TOP značky

Privítaj leto úžasnými nákupmi: Tieto ponuky sú bezkonkurenčné

vaskeupony-letne-zlavy-a-kupony

Tešíš sa na leto? K tvojej radosti z horúceho počasia sa pridá ešte tá zo skvelých cien produktov v mnohých populárnych e-shopoch. Čo budeš nakupovať ako prvé?

Pre veľkú skupinu ľudí sú letné mesiace bez pochýb tými najobľúbenejšími z celého roka. Dní sú dlhšie, slnko svieti od rána do večera v podstate nepretržite, v záhrade dozrieva sladké ovocie, teplé počasie umožňuje tráviť vonku viac voľného času a v neposlednom rade sú to mesiace, na ktoré netrpezlivo čaká veľa ľudí kvôli dovolenke a zaslúženému oddychu.

S letom sa však spájajú aj cenovo výhodné nákupy, a to konkrétne od 24. júna do 14. júla. V tomto období sa môžeš tešiť na poriadnu finančnú úsporu pri nákupe mnohých produktov z tých najpopulárnejších online obchodov. Skvelé letné ponuky nájdeš v kategóriách ako je móda, módne doplnky, športové vybavenie, dom a záhrada, zdravie, kozmetika, chovateľské potreby, cestovanie a poistenie. Poď sa pripraviť na leto a využi letné topiace sa ceny na nákup vytúžených produktov. V nasledujúcich riadkoch ti prezradíme, v ktorých obchodoch nájdeš tie najlepšie ponuky.

Chceš objaviť všetky letné zľavy? Klikni na link nižšie a zisti, čo všetko môžeš nakupovať za lepšiu cenu.


Jednodielne biele plavky, slnečné okuliare, slamený klobúk.
Autor: Karolina Kaboompics (Pexels)
 

Trendy a vzdušné outfity


Máš pripravené outfity na letné 35 °C horúčavy? Teplota v týchto mesiacoch len tak ľahko neklesne, a preto v šatníku oceníš čo najviac priedušných kúskov. Ak chceš byť trendy, na tohtoročné leto si zaobstaraj maxi sukne, vzorované šaty či kúsky z denimu. V šatníku ti nesmú chýbať ani topy, tričká a blúzky rôznych strihov a farieb a takisto šortky. Nemusíš nakupovať veľa kusov, stačí, ak si vyberieš navzájom ľahko kombinovateľné kúsky. Vieš, v ktorom obchode nájdeš perfektný výber letných modelov za priaznivé ceny? No predsa v e-shope Sinsay. Klikni a doplň svoj šatník ešte dnes.

Viac ako štýlové sú tento rok aj nohavice s vysokým pásom či priehľadné kúsky. Chceš vedieť, čo je ešte ten rok IN? Prečítaj si náš článok, v ktorom ti prezradíme horúce módne trendy 2024. Pri nákupoch sa zameraj aj na kategóriu obuvi. Ľahké tenisky, šľapky, sandále, mokasíny či espadrilky ti na leto nemôžu chýbať. Prehliadaj ponuku kvalitných modelov v e-shope CCC a vyber si podľa svojho vkusu. A nezabudni aj na pestré módne doplnky. Svoj letný look oživíš slamenou kabelkou, klobúkom či dlhými náhrdelníkmi, prsteňmi a náramkami.

Plánuješ letnú dovolenku na pláži? Niekoľko modelov plaviek, pohodlné plážové šaty, priestranná taška na pláž, opaľovacie prostriedky či štýlové slnečné okuliare, to ti na dovolenke pri mori určite nesmie chýbať. Priprav si nákupný zoznam a nakupuj všetko potrebné v predstihu.
 

Žena na letnej dovolenke, pozerá na bazén.Autor: Rachel Claire (Pexels)


Čas na exteriérové športové aktivity


Slnečné počasie praje aj vonkajším aktivitám. Využi príjemné teplé dni naplno a okrem pasívneho oddychu stráv leto aj aktívne. Možností je predsa tak veľa, môžeš ísť na turistiku, behať či sa venovať cyklistike, korčuľovaniu alebo plávaniu. A čo tak vytvoriť tím z kamarátov a ísť si spolu zahrať basketbal, bedminton či volejbal? Váš spoločne strávený čas môže vyzerať napríklad aj takto.

