Vybrali sme TOP ponuky, ktoré u nás nájdeš v apríli 2024

zena-nakupuje-cez-internet-plati-kartou

Opäť sme si pre teba pripravili sumár tých najlepších noviniek, ktoré tento mesiac nájdeš na našom webe. A spolu s nimi aj tipy na TOP e-shopy. Ktoré to sú?

Aj keď občas premenlivý, no predsa pomerne slnečný apríl nás láka von čoraz častejšie. A lákavé sú aj ponuky na našom webe, ktoré sa neustále rozrastajú, a to vo všetkých kategóriách. Dôkazom je široká ponuka zľavových kupónov, s ktorými zaručene ušetríš.

Si zvedavá, ktoré e-shopy pribudli na našom webe a ktoré ponuky patria dlhodobo k tým najpopulárnejším? Všetko sa dozvieš v nasledujúcich riadkoch.

__fire
Naučíme ťa, ako vybrať i ako vyčistiť chladničku, aby dlho vydržala

Na správne a hygienické skladovanie potravín je chladnička nevyhnutnosťou v každej domácnosti. Poradíme ti s nákupom aj tým, ako vyčistiť chladničku.

Najlepšie aprílové novinky


Noviniek v podobe e-shopov registrovaných na našom webe je so začiatkom ďalšieho mesiaca zase omnoho viac. To znamená, že ponuky s priaznivejšou cenou nájdeš ešte ľahšie a rýchlejšie.

Z viacerých novo registrovaných e-shopov spomenieme najmä e-shopy Dulcia, Albumshop, SHEIN či internetový obchod Kabelka. Nepoznáš viaceré z nich? Radi ti ich v krátkosti predstavíme.

Ako prvý ti predstavíme e-shop Dulcia. Produkty pod touto značkou charakterizuje ručne robená a poctivá kozmetika vyrobená z rastlinných a bylinných extraktov, ružovej vody, aloy pravej a čistých esenciálnych olejov. Pri týchto produktoch sa ti zaručene nestane, že by ich obsahom boli umelé farbivá, palmový olej či parabény.

Čo všetko máš na výber? Produkty sú rozdelené do 4 kategórií, produkty na pleť, telo, rad Nautint Exclusive a dekoratívna kozmetika. Špeciálnou sekciou je kategória Darčeky. Na tú rozhodne klikni, ak chceš obdarovať svojich blízkych kvalitnou kozmetikou zabalenou v darčekovom balíčku, zvýhodnenou súpravou či darčekovou poukážkou na nákup v e-shope.

A ešte jedna vec – spojitosť produktov s prírodou sa rozhodla značka Dulcia preniesť aj do svojho názvu. A preto jej produkty nájdeš už pod názvom Natuint.

__bulb
Kde získať darčekovú poukážku Sinsay a na čo ju možno uplatniť?

Chceš niekomu blízkemu urobiť radosť s oblečením, ale nie si si istá, čo presne kúpiť? Vyrieši to za teba darčeková poukážka Sinsay, s ktorou si ho dotyčná kúpi sama.


Ako vyplýva z názvu internetového obchodu Albumshop, sústreďuje sa na predaj širokého spektra fotoproduktov. V e-shope nájdeš fotoalbumy pre rôzne veľkosti fotografií, fotorámiky na jednotlivé fotografie, fotorámiky na viac fotografií, klipy na rámy a bohaté príslušenstvo k fotografiám.


Nákupy oblečenia vyhľadávajú predovšetkým dámy, no výnimky sa nájdu aj medzi mužmi, ktorí si tiež výber oblečenia vedia užiť. Preto ti chceme predstaviť online nákupnú platformu s názvom SHEIN.

Za nákupný boom, ktorý momentálne e-shop zažíva, môže široká ponuka predávaného sortimentu oblečenia a módnych doplnkov, obuvi, tovaru do domácnosti, elektroniky, produktov pre domácich miláčikov a mnohého ďalšieho. Druhým lákadlom sú dostupné ceny. No poradíme ti, ako na ešte výhodnejšie nákupy – využívaj SHEIN kupóny a zľavové kódy.

Možno ti napadla otázka, ako na stránke s rýchlou módou nájsť kvalitné kúsky. Je to jednoduché, nepozeraj len na nízku cenu, no všímaj si aj detailný popis produktu a hodnotenia. Tie ti povedia o produkte často najviac.

Samozrejme, k dobre vyskladanému outfitu patria aj doplnky, medzi nimi aj kabelka. Ale kde zoženieš kvalitnú kabelku, ktorá niečo vydrží a navyše dobre vyzerá? Máme pre teba odpoveď, v internetovom obchode Kabelka.sk. Z radu produktov máš na výber niekoľko typov kabeliek, od tých v business štýle, shopper tašky až po crossbody a spoločenské kabelky. Vyberať si môžeš aj z desiatok batohov a peňaženiek.

