Výhodné nákupy pokračujú: Nenechaj si ujsť výpredaje do výšky 60 %

novorocne-vypredaje-do-60-percent

Našla si si pod vianočným stromčekom všetko, čo si chcela? Alebo chceš ešte niečo kúpiť svojim blízkym? Využi novoročné výpredaje a potešíš seba i peňaženku.

Od 27. decembra do 14. januára sa môžeš presvedčiť o tom, že aj za málo peňazí sa dá kúpiť veľmi veľa. Novoročné výpredaje sú toho každoročným dôkazom. Využi výpredaje až do výšky 60 % a zaobstaraj si všetko, čo chceš alebo potrebuješ.

Na čo všetko sa môžeš v novoročných výpredajoch tešiť? Neprehliadni kategórie ako je móda, športové potreby, mobily a tablety, elektro vybavenie, nábytok a bývanie, textílie, cestovanie a wellness. V každej z nich nájdeš TOP ponuky, vďaka ktorým ušetríš čas i peniaze.

Kompletnú ponuku nájdeš, ak klikneš na sekciu výpredaje. Zisti, čo sme pre teba pripravili.

zena-pocitac-kabelka
Autor: Antoni Shkraba (Pexels)
 

Využi výpredaje a nakupuj sezónne oblečenie


Pod stromčekom si si zrejme našla aspoň jeden kúsok z kategórie oblečenia. Patrí totiž k najčastejším pri výbere vianočných darčekov. Čo tak doplniť svoj šatník o nové odevy? Na zimnú sezónu nie je teplého oblečenia predsa nikdy dosť. A navyše, keď prebiehajú takéto výpredaje.

Aké sú must-have kúsky zimného šatníka? Ak patríš k ženám, ktoré preferujú elegantný štýl, mala by si vlastniť čierny dlhý kabát. S ním aj jednoduchý outfit premeníš na výrazný. No nemusíš zostať len pri čiernej, dámske zimné kabáty sú dostupné v rôznych farebných prevedeniach i strihoch. Na zimné prechádzky, lyžovačku či iné aktivity sa ti zase zíde teplá bunda. Aj ju nájdeš vo výpredajoch e-shopov za super ceny.

__bulb
Dávaš pod stromček lyžiarsku prilbu? Poradíme, na čo predtým myslieť

Vianoce sú hlavne o praktických darčekoch, ktoré dotyčný využije. Ak sa nevie dočkať zimnej lyžovačky, vyber mu lyžiarsku prilbu. Čo vedieť pred kúpou?

V šatníku ti počas zimy nemôžu chýbať ani svetre a pleteniny. Vďaka ich pestrým možnostiam nosenia sa s nimi postaráš o niekoľko teplých a štýlových outfitov. Navyše ich vynosíš aj na jar a jeseň. A nezabudni pozrieť aj zimné výpredajové kolekcie pre pánov a deti. Aj tam nájdeš fantastické ponuky, ktorými potešíš obdarovaných a aj svoj rozpočet.

zena-muz-korculovanie-na-lade
Autor: Pavel Danilyuk (Pexels)


Začni so športom aj vďaka našim kupónom


Tiež si jednou z tých ľudí, ktorí si dávajú záväzok, že v nasledujúcom roku začnú športovať? Ak si kúpiš potrebné športové potreby už teraz, ušetríš a navyše bude tvoje odhodlanie začať ešte väčšie.

Začiatky zvyknú byť najťažšie, preto je dôležité ísť na to postupne. Veľká fyzická únava by ťa mohla hneď na začiatku odradiť. Na ceste k zdravšiemu životnému štýlu začni napríklad zdravším stravovaním, častejšími prechádzkami či jednoduchým domácim cvičením.

Tvoju motiváciu viac sa hýbať podporí aj kvalitné a funkčné oblečenie. Mimoriadne dostupné cenové ponuky má pre teba pripravený e-shop MyProtein.

Máš vo svojom okolí niekoho, kto sa chce viac hýbať? Daruj mu vhodné športové vybavenie. Vieme, že nie je práve lacnou záležitosťou, preto sme pre teba pripravili tieto super ponuky.

muz-snowboard
Autor: Yan Krukau (Pexels)


K pohybu je dobré viesť odmalička aj deti. Ako to urobiť? Náš tip, je zorganizovať aspoň raz mesačne spoločnú pohybovú aktivitu bez ohľadu na ročné obdobie. V lete môžete ísť na nenáročnú turistiku a v zime si zase užiť lyžovačku. Nielen, že upevníte rodinné vzťahy, ale aj niečo urobíte pre svoje a zdravie celej rodiny.

Chceš na ubytovaní ušetriť a investovať peniaze do zážitkov? Uplatni si tieto kupóny:

rodicia-deti-sneh
Autor: Yan Krukau (Pexels)

 

Vyber elektroniku pre celú rodinu za príjemné zľavy


Priala si si nájsť pod vianočným stromčekom nový kuchynský robot alebo kávovar? Ak si ich nedostala, zaobstaraj si ich sama. Za aktuálne nízke ceny vďaka zľavám sa to naozaj oplatí. Predajcovia chcú vypredať skladové zásoby, aby mali miesto na nový tovar. To je pre teba príležitosť nakúpiť špičkové produkty za nízke ceny. Ale ponáhľaj sa, o elektroniku je vždy najväčší záujem.

