6 tipov na najlepšie valentínske darčeky pre ženu

14.01.2019 Kristína Nakupovanie Zdielať
6 tipov na najlepšie valentínske darčeky pre ženu

A už je to tu. Najväčší sviatok zamilovaných, deň svätého Valentína, sa nezadržateľne blíži. Neviete, akým darčekom by ste mohli svoju partnerku potešiť? Poradíme vám, ako pre ňu pripraviť romantický darček na Valentína.

 

Tip #1: Vezmite ju na večeru

 
 
Osvedčená klasika, ktorá nikdy nesklame. Vezmite svoju partnerku na večeru. Urobte to však tentokrát inak. Vyhnite sa preplneným pizzériám a rezervujte stôl v luxusnejšej reštaurácii. Keď sa navyše hodíte do obleku a vaša žena bude mať príležitosť ukázať sa v elegantných šatách, zaručená romantika je na svete. Alebo jej ukážte svoje kulinárske umenie, zahrajte sa na šéfkuchára a navarte večeru vo vlastnej réžii. Slávnostne prestrite, zasvieťte sviečky a užite si pohodový večer doma.
 
 


Tip #2: Ohúrte ju šperkom

 
 
Krásnym šperkom ženu nikdy nesklamete. Radosť jej určite spravia nové zlaté alebo strieborné náušnice, náramok, retiazka či prívesok. Nemusíte investovať práve do drahých kameňov, každú ženu poteší napríklad aj drobný strieborný prívesok. Ak ju však práve na Valentína nechcete požiadať o ruku, určite sa vyhnite darovaniu prsteňa ;-).

vivantis zlavy vasekupony_sk

» Náš tip: Túžite po krásnom šperku, no nechcete zaň utratiť more peňazí? Tak potom si určite prezrite náš portál Vašekupóny.sk a využite skvelé zľavy, zlavové kupóny a kódy na šperky. Vivantis zľavový kódzľavový kód iZlato či výhodná akcia Pandora určite potešia.
 
 

 

Tip #3: Venujte jej hodinky

 
 
Namiesto šperku môžete svojej partnerke vybrať aj hodinky. Snažte sa však prispôsobiť jej vkusu. Štýlové ženy určite potešia štýlové analógové kúsky, ktoré rovnako dobre poslúžia ako elegantný náramok. Ak však máte doma športovejší tip, vsaďte na digitálne hodinky či fitness náramok.

festina akcia vasekupony_sk

» Náš tip: Zľavy, zľavové kupóny či kódy si môžete uplatniť aj pri nákupe hodiniek. Využite Festina výpredaj alebo Timestore zľavový kód a nakupujte výhodne.
 

 

Tip #4: Darujte jej pohodu

 
 
Čo takto nechať sa na Valentína rozmaznávať? Doprajte vašej partnerke aj sebe oddych v podobe romantického wellness pobytu. Len si to predstavte, pri príchode vás čaká fľaša vína, romantická večera a neobmedzené možnosti masáží, saunovania a relaxu v termálnej vode. Ak chcete ušetriť, určite navštívte našu špeciálnu kategóriu Zľavy na pobyty a nechajte sa rozmaznávať.
 

 

Tip #5: Potešte knihomoľku

 
 
Ak máte doma naozaj romantickú dušu, určite jej urobíte radosť dobrou knihou. Pre romantické duše zvoľte nejaký romantický kúsok, či už z klasickej literatúry alebo od stále obľúbenejších slovenských autoriek. Dobrodružným typom ulahodíte zas dobrou detektívkou alebo thrillerom. Knižky nakúpite výhodne s našimi zľavovými kupónmi napríklad v internetových obchodoch Megaknihy, Martinus.sk či Panta Rhei.

martinus zlava vasekupony_sk

 

Tip #6: Urobte radosť aj sebe

 

 
Poznáte vhodnejšiu príležitosť na kúpu luxusného spodného prádla, ako je Valentín? Urobíte tak radosť nielen vašej partnerke, ale aj sebe. Sortiment kvalitnej bielizne, ktorá uspokojí aj tých najnáročnejších zákazníkov, nájdete napríklad v internetových obchodoch Astratex, Bonprix či Zoot, kde môžete využiť zľavy až do výšky 50 %.  
 
Tak čo, vybrali ste si z našich tipov na valentínske darčeky? Teraz už neostáva nič iné, len si užívať romantické valentínske chvíle.