Pripravte sa na jeseň a na zimu s Deichmannom

05.10.2018 Kristína Nakupovanie Zdielať
Pripravte sa na jeseň a na zimu s Deichmannom

Prinášame vám trendy tipy na jesenné a zimné topánky vhodné do každého počasia. Obujte sa s Deichmannom a využite pri nákupe Deichmann zľavový kód.

 


Máme tu jeseň a s ňou čas vymeniť nielen svoj šatník, ale aj obuv. Že neviete, čo sa práve nosí? Prinášame vám trendy tipy na jesenné a zimné topánky vhodné do každého počasia.
 

Vyberte si v Deichmanne
 
Internetový obchod www.deichmann.sk, ako aj sieť jeho predajní po celom Slovensku, ponúka nielen dámske, pánske i detské topánky, ale aj doplnky ako kabelky a tašky. Vybrať si môžete tenisky, lodičky, poltopánky, kotníkové čižmy známych značiek, ako sú Graceland, Borelli, 5th Avenue, Catwalk, Fila a ďalšie.
 
V ponuke Deichmann samozrejme nechýba ani ponuka jesenných a zimných topánok do každého počasia. Čakajú vás nadčasové strihy a kvalitné materiály obuvi vhodnej na celodenné nosenie do práce i na voľný čas. Vyberte si obuv podľa aktuálnych módnych trendov a využite pri nákupe Deichmann zľavy.
 

Čižmy sú stále trendy
 
Či už na jeseň alebo na zimu, čižmy sú stále trendy. Hodia sa najmä k úzkym nohaviciam a pristanú každej postave. Skrátka, čižmy v tejto sezóne jednoducho musíte mať. Nízke čižmy vo výške po členky podčiarknu váš mestský štýl a vysoké čižmy nad kolená vám zdvihnú sebavedomie. Siahnuť môžete aj po čižmách po kolená či do polovice lýtok.

zlavy na topanky vasekupony.sk


Ani vo farbách sa nemusíte obmedzovať. Láka vás čierna klasika? Alebo dáte prednosť sivej, hnedej, béžovej, červenej či niečomu ešte farebnejšiemu? V e-shope Deichmann sk nájdete tie pravé čižmy podľa vášho vkusu.
 

Vracia sa kovbojská móda
 
Klasické čižmy sú jedna kategória, ale všimli ste si, že už minulý rok sa pomaly začala vracať na scénu aj kovbojská móda? Tento trend sa teší mimoriadnej popularite od New Yorku až po Paríž. Tak prečo by ste sa do tejto módnej vlny nezapojii aj vy? Kovbojské čižmy vyzerajú skvele najmä v kombinácii s úzkymi nohavicami a môžete nosiť v čiernej, tmavohnedej či koňakovej farbe.
 

Jeseň bude vyblyšťaná
 
Zaujímavé efekty na topánkach vytvárajú kamienkové efekty, ale aj metalické materiály, ktoré pôsobia veľmi luxusne. Nebojte sa ani detailov v podobe spôn, praciek či kvetinových nášiviek - práve tie dodajú vašej obuvi šmrnc. V takýchto topánkach budete skrátka neprehliadnuteľná.
 
 
Užite si daždivé počasie
 
Počas sychravej jesene sa nemusíte obávať ani daždivého počasia. Neschovávajte sa pred mlákami a kvapkami a nebojte sa vybehnúť von i v daždi. Základom sú dobré gumené čižmy - alebo inak povedané - staré známe gumáky. Ak si však predstavujete tmavozelené rybárske čižmy, ste na omyle. V ponuke Deichmannu nájdete roztomilé farebné a trendové gumené čižmy, ktoré sa nemusíte hanbiť obuť ani do mesta. Veď kto by odolal napríklad čiernobielym bodkovaným gumákom či lesklým členkovým čižmám?

Klasika nikdy nesklame
 
Ak patríte skôr k dámam, ktoré preferujú pohodlný mestský či športový štýl, ponuka klasickej jesennej a zimnej obuvi vás určite nesklame. Pre chladnejšie počasie zvoľte topánky s masívnejšou podrážkou a širším podpätkom. Ležérnejšie modely obuvi majú šnurovanie, zipsy a pracky. Elegantnejšie modely sú zas na platforme a potešia rôznymi - napríklad kvetinovými - vzormi.   

 

Vyberú si aj páni a deti

 
Samozrejme, zmena obuvi sa netýka len nás, dámy. V ponuke Deichmann.sk si vyberú vhodnú obuv aj vaši partneri a deti.

zlavy na obuv deichmann vasekupony

Ešte váhate? Potom využite Deichmann zľavový kód alebo výpredaj topánok a kúpa je jasná! Ako bonus pri nákupe v eshope Deichmann získate doručenie zdarma a možnosť výmeny obuvi priamo v predajni.