Si pravý metalista? Povieme ti, kde nájdeš najštýlovejšie metalové oblečenie

20.03.2024 Dominika Nakupovanie na internete Zdielať

Ako správnemu fanúšikovi metalu ti v šatníku nemôže chýbať niekoľko základných kúskov. Preto ti poradíme e-shopy, kde kúpiš metalové oblečenie za skvelé ceny.

História metalu siaha do 60. až 70. rokov 20. storočia a odvtedy sa tento druh hudby rozvinul do mnohých žánrov a štýlov, ako je napríklad heavy, black, death či power metal a mnohé ďalšie. Pre metalovú hudbu sú vo všeobecnosti charakteristické tvrdšie rytmy sprevádzané gitarou či bicími spolu so striedaním melodického spevu až po zúrivý krik.

Fanúšikovia svoje nadšenie z tejto hudby vyjadrujú predovšetkým štýlom obliekania a svojím vzhľadom, či už formou výraznejšieho účesu alebo make-upu. Vieš, kde kúpiš všetko pre tvoju metalovú dušu? Dozvieš sa to v nasledujúcich riadkoch.

__bulb
Ako na eobuv prebieha vrátenie tovaru cez DPD?

Nie si spokojná s doručenou objednávkou z e-shopu eobuv? Vybraný tovar jednoducho vráť. Povieme ti, ako na eobuv prebieha vrátenie tovaru cez DPD.

Tipy, kde nakupovať metalové oblečenie


Nadšencov metalu je možné spoznať už na prvý pohľad. Svoju oddanosť metalovej kultúre vyjadrujú predovšetkým oblečením. Kde takéto oblečenie nájsť? Existujú špecializované prevádzky, ktoré sa zameriavajú na metalové oblečenie od tričiek s potlačou obľúbených hudobných skupín až po kožené bundy a naozaj výrazné doplnky. Jedným z takýchto obchodov je aj Metalshop s rýchlym doručením. A práve na jeho ponuku sa v tomto článku zameriame viac.

E-shop Metalshop sa definuje ako obchod s najširšou ponukou metalových produktov. Celkovo predáva viac ako 20 000 rôznych produktov.

Na internetovej stránke metalového obchodu nájdeš tovar prehľadne kategorizovaný spolu až v 11 sekciách. V prvých troch nájdeš tovar rozdelený podľa toho, či ide o ten pre pánov, dámy alebo deti. Nasleduje kategória doplnkov, topánok a tričiek.

Chceš rýchlo zistiť, aké novinky pribudli na stránke? Klikni na sekciu s príslušným názvom. Ďalšou v poradí je podstránka Zľava. Po kliknutí na ňu sa ti zobrazia cenovo zvýhodnené ponuky na jednom mieste. To znamená, že nakúpiš ešte rýchlejšie a zároveň ušetríš peniaze.

Mimoriadne zaujímavou je kategória Filmy. V momente, ako na ňu prejdeš myškou, môžeš si vybrať z desiatok populárnych filmov. Internetový obchod totiž predáva rôzne produkty s tematikou daných filmov. Ako správny fanúšik by si nejaký produkt súvisiaci s tým tvojim určite mal mať.

Na rovnakom princípe je založená aj ďalšia kategória, a to Kapely. Opäť si môžeš vybrať svoju obľúbenú hudobnú skupinu z ponúknutých a kúpiť si produkt, ktorý s ňou nejakým spôsobom súvisí. Mimochodom, je to aj skvelý tip na darček pre zanieteného fanúšika hudby.

Posledná karta sa nazýva Značky. Po kliknutí na ňu si môžeš vybrať konkrétnu preferovanú značku a vyberať si jej produkty.

Po kliknutí na ktorúkoľvek z vyššie spomínaných kategórií sa ti na ľavej strane zobrazí filter. A z neho si môžeš vybrať, či chceš prezerať napríklad bundy, nohavice, mikiny, sukne, tričká či doplnky do domácnosti.

