6 tipov na najlepšie valentínske darčeky pre muža

16.01.2019 Kristína Nakupovanie Zdielať
6 tipov na najlepšie valentínske darčeky pre muža

Povedzme si na rovinu, väčšina mužov nepatrí práve k romantickým typom. Ako s nimi teda osláviť najväčší sviatok zamilovaných a urobiť im radosť na Valentína? Poradíme vám skvelé darčeky pre chlapa, ktorými ho určite chytíte za srdce.



Tip #1: Pripravte mu romantiku, akej neodolá

 
 
Väčšina mužov síce nie sú práve romantici, ale žiadny neodolá tomu, ak sa nahodíte do sexi šiat a pripravíte mu obľúbenú večeru. A ak k tomu pridáte večerné prekvapenie a prídete v luxusnej spodnej bielizni, Valentín sa pravdepodobne zaradí k jeho najobľúbenejším sviatkom :-). Spodná bielizeň však môže byť vhodným darčekom aj pre vášho partnera, stačí vybrať napríklad boxerky či trenírky s originálnym valentínskym motívom. Široký výber spodnej bielizne so zľavou nájdete v internetových obchodoch Saxana.sk, Sexi spodné prádlo či Luxusná bielizeň.
 
 

 

Tip #2: Opojte ho vínom

 
 
Ak je váš partner pôžitkár, pripravte mu prekvapenie v podobe kvalitnej fľaše vína. Veď čo môže byť romantickejšie, ako užiť si krásny pohodový večer s vínom pri sviečkach? Kvalitné červené, biele, ružové či šumivé vína potešia nejedného muža.
 
 
 

Tip #3: Zaujmite technikou

 
 
Muža určite nepoteší nič viac, ako malá technická drobnosť. Športuje? Venujte mu fitness náramok. Miluje fotografovanie? Kúpte mu k tomu nejakú užitočnú pomôcku, napríklad statív. Pri výbere takýchto darčekov sa riaďte tým, čo má váš partner najradšej. Podporte ho v jeho záľubách a ukážte mu, že si ich ceníte. A čo je najlepšie, ani takéto technické vymoženosti vás nemusia stáť celú výplatu. Stačí, keď využijete naše zľavové kupóny ako napríklad Alza zľavový kupón či  Hej zľavový kupón a ušetrite aj niekoľko desiatok eur.

alza black friday a zlavy na elektro _ vasekupony_sk

 

Tip #4: Užite si spoločný výlet

 

 
Spoločné zážitky sú tie najlepšie. A zvlášť na Valentína. Pripravte svojmu partnerovi prekvapenie napríklad v podobe predĺženého víkendu stráveného v niektorom z európskych metropol. Chcete si užiť romantiku v Paríži či prechádzky historickým Rímom? Tak potom určite využite Pelikán zľavový kupón a zakúpte si niektorú z akciových leteniek či akciových pobytov. Ak tomu pridáte lacné ubytovanie napríklad z Booking.com, úžasný, a zároveň cenovo dostupný valentínsky darček je na svete.
 
 
 

Tip #5: Darujte mu spomienky

 
 
Máte more spoločných fotografií, ale len v mobile alebo v počítači? Je načase dať im papierovú či inú fyzickú podobu. Môžete ich vložiť do originálneho albumu, pripraviť z nich obraz alebo fotokalendár. Prípadne zo spoločných fotografií pripravte originálny fotodarček, ako sú vankúše, šálky či obal na smartfón. S takýmto darčekom sa budete musieť trošku pohrať, ale to váš partner určite ocení.
 
 
 

Tip #6: Ukážte svetu, že patríte k sebe

 
 
Ďalší darček, ktorý vyžaduje trochu kreativity. Ako môžete ostatným ukázať, že k sebe patríte? Jednoducho. Oblečte sa napríklad do rovnakých tričiek. Trendom posledného obdobia sú partnerské tričká, ktoré si môžete dať vyrobiť na mieru aj s originálnymi nápismi. Ak chcete pri výrobe trička s vlastnou potlačou ušetriť, nezabudnite si prezrieť náš portál, kde určite nájdete top zľavy do obchodov ako Bezvatriko, Trikator alebo Shirtinator .