Vianočné pyžamo pre celú rodinu – rozhoduje kvalita, ale aj cena

04.12.2022 Dominika Rodina Zdielať
deti-vianocne-pyzamo

Vianočné pyžamo pre celú rodinu je jedným z najčastejších darčekov pod stromček. Neviete si vybrať? Porovnali sme pre vás pyžamá z viacerých e-shopov.

Predstavte si, že máte oblečené vaše najobľúbenejšie a najpríjemnejšie pyžamo. Je dokonale pohodlné a symbolizuje sladké ničnerobenie.

Chcete tento pocit komfortu darovať aj vašim blízkym?  Neváhajte a zistite, ako vyberať vianočné pyžamá pre celú rodinu.

Hľadáte bohatú ponuku vianočných pyžám pre celú rodinu? Všetky strihy a veľkosti s najrôznejšími motívmi nájdete na Answear.sk. Do 31.12.2022 môžete na nákup oblečenia, topánok a doplnkov využiť zľavový kód na zľavu 20 %. V košíku zadajte zľavový kód VASEKUPONY12.

rodina-vo-vianocnom-pyzame

Najlepšie vianočné pyžamo pre celú rodinu


Čo by ste pri výbere vianočného pyžama mali zohľadniť? Dbajte najmä na týchto 5 bodov.

1

Materiál

Najviac vyhľadávaným materiálom oblečenia je všeobecne bavlna. Pyžamo z nej je predovšetkým mäkké, ľahké a priedušné. Ešte lepším variantom na zimné mesiace je pyžamo z flanelu. Má ešte lepšie hrejivé vlastnosti a poskytuje vyšší pocit pohodlia.

Zlatou strednou cestou je pyžamo z bambusových vlákien. Nie je veľmi hrubé ani tenké, a preto ho môžete nosiť v každom ročnom období.

2

Strih

Čo sa týka strihov pyžám, ponuka je naozaj široká. Od celých súprav pozostávajúcich z nohavíc a trička, prípadne košele, môžete kúpiť aj samostatné šortky. Z dámskych strihov sú obľúbené aj pyžamové košele.

3

Cena

Cena za pyžamo je rôzna a závisí predovšetkým na „značke“. Dávno neplatí, že to drahé je kvalitnejšie a lacnejšie nie. Súčasný trh ponúka nevyčerpateľné množstvo možností. Nájdete tu drahé a nekvalitné pyžamá, ale aj lacné v dokonalej kvalite a naopak.

4

Vzor

Aj pri výbere takého darčeka, akým je pyžamo nezabúdajte na to, že ho nekupujete pre seba. Aký vkus majú obdarovaní? Ak preferujú gýčové vianočné modely, kúpte im ich. Ak sú konzervatívnejší, stavte na jednofarebné pyžamá bez vzoru.

5

Dostupné veľkosti

Správne zvolenú veľkosť pyžama spoznáte podľa toho, že netlačí, nie je obtiahnuté ani príliš voľné.

Pri prehliadaní pyžám si preto všímajte aj ponuku dostupných veľkostí. Na prvé prečítanie sa to môže zdať ako banalita, no pri potenciálnej výmene to môže byť problém.

Nakupujete z nejakého e-shopu prvýkrát? Vyhnite sa univerzálnym veľkostiam. Pyžamo s takto uvedenou veľkosťou nemusí sedieť každému.

vianocne-pyzamo-salka-kavy


Vianočné pyžamo pre celú rodinu
 

Základnou radou, ako nájsť dokonalé vianočné pyžamo pre celú rodinu, je prehliadať niekoľko e-shopov a nákup neurýchliť. Vyberajte pedantne a s rozumom, aby ste vašim blízkemu nenarobili viac škody ako úžitku. Nikto predsa nechce po sviatkoch reklamovať vrátený tovar.

 

Svetové módne značky na jednom mieste


Poznáte módny e-shop Answear? Jednoduchým vyhľadávaním môžete v e-shope alebo aplikácii vyhľadávať vianočné dámske, pánske, ale aj detské pyžamo.

answear-vianocne-pyzamoZdroj: Answear.sk


Združuje veľké množstvo značiek takže prehliadaním stránky ušetríte čas strávený prezeraním iných stránok. Za značkové modely si niečo priplatíte.  Na výber ale máte kvalitné pyžamá rôznych strihov, vzorov, veľkostí a materiálov.

Jednoducho tu nájdete pyžamo naozaj pre každého člena vašej domácnosti.

answear-porovnanie

 

Zlatá stredná pyžamová cesta


Hľadáte o niečo lacnejšie pyžamá pre tých, ktorí si nepotrpia na značkách? Vieme, kde ich nakupovať. Otvorte si internetový obchod Reserved a prehliadajte pyžamá pre všetkých.
 

reserved-vianocne-pyzamoZdroj: Reserved.com


Váš výber uľahčia pyžamá v rôznych dostupných materiáloch, strihoch a farebných kombináciách. Z veľkostnej tabuľky máte na výber od XXS až po 4XL, takže tu nájdete pyžamá naozaj pre každú postavu.
 

reserved-porovnanie
 

Cenovo dostupné pyžamá pre všetkých


Momentálne najširšiu ponuku vianočných pyžám pre malých aj veľkých, ženy a mužov, aj dokonale ladiace vianočné pyžamo pre pár, nájdete v internetovom obchode Sinsay. Najviac sa im pod vianočným stromčekom potešia fanúšikovia vianočných rozprávok a tradičných motívov.
 

sinsay-pyzamo-muz-zena
Zdroj: Sinsay.com


Nepochybujeme, že tu nájdete pyžamo pre celú rodinu a navyše, za veľmi nízke ceny. Samozrejme, správnou otázkou je ich kvalita a životnosť v porovnaní s predchádzajúcimi e-shopmi.
 

sinsay-porovnanie

Nielen pyžamá, ale aj módu a doplnky môžete teraz nakupovať výhodne. Využite zľavový kód FLASH40SK, ktorý vám ušetrí 40 % z vášho nákupu.

Najlacnejšia alternatíva sezóny


Obchodný reťazec Lidl ponúka okrem potravín pod svojou značkou aj oblečenie, vrátane pyžám. Ako pri ostatných druhoch tovaru, aj tento sa v porovnaní s konkurenčnými e-shopmi vyznačuje výrazne nižšou cenou.
 

lidl-pyzamo-muz-zenaZdroj: Lidl.sk


Medzi ponúkanými produktmi nájdete aj pyžamá v prémiovejších materiáloch. Vianočné pyžamo Lidl však ponúka za veľmi priaznivú cenu. Značnou nevýhodou je, že aj keď sú pyžamá často v ponuke, nie sú súčasťou tej stálej.

lidl_porovnanie

 

Výhody a nevýhody vianočných pyžám

 

answear-vyhody-nevyhodyreserved-vyhody-nevyhodysinsay-vyhody-nevyhodylidl-vyhody-nevyhody


Na výbere vianočných pyžám pre celú rodinu si dajte záležať. Už dávno neplatí, že sezónne oblečené je vhodné len na spanie. Počas vianočnej pohody môže byť dokonalým outfitom na celé sviatky.

__bulb
DIY adventný veniec na stôl ušetrí váš vianočný rozpočet

Pripravujete sa na blížiace sa Vianoce? Nestihli ste kúpiť adventný veniec na stôl? Prvý Advent sa ešte nekončí! Vyrobte si ho doma a ušetrite kopec peňazí.