Jedno je isté, každá športová aktivita sa ti bude vykonávať lepšie, ak budeš mať funkčné a kvalitné športové oblečenie. Odporúčame ti nakupovať v populárnom e-shope MyProtein, v ktorom kúpiš všetko od oblečenia a obuvi až po užitočné doplnky. Lákajú ťa menej náročné a pokojnejšie športové činnosti? Čo povieš na golf, cvičenie na workoutovom ihrisku alebo jogu? Aj tieto aktivity ti pomôžu so zlepšením kondície. Nech sa rozhodneš pre akýkoľvek šport, e-shop Exisport má pre teba pripravenú skvelú športovú výbavu. Chceš vedieť o aktuálnych cenovo zvýhodnených kategóriách? Pozri si všetky TOP športové ponuky na našom webe.
 

Muž na turistike.Autor: Krivec Ales (Pexels)

__bulb
TOP 10 športových doplnkov pre začínajúcich bežcov. Kde ich kúpiť?

Chceš vo voľnom čase začať behať? Povieme ti, aké športové doplnky na začiatok potrebuješ a aj to, kde ich kúpiš. Veď tohtoročná bežecká sezóna sa pomaly začína.

Skvelé leto v záhrade


Majitelia domov sa už určite nevedeli dočkať slnečného počasia aj kvôli možnosti tráviť na terase viac času. Je to aj tvoj prípad? Spríjemni si pobyt vonku funkčným a moderným zariadením, ktoré k záhrade a letu nepochybne patrí. Záhradný nábytok, ležadláslnečníky sú priam nevyhnutnosťou, ktoré posunú tvoj oddych v záhrade na vyššiu úroveň.

Aj ty sa chceš počas letných horúčav osviežiť v bazéne? Zaobstaraj si ho namiesto občasných návštev kúpalísk. Uvidíš, že sa mu potešia všetci členovia rodiny. A kúpanie už nebude časovo ani inak limitované. No a čo môže byť príjemnejšie, ako stráviť letný večer s chutným grilovaným jedlom? Pozvi rodinu či priateľov a užite si leto na maximum.

Mysli aj na najmenších členov rodiny a zaobstaraj im pieskovisko, detský záhradný domček, hojdačku alebo trampolínu. Uvidíš, že aj vďaka týmto produktom budú na vzduchu tráviť čas ešte radšej.

__bulb
Grilovacia sezóna sa začína: Ako vybrať najlepší elektrický gril?

Nevieš sa dočkať tej chuti čerstvo ugrilovaných pokrmov? Poď si vybrať pre teba ten najlepší elektrický gril za super cenu a odštartuj grilovaciu sezónu.


Uvažuješ aj nad renováciou interiéru svojho domu? Využi príjemné počasie a pusti sa do premeny svojho bývania. Či vymaľuješ steny, vymeníš starú sedaciu súpravu za novú alebo kúpiš väčší jedálenský stôl, akákoľvek zmena ti navodí pocit úplne nového bývania. A niekedy stačí naozaj málo, napríklad kúpiť bytové doplnky, a bývanie získa úplne nový vzhľad. Chceš pri nákupoch ušetriť? Pozri si aktuálne zľavy na bývanie z tých najlepších online obchodov na jednom mieste.
 

Dom, záhradné sedenie, bazén.
Autor: 30Nudos Adicora (Pexels)

Vyvýšené záhony, slnečníky, záhradné domčeky… to všetko a omnoho viac môžeš za TOP ceny nakupovať aj online, a to v e-shope OBI. Pozri si jeho bohatú ponuku, nakupuj a vytvor si záhradu podľa svojich predstáv.

Zdravie na prvom mieste v každom ročnom období


Slnečné lúče sú síce na jednej strane veľmi príjemné, no netreba zabúdať, že môžu byť aj veľmi škodlivé. Preto nezabudni na základné opatrenia, napríklad aplikáciu opaľovacích prípravkov s dostatočným UV filtrom pred pobytom na slnku a následným použitím produktov po opaľovaní.

