Kde získať darčekovú poukážku Sinsay a na čo ju možno uplatniť?

26.02.2024 Dominika Nakupovanie na internete Zdielať

Chceš niekomu blízkemu urobiť radosť s oblečením, ale nie si si istá, čo presne kúpiť? Vyrieši to za teba darčeková poukážka Sinsay, s ktorou si ho dotyčná kúpi sama.

Sinsay darčeková poukážka je elegantným riešením, ako niekoho potešiť na sviatok alebo hocijaký iný významný deň. Obdarovanému totiž dávaš možnosť kúpiť si to, čo sa mu páči, pritom to ty zaplatíš. Existuje lepší darček? Na to si odpovedz sama a my ti povieme všetko, čo o Sinsay karte potrebuješ vedieť.

Hľadáš štýlové oblečenie na každé ročné obdobie a pre celú rodinu? Desiatky modelov nájdeš v širokej ponuke e-shopu Sinsay.

zena-vybera-z-tasky-oblecenie
Autor: Mikhail Nilov (Pexels)
 

Čo všetko môžeš kúpiť v e-shope Sinsay?


Obliecť celú rodinu do moderných, pohodlných a pritom cenovo dostupných kúskov nebude pri nákupe z tohto obchodu najmenší problém. Myslia totiž na všetkých a nakupovať môžeš z ponuky pre ženy, mužov, deti i bábätká. V každej z nich nájdeš produkty z radu oblečenia, spodnej bielizne, obuvi či doplnkov. Bohatou kategóriu je aj tá s názvom Home. Po kliknutí na ňu si môžeš zvoliť, či chceš produkt do obývačky, kuchyne, kúpeľne alebo inej miestnosti. Okrem toho máš možnosť pravidelne využiť špeciálne ponuky podľa sezóny.

A môžeš si byť istá, že vždy rýchlo nájdeš to, čo hľadáš, pretože ponuka je prehľadne kategorizovaná. No a následne ti pomôže nájsť ten správny kúsok filter.

Vedela si, že Sinsay pôsobí na trhu a predáva kvalitné a cenovo dostupné produkty už 10 rokov? Za tento čas značka expandovala do mnohých krajín, čím sa stala dostupnejšou pre mnohých ľudí.

V súčasnosti má kamenné prevádzky v 18 krajinách a online obchod je dostupný v 16 krajinách. Na Slovensku sa nachádza 29 predajní. Značka je súčasnou skupiny spoločnosti LPP, ktorá združuje ešte ďalšie 4 značky.

Uľahči si online nakupovanie ešte viac a stiahni si Sinsay mobilnú aplikáciu. Všetky potrebné informácie nájdeš po kliknutí na odkaz.


Záleží ti na životnom prostredí? Značke Sinsay takisto a preto plní rôzne stanového ciele či pravidelne predstavuje produkty z kolekcie Eco Aware, vyrábanej s veľkým dôrazom na životné prostredie.

V rámci spoločnosti sa kladie veľký dôraz aj na ľudí a vzájomné vzťahy. Kľúčovými hodnotami sú zodpovednosť, rešpekt k druhým a otvorenosť.

Značka Sinsay je tiež súčasťou pomoci ľudom v ťažkých životných situáciách. Spoločnosť LPP totiž založila nadáciu s názvom LPP Foundation. Prostredníctvom nej pomáhajú napríklad mladým ľudom, ktorým hrozí sociálne vylúčenie či zdravotníckym zariadeniam. Nadácia realizuje aj environmentálne projekty a verí, že aj malými činnosťami je možné prispieť k veľkej sociálnej zmene.
 

zena-drzi-v-ruke-oblecenie-na-vesiaku
Autor: Arina Krasnikova (Pexels)
 

Čo je Sinsay darčeková karta – kde ju kúpiť a ako použiť?


Sinsay karta je voucher na nákup ľubovoľných produktov predávaných značkou Sinsay. Kúpiť ju je možné v ktorejkoľvek Sinsay predajni.

Teraz si poďme povedať, ako darčekovú kartu použiť. V prvom rade je dôležité vedieť, že kartu je možné využiť len v kamenných predajniach po celom Slovensku.

Zdá sa ti nevýhodné, že Sinsay kartu nemôžeš použiť pri online nakupovaní? Pozrime sa na to inak. Počas prebiehajúcich zliav na oblečenie je väčšinou lepší výber online. Je k dispozícii viac druhov oblečenia a viac veľkostí, ktoré by si v predajni nenašla, pretože tam prevažujú najmä nové modely.

To znamená, že Sinsay kartu je skvelé využiť na nezlacnené produkty v predajniach a vďaka nej za ne ušetriť. No a pri nákupoch online zase ušetríš vďaka pravidelne prebiehajúcim cenovo zvýhodneným ponukám.

Mimochodom, aj práve teraz môžeš online využiť super ponuky. A to tieto:

 

Použitie darčekovej karty Sinsay je jednoduché. Pri platení v predajni ju predlož na pokladni a podľa ceny tvojho nákupu ti z nej bude odpočítaná rovnaká čiastka. V prípade, že suma nákupu bude nižšia, ako hodnota na karte, suma nákupu sa odpočíta. Ak suma nákupu presiahne hodnotu na karte, rozdiel je potrebné doplatiť hotovosťou alebo platobnou kartou.

A čo v prípade, že nie si s tovarom spokojná? Zisti, kde môžeš vrátiť tovar kúpený online na predajni bez udania dôvodu a aké podmienky má nastavené e-shop Sinsay.

oblecenie-na-vesiakoch-kreslo
Autor: Ron Lach (Pexels)

__bulb
Podľa čoho vybrať pánsku mikinu na zips? A kde majú najlepšie ceny?

Pánska mikina na zips je pohodlný a štýlový kúsok oblečenia, ktorým jednoducho odprezentuješ svoj vkus. Vieš, ako ju vybrať a v ktorých e-shopoch nájdeš TOP kúsky?

Hodnota darčekovej karty Sinsay


Prechádzame k tomu najdôležitejšiemu, aby bolo kartu vôbec možné použiť – jej nabitie sumou. E-shop Sinsay nestanovuje maximálne dovolenú čiastku, len tú minimálnu, ktorá je 20 €.

Po nabití sa počet eur rovná počtu bodom, teda 1 € je 1 bod. Znamená to, že pri nákupe sa počet bodov zníži o takú istú hodnotu, ako je celková cena kúpeného tovaru, ktorý si kartou platila.

Kartu je dôležité uchovávať v dobrom stave. Pri poškodení, zničení alebo strate karty nemáš od predávajúceho nárok na náhradnú kartu. Sumu, ktorou je karta nabitá, tiež nie je možné vymeniť za peniaze.

 

Aká je platnosť darčekovej karty Sinsay?


Darčekový poukaz platí 12 mesiacov od dátumu zakúpenia a túto platnosť nie je možné predĺžiť. Po skončení platnosti zostatková suma na karte prepadáva a viac ju na nákup nemôžeš využiť.

__bulb
Retiazka s krížikom je skvelý darček. Koľko by ale mala merať?

Hľadáš univerzálny druh šperku, ktorý nikdy nevyjde z módy? Medzi populárne patrí retiazka s krížikom. Zisti, ako ju správne vybrať a v akých e-shopoch nakupovať.


Darovaním darčekovej poukážky neurobíš chybu nikdy. Spokojná budeš ty i obdarovaná, ktorá si sama vyberie, čo sa jej páči. A aj keď najradšej nakupujú ženy, pokojne ju daruj aj mužovi či rodinám s deťmi. Na webe či v kamennej predajni Sinsay si každý nájde to svoje.