Chcete sa obliecť do farieb jesene? Tieto šaty na jeseň sú IN

jesenne-saty

Aké šaty na jeseň sú tento rok v móde? Pripravte svoj šatník na chladnejšie jesenné dni. Tieto druhy šiat by vám určite nemali chýbať.

Príchod chladnejších jesenných dní znamená aj zmenu oblečenia. Krátke rukávy striedajú dlhé a  mnohí z nás v posledných dňoch siahajú aj po ľahšej bunde.

Dámy, iste vás poteší, že ani na jeseň sa nemusíte vzdať svojich obľúbených šiat. Prezradíme vám, aké šaty si obliecť, aby ste sa cítili skvele a nebola vám zima.

Hovoríte si, že je najvyšší čas na nákup nových jesenných šiat? Nájdite si tie ideálne pre vašu postavu z pohodlia domova a za najvýhodnejšiu cenu.

Letné šaty po celý rok


Odložili ste svoje letné šaty do zadnej časti šatníka? Vráťte ich späť. Aj počas jesene ich môžete nosiť na niekoľko rôznych spôsobov.

K jemným kvetovaným šatám zvoľte hrubšie pančuchy a vysoké čižmy. Na záver doplňte teplý sveter či kabát v prípade, že je veľmi chladno. Vytvoríte look perfektný napríklad na rande.

Ako nosiť letné šaty do práce aj počas jesene? Oblečte si k nim jednofarebné sako.
 

zena-saty-kabat-kosik


Maxi šaty – od hlavy po päty
 

Svojou dĺžkou zabezpečia maximálny pocit tepla, aký pri šatách môžete mať. A čo je na nich ešte skvelé? Ich univerzálnosť nosenia počas celého roka. Navyše, lichotia každému typu postavy.
 

maxi-saty-kvety

 

Košeľové šaty


Košeľa je typický pánsky kúsok. Postupne sa však preniesol aj do dámskeho šatníka. Jednou z jej podôb sú nadčasové košeľové šaty.

Tie tenšie, vyrobené z ľahších materiálov, vynosíte na jar aj v lete. Zimná kolekcia sa nesie v štýle hrubších károvaných modelov.
 

zena-koselove-saty-klobuk


Teplé pletené šaty
 

Ak naozaj neviete, čo si obliecť, pletené šaty odstránia každú pochybnosť. Ich príjemný materiál a dĺžka siahajúca minimálne po kolená z nich robia všestranné oblečenie na každý deň. Budete sa v nich cítiť pohodlne ako v bavlnke.
 

svetrove-saty-dazdnik

Vo vašej skrinke na topánky by vám nemali chýbať minimálne 3 páry jesennej obuvi. Mokasíny, členkové čižmy a čižmy nad kolená. Ak ich nemáte, napravte to skvelými nákupmi prostredníctvom e-shopu.

Elegantné sakové šaty


Je dnešok špeciálnym dňom, keď musíte vyzerať ešte lepšie, ako zvyčajne? Stavte na istotu so sakovými šatami.

Kratšie, dlhšie, s nízkymi aj vysokými podpätkami. Nosiť sa dajú všelijako a vždy v nich budete neprehliadnuteľná.
 

zena-sakove-saty-kabelka


Dĺžka a materiál jesenných šiat


Pri výbere oblečenia by ste rozhodne mali dávať prednosť kvalitnejším materiálom. Na jeseň sú ideálne bavlna, ľan, vlna, kašmír, tkanina obleku či jersey.

Zdá sa vám ich cena vysoká? Za ich hodnotu získavate naozaj kvalitné oblečenie, ktoré vás ochráni pred zimou a vydrží aj niekoľko sezón.

Jeseň patrí bez pochýb k chladnejším ročným obdobiam. Myslite na to aj pri výbere dĺžky vášho oblečenia.

Pred zimou vás tiež ochráni vrstvenie. Hrubšie pančuchy, podkolienky, vysoké čižmy, ale aj svetre a kabáty by preto mali byť must have kúkami vášho jesenného šatníka.
 

zena-dlhe-saty-les


A čo farby? Stavte na tradičné jesenné farby, ako je hnedá, zelená, vínová či oranžová a vždy budete trendy. Nebojte sa ani bielej alebo červenej. Malými výraznejšími prvkami v outfite nič nepokazíte.

Radi nakupujete v zľavách? Prečítajte si náš článok a dozveďte sa o skvelých jesenných ponukách.