľné fotky. Ste pozvaní na svadbu a neviete ako sa obliecť? Pozrite sa s nami na prehľad spoločenských šiat, ktoré budú toto leto najviac „in“.


Móda je vo všetkých odvetviach veľmi nestála. Prehliadkové móla neustále zapĺňajú nové kolekcie. Ľudia tak vždy preferujú niečo iné – nové. Podobné to je aj na slávnostných udalostiach.

Ak ste pozvaní na svadbu a neviete ako sa obliecť, pozrite sa s nami na prehľad tých najtrendovejších spoločenských šiat pre túto príležitosť.

Hľadáte unikátne šaty, v ktorých vyniknete z davu? Ušetrite pomocou našej výhodnej ponuky zľavových kódov:

Dĺžka je dôležitá

 

Šaty na letnú svadbu by nemali byť veľmi krátke. Najvhodnejšie sú tie, čo siahajú nad kolená, alebo tesne pod ne. Najviac však zahviezdite v saténových dlhých šatách. Sú ľahké a tenké, takže sa hravo vyhnete problém s prebytočným potením.

Rovnako moderné a aktuálne sú aj šaty s trblietkami. Vyniknúť ale môžete aj pomocou flitrov. Tie už totiž nie sú záležitosťou iba na zimu. Medzi hosťami budete doslova žiariť a zaujmete tak každého. 

zena-v-trblietavych-party-satach

Na scénu prichádzajú aj strapce, ktoré boli obľúbené pred niekoľkými rokmi. Tento kovbojský štýl vám zaručí, že sa na udalosti budete cítiť koketne a zabavíte sa viac ako len v obyčajných šatách.

Tiež budú moderné výrezy na všetkých častiach šiat. Súčasná móda sa totiž sústredí na diery v oblečení. Vyzerajú totiž sexi. Ak máte pekné vyšportované bruško a osí driek, skúste siahnuť po šatách, ktoré majú výstrihy práve na páse.

Chcete ukázať svoje dlhé nohy? Oblečte si róbu s výstrihom, ktorý siaha od členkov, až po stehno.

Kreativite sa predsa medze nekladú! Buďte originálna a vyberte si unikátne šaty za najvýhodnejšiu cenu z našej bohatej ponuky.

Vynikať bude aj objem

 

Predstavte si tú bábiku na svadobnej torte. Má obrovské nafúknuté sukne a vyzerá ako princezná. Keď idete na svadbu ako hostka, spravíte dobre, ak zvolíte nadýchané letné spoločenské šaty. Stavte však skôr na farebné tóny. Nechcete predsa zatieniť nevestu bielou farbou.

 

Rôzne typy svadieb a šiat

 

V súčasnosti sa už svadby nekonajú iba v kostoloch. Páry si berú príklad aj z romantických filmov. Sobášia sa pri západe slnka, v záhrade svojho domu alebo na pláži pri mori. Na každú túto slávnostnú udalosť je potrebné správne oblečenie.

Keď ste boli pozvaní na svadbu na záhrade, siahnite po kvetovaných vzoroch. Vynikať budete najmä v pestrých farbách. Dobrým príkladom sú šaty žltej farby z krepovej organzy.

zena-v-ciernych-flitrovych-satach

Myslíte si, že tak vyjdete z komfortnej zóny a módnych trendov? Opak je pravdou. Na slávnostných podujatiach už neuvidíte šaty bez vzorov. Okrem toho sa v kvetovaných šatách budete cítiť romanticky a elegantne.

Takéto ľahké oblečenie zvoľte aj na pláž. Dobrým rozhodnutím tiež sú maxi šaty na ramienka, prípadne s jedným odhaleným ramenom. Hravo sa vám tak s nimi pohrá vietor, čo vám dožičí príjemný svieži pocit v nepríjemne vysokých teplotách.

Vyberať si šaty na svadbu je naozaj ťažké aj pre samotných hostí. A v niektorých prípadoch aj veľmi nákladné. Práve preto sme pre vás pripravili aj zoznam ostatných výhodných ponúk nájdete v naše katergórii móda.

Boli pre vás tento článok užitočný? Viac inšpirácií v obliekaní môžete nájsť v našom článku.