Blíži sa Deň žien. Viete, čo kúpite tej svojej?

02.03.2020 Barbora Rodina Zdielať
Deň žien

Deň žien je medzinárodným sviatkom, ktorého oslavy pripadajú každý rok na 8. marec. Chcete pripraviť svojej partnerke milé prekvapenie, ktoré jej vyčarí úsmev na perách? Pripravili sme pre vás niekoľko tipov, s ktorými výber dokonalého darčeka hravo zvládnete.

Krátky výlet do histórie

Ako vlastne Medzinárodný deň žien vznikol? Jeho história sa začala písať už v roku 1908 počas protestov krajčírok v New Yorku. Viac ako 40 000 žien vyšlo do ulíc, aby bojovalo proti neľudským podmienkam, v ktorých museli pracovať. Žiadali skrátenie pracovného času, ktorý bol v tom čase stanovený na 10 hodín denne, čo bolo fyzicky i duševne nezvládnuteľné. 
 
Postupne sa oslavy tohto sviatku šírili do celého sveta. Na našom území sa MDŽ začalo oslavovať od roku 1921 a jeho oslavy boli stále monumentálnejšie. Počas druhej svetovej vojny boli oslavy z pochopiteľných dôvodov zrušené a opäť sa k nim pristúpilo až po oficiálnom ukončení vojny v roku 1945. 

zena-zrkadlo-dekoracia

Dnes má Medzinárodný deň žien charakter sviatku, ktorý si s radosťou pripomíname, ale jeho oslavy rozhodne nadobúdajú taký masový a slávnostný charakter ako v minulosti. Napriek tomu však každá žena určite s radosťou prijme malý darček či pozornosť. Možno aj niektorý z týchto? 
 
1. Batoh Mia od Johny Urban
 
V súčasnosti sa stále viac hovorí o udržateľnej móde. Značka Johny Urban ide v tejto oblasti príkladom. Ich batohy sa vyznačujú nielen krásnym a kvalitným prepracovaním, ale i recyklovateľnými materiálmi. 
 
Batoh je ideálnym darčekom pre aktívne ženy, ktoré si s radosťou užívajú každý nový deň. Pri výbere sa nechajte osloviť niekoľkými farebnými prevedeniami. Vaša polovička rozhodne ocení kvalitu materiálu a práce. Batoh je nielen praktický, ale i štýlový. A to je v prípade módy rozhodne bod k dobru. Batoh v rôznych farebných kombináciách objavíte na stránkach About You
 
zena-batoh-mesto
 
 2. Toaletná voda L’OR DE SAY Magnolia
Hľadáte perfektný darček dokonale podčiarkujúci ženskú stránku každej dámy? Rozhodne stiahnite po toaletnej vode L’OR DE SAY Magnolia, ktorej jadro tvoria jemné tóny magnólie, ruže i exotických kvetov orchidey. 
 
Výhodou toaletnej vody je, že prekvapuje svojou dlhou výdržou a naozaj kvalitným prepracovaním. Každej žene sa rozhodne zapáči i flakón. Vôňa samotná vyniká ženskosťou a umožňuje svojej nositeľke cítiť sa pohodlne a sebavedomo za každých okolností. Každá dáma vďaka skvelému parfumu zvýrazní svoju krásu a zmyselnosť. Vhodná toaletná voda rozhodne nie je krokom vedľa. Toaletnú vodu objavíte v obchode Orsay
parfem-kvety-vona
 
 3. Hydratačný gélový krém TONYMOLY
Hydratovaná a žiarivá pleť je podstatná pre každú dámu, ktorá vyniká starostlivosťou o svoju krásu. Kórejská kozmetika je jednou z najlepších možností, po ktorých môžete siahnuť. Nie je preslávená len svojimi geniálnymi účinkami na pleť, ale navyše je balená v roztomilých a prepracovaných obaloch.  
 
Hydratačný gélový krém je skvelou voľbou pre každú dámu, pretože obsahuje cennú ružovú vodu. Tá už po stáročia vyniká skvelými omladzovacími a regeneračnými účinkami na pleť. Je ideálnym darčekom v prípade, že chcete spojiť funkčný darček s roztomilosťou. Krém a ďalšie zaujímavé produkty z radov kórejských značiek objavíte na stránkach spoločnosti Sephora.
zena-hydrtacny-krem
 
4. Šatka Tommy Hilfigher
Po štýlovom doplnku do svojho šatníka túži každá dáma. Páni však často pri výbere ideálneho darčeku bojujú s veľkosťami, preferenciami a množstvom iných faktorov. Siahnite tento rok po krásnom dizajnovom kúsku, ktorý spoľahlivo doplní každý outfit. Šatku objavíte na stránkach internetového obchodu Bibloo. 
 
Deň žien je predovšetkým o tom, osláviť podstatu ženskosti. Či už stavíte na klasiku v podobe čokolády a kvetín alebo siahnete po niektorom darčeku z nášho zoznamu, predovšetkým si užite krásny čas strávený spoločne. 
doplnky-satka-okuliare-nausnice