__bulb
Ako vybrať najlepší tablet do 200 eur? Toto sú TOP ponuky

Hľadáš cenovo dostupný tablet, ktorý splní tvoje očakávania na bežné fungovanie? Máme pre teba 4 tipy na najlepší tablet do 200 €. Ktorý si vyberieš?


No vyhľadať metalové oblečenie nebudeš mať problém ani na iných stránkach. Veď aj v ponukách bežných obchodov s módou nájdeš kúsky vhodné do metalového looku. Napríklad kožené náramky aj s metalovým nádychom predáva e-shop Answear. Pozri, či tam nenájdeš jeden aj pre seba. Pánov by mohli zaujať aj náušnice z e-shopu iocel.

Originálne kúsky si môžeš vytvoriť aj sama, a to veľmi jednoducho. Máš doma starú denimovú bundu predratú na niekoľkých miestach? Bude skvelá na našitie nášiviek obľúbených hudobných skupín alebo na nasprejovanie. A unikátny módny metalový kúsok bude na svete.

K skvelému metalovému looku potrebuješ aj kvalitné líčidlá, ktoré ti vydržia na tvári celý deň. V e-shope Notino nájdeš svetové i lokálne značky produktov za bezkonkurenčné ceny.
 

zena-v-metalovom-obleceni
Autor: Elyas Pasban (Unsplash)

Aj e-shop Muziker je zameraný na predaj kúskov s metalovou tematikou. Pozri si ich ponuku a presvedč sa o tom sama.

Aké oblečenie ako metalista potrebuješ?


Teraz, keď už vieš, kde nakupovať, povedzme si, aké konkrétne kúsky sú v metalovom šatníku priam nevyhnutné.

V prvom rade sú to tričká s potlačou obľúbených metalových skupín, na ktorých sú obrázky či logá. Takéto tričko si môžeš obliecť nielen na významnú metalovú udalosť, ale aj v bežný deň v kombinácii s džínsami.

Mikinu, bundu či kabát s metalovou potlačou oceníš pri každom chladnom počasí. Takýto kúsok ťa ochráni pred zimou a zároveň budeš stále prezentovať svoj hudobný vkus. Siahnuť môžeš po klasickej koženej bunde, motorkárskom saku alebo mikine s potlačou. Možností je veľa, stačí si len vybrať.

Chýbať ti nemôžu ani nohavice a džínsy. Spolu s tričkami sú akýmsi základom metalovej módy. Typickou farbou, po ktorej metalisti siahajú v prípade džínsov, je čierna. No chybu neurobíš ani vtedy, ak siahneš po kožených nohaviciach.

Z kategórie obuvi sú medzi metalistami obľúbené kožené topánky s hrubšími podrážkami. Síce sú pomerne robustné, no aj odolné.

Ponuky na nákup metalového oblečenia nájdeš aj na našom webe. Tu sú niektoré z nich:


Dôležité sú aj metalové doplnky. Kožené opasky a náramky, ktoré sme v článku spomínali už vyššie, sú mimoriadne populárne. Môžu byť zdobené kovovými prvkami, špendlíkmi či retiazkami. Práve tieto prvky im dodávajú drsný vzhľad, ktorý k metalu patrí.

U mnohých metalistov sú tiež veľmi obľúbené retiazky z reťazí. A podobne tak i čiapky s logami kapiel, ktorými je možno vyjadriť svoju oddanosť metalovej hudbe.


Už vieš, aké metalové kúsky oblečenia a doplnkov doplníš do svojho šatníka? Z bohatých ponúk internetových obchodov si určite vyberieš. A nezabudni, že metalové oblečenie môžeš nosiť aj počas bežných dní. Stačí, ak tieto výrazné kúsky skombinuješ s neutrálnym a menej výrazným oblečením a vytvoríš pekné outfity.

__bulb
Kde získať darčekovú poukážku Sinsay a na čo ju možno uplatniť?

Chceš niekomu blízkemu urobiť radosť s oblečením, ale nie si si istá, čo presne kúpiť? Vyrieši to za teba darčeková poukážka Sinsay, s ktorou si ho dotyčná kúpi sama.