Okrem tela venuj dostatočnú pozornosť aj pokožke na tvári. Je veľmi citlivá a potrebuje špeciálnu starostlivosť, do ktorej patrí aj každodenné aplikovanie SPF krému. Hlavu si chráň šiltovkou, klobúkom či inou pokrývkou hlavy a počas slnečných dní bude pre tvoji oči príjemnejšie, ak si dáš slnečné okuliare.
 
Nepodceň dostatočný príjem nesladených tekutín, vyváženú stravu s väčším obsahom ovocia a zeleniny či užívanie vitamínov, ktoré podporia tvoje zdravie aj v lete. Pozri si aj kategóriu produktov na vlasy, s ktorými ochrániš svoju korunu krásy pred vysušením a stratou lesku. Bezkonkurenčné ponuky môžeš prehliadať aj na našom webe medzi produktami vlasovej kozmetiky.
 

Žena na pláži sa natiera opaľovacím prípravkom.
Autor: Karolina Kaboompics (Pexels)

__bulb
Ako a kde kúpiť najlepšiu žehličku na vlasy? Máme cenné tipy

Snívaš po rovných a lesklých vlasoch? Stačí málo, aby sa to stalo skutočnosťou. Povieme ti, ako vybrať najlepšiu žehličku na vlasy a aj to, kde nakupovať.

Starostlivosť o domácich miláčikov


Máš domáce zvieratko? Vieme, že starostlivosť o neho je pre teba ako majiteľa prirodzená počas celého roka, no dovolili sme si pripraviť niekoľko tipov na nevyhnutné letné produkty.

Počas letných horúčav je úplným základom chladiaca podložka, ktorá tvoje zvieratko pri pobyte v interiéri i na záhrade príjemne schladí. Dôležitou súčasťou letnej výbavy zvierat sú i produkty proti hmyzu a kliešťom, ktoré sa ti počas letných prechádzok naozaj zídu.  Keď spomíname prechádzky, k obľúbenému sortimentu patria v tomto období aj prenosné misky na vodu, hračky do vody či klietky na prevoz. Tieto i ďalšie užitočné produkty pre domáce zvieratá môžeš nakupovať z pohodlia domova v e-shope Superzoo.sk. V tomto internetovom obchode môžeš svojmu domácemu miláčikovi kúpiť aj nový pelech, hračky či rôzne pochúťky ako doplnok stravy.

Žena sa hrá so psom.
Autor: Blue Bird (Pexels)

 

Nové zážitky a dobrodružstvá


Ako si predstavuješ ideálnu dovolenku? Vyhľadávaš cenovo dostupnejšie ponuky v okolitých krajinách alebo preferuješ rezort so špičkovými službami? Nezabudni, že plánovanie a skorá rezervácia ti môžu v oboch prípadoch priniesť značnú finančnú úsporu. Klikni preto na Booking.com a vyber si z desiatok ubytovaní po celom svete.

Čoraz viac populárnymi sa stávajú poznávacie zájazdy, počas ktorých objavíš miesta, o ktorých si možno ešte nepočula alebo spoznáš známe lokality z inej perspektívy. Chýba ti dávka dobrodružstva? Safari môže byť pre teba tým pravým zážitkom, po ktorom túžiš. No a ak ťa netrápi morská choroba, zaujímavým typom dovolenky pre teba môže byť aj plavba loďou. Chceš stráviť dovolenku na Slovensku? Ani v tomto prípade neurobíš chybu. Turistika, horolezectvo, cyklistika, návšteva vodných plôch či objavovanie histórie, to je len niekoľko tipov na perfektnú dovolenku doma.

Nech sa rozhodneš pre akúkoľvek dovolenku, nezabudni na to najdôležitejšie – uzatvorenie cestovného poistenia, ktoré ťa v neželaných situáciách ochráni pred veľkými výdavkami doma i v zahraničí.
 

Maldivy, more, pláž, domčeky.
Autor: Asad Photo Maldives (Pexels)


Ako vidíš, bezkonkurenčné letné zľavy môžeš prehliadať v rôznych kategóriách od módy cez domácnosť až po cestovanie a zážitky. Využi skvelé ponuky a nakupuj s finančnou úsporou čo najskôr.

Vašekupóny, zľavy na letné nákupy.

__tag_orange

8572

zľavových kupónov

144533

zliav
__cart_orange

1565

internetových obchodov
__users_orange

150 000

uživateľov Vašekupóny