6 tipov na netradičné valentínske darčeky pre vás oboch

15.01.2021 Kristína Nakupovanie Zdielať
6 tipov na netradičné valentínske darčeky pre vás oboch

Obľúbený aj zavrhovaný sviatok všetkých zaľúbených sa opäť blíži. Ak by ste chceli svoju polovičku obdariť niečím užitočným, nevšedným a zároveň urobiť radosť aj sebe, máme pre vás super tipy. Vďaka týmto darčekom si užijete si spoločne strávený čas (nielen) doma a utužíte váš vzťah.

 

Oblečenie pre chvíle pohody

 

Keďže sa v tomto období väčšina z nás musí zdržiavať najmä doma, stojí za to urobiť si pohodlie. Ak si navyše s partnerom vytvoríte zladenú sériu oblečenia, budete párik na pohľadanie. Príjemné bavlnené pyžamká, pohodlné spodné prádlo, ponožky s veselými motívmi alebo hrejivé župany budú tým pravým na víkendové dopoludnia strávené v posteli. Počas dňa stavte na štýlové domáce oblečenie. Staré vyťahané tepláky nahraďte novými, dámy môžu staviť aj na elastické legíny. Pozrite sa aj po teplákových súpravách, mikinách alebo tričkách a vytvorte pre vás oboch tie najštýlovejšie domáce outfity.

astratex                logo-trenirkaren.sk            logo-adidas

 

muz-zena-lezanie-v-posteli

 

Niečo pekné pre váš domov

 

Okrem príjemného domáceho oblečenia si niečo nové zaslúži aj váš byt alebo dom. Trávite v ňom teraz viac času ako bežne, čo je ideálna príležitosť pustiť sa do malých zmien, skrášľovania a zútulňovania. Nemusíte hneď robiť prestavby alebo vyhadzovať celú spálňovú zostavu. Niekedy stačí len preorganizovať nábytok v miestnosti, vymeniť závesy alebo kúpiť niekoľko nových dekorácií. Pohrajte sa aj s farbami, vzormi a materiálmi. A možno sa obídete aj bez akýchkoľvek investícií, ak nájdete a oprášite práve nepoužívané doplnky a textílie uložené v skrini. Alebo si niečo môžete vlastnoručne vyrobiť.

vivre        4home          mobelix 

 

Pomocníci do domácnosti

 

Každá ušetrená minúta času znamená viac nerušeného času vo dvojici. Namiesto ručného umývania riadu po dobrej večeri môžete šikovne naplniť umývačku riadu a pozrieť si spolu film. Alebo radi pečiete chlebík a pečivo? Zvážte kúpu domácej pekárne, ak ju ešte nemáte. Neznášate vysávanie? Robotický vysávač stačí zapnúť a všetku robotu urobí za vás. Tento rok namiesto nakupovania klasických valentínskych darčekov dávame zelenú všetkým praktickým vychytávkam, ktoré spríjemnia bežný život.

okay          klarstein-logo       logo-tescoma

» Náš tip: Valentínske darčeky môžete získať extra výhodne. Navštívte našu sekciu Valentínske zľavykde nájdete zľavy až do -30% na nákup vo vašich obľúbených internetových obchodoch.

 

Vône pre ňu a pre neho

 

Domáca pohoda v papučkách a teplákoch ešte neznamená, že by ste si s vašou polovičkou navzájom nemali príjemne voňať. Doprajte si pocit výnimočnosti, hoci po celý deň nevytiahnete päty z domu. Parfum je už tradičným darčekom na Valentína, ale môžete ho poňať aj trochu nevšedne: vybrať unisex parfém, ktorý môžete používať obaja, pekný darčekový set. Ak neviete, ako vybrať vhodnú vôňu pre toho druhého, stavte na darčekový kupón do niektorého z obľúbených parfémových eshopov. Darčekový kupón, ktorý symbolicky odovzdáte svojej polovičke, môžete vytvoriť sami. Zapojte svoju kreativitu, použite valentínske obrázky a nezabudnite na pár zaľúbených slov napísaných zo srdca.

notino-logo          elnino-logo       krasnevone

 

Teambuilding vo dvojici

 

Svet sa ako keby spomalil a času je viac. Prečo to nevyužiť naplno? Vo dvojici sa môžete venovať novej aktivite alebo oprášiť niektorú z tých starých. Kúpte si pútavú audioknihu, ktorú budete spolu počúvať, či CD obľúbeného interpreta. Alebo si doprajte kopec zábavy pri niektorej z obľúbených spoločenských hier. Tým, ktorí obľubujú skôr online svet a jeho neobmedzené možnosti, odporúčame PC hry, to ktorých sa vedia zapojiť dvaja alebo viacerí hráči. Chcete skúsiť niečo viac netradičné? Skúste spolu namaľovať obraz na plátno alebo sa začnite učiť hrať na gitare, či inom hudobnom nástroji. Online výučba sa teraz teší veľkej popularite – nájdite si súkromného učiteľa alebo pohľadajte na internete videá pre samoukov.

pantarhei-logo          150    brloh-logo

muz-zena-hraju-sach

 

Valentínske predsavzatie

 

Obdobie po vianočných sviatkoch plné nevyvážených jedál, nedostatok pohybu a denného svetla mnohým ľuďom spôsobuje pocit úbytku energie. Dobrou správou je, že každý deň v roku môže byť tým, kedy si dáte predsavzatie a začnete. Či už chcete pravidelne cvičiť, chodiť na dlhé prechádzky, behať alebo zmeniť jedálniček - určite nahovorte aj vašu polovičku, s ktorou sa tak stanete nerozlučnými športovými parťákmi. Vzájomné povzbudzovanie sa bude tým, čo vás bude poháňať za spoločným cieľom. Ako motiváciu a zároveň odmenu si doprajte napríklad proteíny a doplnky výživy, športové pomôcky alebo oblečenie na cvičenie a beh. Kto povedal, že valentínsky darček musí byť prvoplánový?

myprotein-logo          sportisimo-logo          sportobchod

 

+ Extra tip: Valentínska večera bez varenia

 

Nechajte sa trochu rozmaznávať a doprajte si skvelú večeru na Valentína bez akýchkoľvek starostí. Objednajte si jedlo z obľúbenej reštaurácie s donáškou až ku dverám. K večeri nezabudnite vopred zaobstarať fľašu kvalitného vína, prípadne iného nápoja, ktorý je vám po chuti. Takže, čo si dáte? Vyskúšate niečo tradičné, alebo skúsite tentokrát zaexperimentovať?

bistro-logo