Rada pečieš? Do kuchyne sa ti zíde pekáreň na chlieb či mixér. Neoľutuješ ani investíciu do sušičky ovocia, nového hriankovača či odšťavovača. Prípravu pokrmov ti uľahčia elektrické krájače a nože či iné domáce spotrebiče. Z produktov starostlivosti o telo sa oplatí kúpiť žehličku na vlasy, sušič vlasov či depilátor.

Nezabúdaj ani na ostatných členov rodiny. Vo výpredajoch nájdeš niečo užitočné pre každého. Pánov poteší gril, zastrihávač brady a fúzov, elektronika do auta či domáca audio zostava.

A aké produkty budú užitočné pre celú rodinu? Z mnohých je naším tipom robotický vysávač na rýchlejšie a ľahšie upratovanie či elektrické zubné kefky. Z radu čiernej techniky sa obzri aj po televízii s väčšou uhlopriečkou či slúchadlách. A z kategórie bielej techniky sa zase oplatí kúpiť chladničku, kombinovanú práčku so sušičkou či umývačku riadu.
 

pracka-skrinky-rastliny
Autor: PlanetCare (Unsplash)

Chceš nakupovať elektroniku za zlomok pôvodných cien? Klikni na e-shop Okay a vyber si, čo potrebuješ.


Potrebovala by si novší mobilný telefón? Aj tento tovar mnohých značiek nájdeš v aktuálnych výpredajoch. Ale poponáhľaj sa, táto elektronika sa vypredáva veľmi rýchlo. A podobne cenovo dostupné sú aj tablety a notebooky. Výkonnejší model určite ocenia žiaci na štúdium i dospelí na prácu.

Širokú ponuku produktov z radu elektroniky a domácich spotrebičov kúpiš za menej peňazí vďaka týmto ponukám. Chceš vedieť o ďalších? Prihlás sa na odber newslettera.


Využi náš zľavový portál na maximum a premeň svoje bývanie na domov


Inovácia bývania je väčšinou finančne náročná. No počas výpredajov je to presne naopak. Teraz máš jedinečnú príležitosť nakúpiť rôzne druhy nábytku, bytových dekorácií a doplnkov za skutočne nízke ceny.

Chceš vymeniť sedačku za novšiu a väčšiu, doplniť kreslá a štýlový konferenčný stolík? Klikni na sekciu nábytku a vyberaj si z bohatej ponuky. Na dobrý dojem z bývania vplýva aj vhodné osvetlenie. Neboj sa ho v miestnostiach kombinovať, aby bolo estetické i funkčné.

__bulb
Ako vybrať dobrý matrac vo výpredaji? Poradíme ti

To, ako dobre sa vyspíš, do veľkej miery ovplyvňuje matrac. Chceš vymeniť svoj starý za nový? V našom článku nájdeš odpoveď, ako vybrať matrac pre kvalitný spánok.


Nakoniec nezabudni ani na bytové doplnky rôznych druhov, napríklad dekorácie, obrazy, zrkadlá alebo bytový textil, s ktorým zútulníš každé bývanie. A vďaka nízkym cenám nakúpiš ešte viac za menej peňazí.
 

sedacka-stolik-vaza
Autor: RDNE Stock project (Pexels)

__bulb
Elektrické masážne kreslo je skvelý vianočný darček. Ako ho vybrať v akcii?

Chceš blízkym alebo sebe darovať každodenný oddych? Kúp elektrické masážne kreslo. Máme užitočné tipy, ktoré sa ti pri nákupe zídu. A povieme ti aj, kde nakupovať.

V akcii kúpiš aj zážitky


Potrebuješ poriadny odpočinok skôr, ako pôjdeš znovu do práce? Máš šťastie, pretože zvýhodnené ponuky na teba čakajú aj v kategórii cestovanie. Využi ich a kúp si napríklad letenky do vysnívanej krajiny, zarezervuj si wellness pobyt pre dokonalý relax alebo zimnú lyžovačku. Je len na tebe, kam a s kým sa vyberieš, alebo či niečo z toho daruješ.


Alebo túžiš po nových zážitkoch? V tom prípade pre teba bude tým pravým zoskok s padákom alebo vyhliadkový let lietadlom. Svoje kulinárske schopnosti si môžeš zlepšiť na kurze varenia a cit pre detail a estetiku zase na kurze maľovania. Ale poponáhľaj sa, zvýhodnené ceny nebudú trvať večne. Vyber si oddych podľa tvojho vkusu ešte dnes.

mladi-ludia-smiech-hory
Autor: Felix Rostig (Unsplash)


Nestihla si pred Vianocami kúpiť všetko, čo si chcela? Počas novoročných výpredajov máš druhú šancu na výhodné nákupy. Využi ju, poteš seba a prekvap najbližších milými darčekmi.


novorocne-vypredaje-do-vysky-60-percent