5 tipov na najkrajšie veľkonočné dekorácie

29.03.2020 Barbora Bývanie Zdielať
veľkonočné dekorácie

Privítaj vo svojom dome sviatky jari prostredníctvom dekorácií. Vďaka nim bude jar krajšia a farebnejšia a s istotou ich ocení aj každá návšteva. Ako na to?

 

Veľkonočný veniec

 

Veľká noc si rozhodne žiada zaradiť do dekorácií kvety a rastliny. V prípade, že si kvôli alergii na peľ nerozumieš s tradičnými narcismi či hyacintami, nevešaj hlavu. Hľadaj jedinečné kvetové dekorácie z umelých materiálov

Netradičný veniec z konárov zlatého dažďa, žltých kvetov a veľkonočných vajíčok môžeš použiť ako zaujímavú dekoráciu na stôl. Rozhodne zaujme a pomôže navodiť príjemnú jarnú atmosféru. Jemná žltá farba v spojení so sýtou zelenou je vhodným kandidátom do mnohých interiérov. 

veniec-velka-noc-zajac-vajicka

Nechce sa ti veľkonočný veniec vlastnoručne vyrábať? V tom prípade siahni po niektorom z ponuky e-shopu 4home.

 

Dekoratívna misa

 

Hľadáš do svojho interiéru niečo zaujímavé? Nedokážeš sa stotožniť s bežnými veľkonočnými dekoráciami? V tom prípade je tento prvok pre teba ako stvorený. Vyberaj dekoratívne misy symbolizujúce veľkonočné obdobie. 

S jej pomocou vytvoríš zaujímavé veľkonočné dekorácie. Pokojne do nej naaranžuj žiarivé farebné veľkonočné vajíčka alebo siahni po živých kvetoch. S pomocou niekoľkých jednoduchých prvkov môžeš vyčarovať netradičnú veľkonočnú dekoráciu.

dekorativna-misa-s-vajickami

Tak hor sa za nápadmi do obchodu Bighome.sk. Ktoré ozdoby si vyberieš?

Tradičné dekorácie

 

Pre veľkonočné obdobie je charakteristický motív zajačika, vtáčikov či klasických vajíčok. Doplň interiér jednoduchými dekoráciami s týmito prvkami. Prírodné materiály sú stále veľmi obľúbené a skvelo zapadnú do každej jarnej dekorácie. 

Dekorácie z dreva, prírodných materiálov a farebných vajíčok sú pre tento účel vynikajúcou voľbou. Použiť ich však môžeš i ako základ pre veniec, ktorý zavesíš na dvere. Kvalitné prevedenie a krásne spracovanie upúta každého, kto k tebe zavíta na návštevu.

dekoracia-debnicka-s-vajickami

Tieto dekorácie tiež môžeš zavesiť na tradičné bahniatka, ktoré by počas jarného obdobia v tvojej domácnosti rozhodne nemali chýbať. Nájdeš ich v internetovom obchode Dimex.sk.

Okrem toho, že veselé figúrky a postavičky zakomponuješ ako dekoráciu do interiéru, skvele budú vyzerať aj v kvetináčoch pred domom. Kúpiš viac a zaplatíš menej vďaka týmto ponukám.

 

Domáce koláčiky

 

Každé ročné obdobie vieš privítať aj poriadnou dávkou zábavy v podobe pečenia. Vyrob si dokonalé lístkové cesto a vytvor homemade dekorácie sama. Zajačiky, kuriatka, kvietky alebo chutné mrkvičky.

V jemných pastelových farbách vytvoria dokonalú atmosféru veľkonočného domova. Každoročným hitom sú žlté, zelené, ale aj oranžové farebné odtiene. A aby sa ti pieklo ľahšie, zaobstaraj si multifunkčný kuchynský robot.

velkonocne-pecivo-zajac-vajicko-kuriatko

Kde zoženieš nádoby na pečenie a kuchynské príslušenstvo v TOP kvalite? No predsa v e-shope Tescoma.

Prípravy na veľkonočné sviatky môžu byť naozaj stresujúce a finančne nákladné. No existujú na to 2 veľmi jednoduché triky – nakupuj v predstihu a postupne a pri nákupe využívaj zľavy a zľavové kupóny, s ktorými zaručene ušetríš.

__fire
Veľkonočný baranček – ako upiecť toho najlepšieho?

Najväčšie a najdôležitejšie kresťanské sviatky roka sa nezadržateľne blížia. Prípravy sú v plnom prúde a regály nákupných centier už pár mesiacov plnia čokoládky v tvare zajacov a vajíčok. Máte už svoje veľkonočné zásoby pripravené?