Halloween sa blíži, máte už svoj strašidelný kostým?

24.10.2019 Kristína Rodina Zdielať
halloween

Strašidelná noc sa blíži, už viete, čo si oblečiete? Zmeniť sa môžete na čokoľvek, hlavne, aby to bolo čo najstrašidelnejšie. Pokiaľ ste aj vy podľahli tomuto americkému sviatku, poradíme vám, kde zoženiete skvelé kostými a neminiete celý rozpočet.

Halloween je síce americký sviatok, v posledných rokoch sa však veľkej popularite teší aj u nás. Pripadá na posledný októbrový deň a ide o akýsi karneval plný strašidelných masiek. S nadšením ho pritom oslavujú nielen tí najmenší, s obľubou sa pripájajú aj mnohí dospeláci. Tí sa neraz zúčastňujú rôznych večierkov, kde je vstup bez kostýmu doslova zakázaný. Ak ešte stále nemáte ten svoj, poradíme vám, kde si určite vyberiete. A nielen to! Spokojná bude aj vaša peňaženka. Tak poďme na to.

 

Detské kostýmy

Azda ani neexistuje dieťa, ktoré by nemilovalo Halloween. Ak ešte stále nemáte kostým pre svojho drobca, nezúfajte. Internetový obchod Partyland je plný tých najrôznejšich masiek, ktoré splnia sny každého dieťaťa. Na svoje si prídu malí superhrdinovia, princezné, ježibaby, upíry, morské víly, piráti či zombie. 

Dámske kostýmy
Internetový obchod Partyland ponúka širokú škálu aj dámskych halloweenskych kostýmov, vďaka ktorým ovládnete každú párty. V ponuke nájdete strašidelné, ale aj sexy masky, z ktorých si určite vyberie každá. 

damske kostymy

Pánske kostýmy
Na záver nezabúdame ani na pánov. V ponuke eshopu nájdete množstvo originálnych masiek, parochní či kostýmov, za veľmi dostupné ceny. Kreativite sa medze nekladú.