Dámy si teda rozhodne majú z čoho vyberať, no na svoje si v e-shope prídu aj páni. V sekcii pánskych tašiek sa nachádza ich množstvo štýlových prevedení, ktoré sa mužom môžu páčiť. Nosenie napríklad koženej pánskej tašky nie je v súčasnosti ničím neobvyklým, veď aj chlapi si niekde potrebujú odložiť svoje osobné veci či dokumenty do práce.
 

zena-v-rukach-drzi-balky
Autor: Liza Summer (Pexels)

Chceš si objednať niektorý model kabelky alebo tašky? Pri nákupe nezabudni využiť tieto ponuky.

Najvyhľadávanejšie TOP ponuky


A čo e-shopy, v ktorých zákazníci nakupovali za posledné obdobie najčastejšie? Aj tie by si mala navštíviť, pretože, ak sú populárne pre iných, iste majú čo ponúknuť aj tebe.



TOP 10 overených e-shopov

 

__check

Lidl

__check

Eobuv

__check

Alza

__check

Notino

__check

Tesco

__check

Hop-sport

__check

Samsung

__check

Answear

__check

Mojalekáreň

__check

Mohito

Poďme si o aktuálnej ponuke niektorých z nich povedať viac.

Dobré jedlo by nemalo patriť na stôl iba počas sviatkov či významných udalostí, ale aj vo všedný deň. No dobre vieme, že cena potravín neúprosne rastie, čo sa často odzrkadľuje aj na stave rodinného rozpočtu.

Aj preto máme pre teba 2 konkrétne tipy, kde môžeš nakupovať potraviny v skvelej kvalite za prijateľné ceny. Ktoré obchody to sú? No predsa LidlTesco. V oboch e-shopoch nakúpiš pohodlne z domu a tovar ti prinesú až pred dvere. A vieš, čo je ešte výborné? No predsa, že okrem potravín máš na výber ešte široký rad iných produktov, od tovaru do domácnosti až po oblečenie.

 

S príchodom jari rastie u mnohých ľudí motivácia začať cvičiť alebo sa viac venovať pohybu. Je to túto jar aj tvojím cieľom? So správnym športovým vybavením a potrebami z e-shopu Hop-sport ti to pôjde jednoduchšie.

No prestať nemusíš ani v prípade nepriaznivých zmien počasia. Stačí, ak si vyberieš z ponuky fitness zariadení, ktoré ti umožnia venovať sa pohybu v pohodlí domova kedykoľvek.

Chceš sa v celej domácnosti spoľahnúť len na jednu značku? Odporúčame ti siahnuť po produktoch od značky Samsung. Okrem mobilných zariadení ponúka široký rad televízií a užitočných domácich spotrebičov. Bonusom produktov rovnakej značky v domácnosti je, ak majú inteligentné funkcie. Vtedy ich môžeš všetky spárovať s aplikáciou a používať aj na diaľku.

__bulb
Ako na eobuv prebieha vrátenie tovaru cez DPD?

Nie si spokojná s doručenou objednávkou z e-shopu eobuv? Vybraný tovar jednoducho vráť. Povieme ti, ako na eobuv prebieha vrátenie tovaru cez DPD.


E-shop Mohito výhradne s dámskou kolekciou rozhodne patrí k vyhľadávaným a obľúbeným. Svojim zákazníčkam ponúka elegantné a do posledného detailu prepracované oblečenie na voľný čas i významné príležitosti. Nakupovala si už z tohto e-shopu? Aktuálne ti odporúčame pozrieť si Mohito blúzky, ideálne na toto i nadchádzajúce letné obdobie.


Obdobie alergií, prechladnutí a chrípok je v plnom prúde a zatiaľ čo z niektorých sa dá iba liečiť, iným je možné predísť preventívnym užívaním vitamínov z Mojalekáreň. Áno, presne tam celoročne nakúpiš všetky potrebné lieky za priaznivé ceny pre svoju peňaženku. Ale nezabudni sledovať aj zľavové kódy a kupóny, ktoré ti pomôžu ušetriť ešte viac.

__bulb
Najlepšia sonická kefka - ako ju vybrať, kde ju zohnať?

Po krásnom a zdravom úsmeve túžime všetci. Čo pre ten svoj robíš ty? So správnou starostlivosťou ti pomôže najlepšia sonická kefka. Ako ju vybrať a kde nakupovať?

Toto bol náš stručný sprievodca k najnovším ponukám, ale aj tým, ktoré patria dlhodobo medzi vyhľadávané. Vyberieš si z nich? Ale poponáhľaj sa, pretože sa rýchlo vypredávajú.