Jarné ponuky sú tu: Ktoré sú tie najlepšie a čo sa oplatí kúpiť?

zlavove-kupony-na-jarne-nakupy-vasekupony

Privítaj príjemné jarné počasie s výhodnými nákupmi. Množstvo produktov pre dom, záhradu, ale aj teba je teraz dostupných za bezkonkurenčné ceny. Čo si vyberieš?

Jar už tradične patrí k obľúbeným ročným obdobiam, a to nielen kvôli krajšiemu počasiu po zime, ale aj cenovo zvýhodneným ponukám, ktoré sa s týmto obdobím spájajú. A práve preto sa od 20. marca do 10. apríla môžeš tešiť na šetrenie peňazí pri online nakupovaní.

Perfektné jarné ponuky nájdeš v kategóriách ako je dom a záhrada, športové vybavenie a oblečenie, jarné a prechodné oblečenie pre dámy aj pánov, nábytok a bývanie, malé elektro spotrebiče a produkty z kategórie auto-moto. Čo z toho si pridáš na svoj nákupný zoznam?

Chceš objaviť všetky jarné zľavy? Klikni na link nižšie a zisti, čo všetko môžeš nakupovať za lepšiu cenu.

zena-nakupuje-oblecenie-cez-teleefon
Autor: cottonbro studio (Pexels)
 

Začiatok záhradkárskej sezóny  


Jar sa všetkým záhradkárom spája predovšetkým s prácou v záhrade a okolo domu. Tým najdôležitejším, čo k nej potrebuješ, je kvalitné, funkčné a neopotrebované záhradné náradie, s ktorým bude práca jednoduchšia.

Skúsení záhradkári odporúčajú s výsadbou niektorých plodín počkať do skončenia jarných mrazov. No na druhej strane, do skleníka môžeš niektoré plodiny vysadiť už teraz. A prvý šalát či reďkovku tak budeš zbierať už o niekoľko týždňov. Kvalitné záhradkárske semená na sadenie nájdeš v e-shope Kinekus, a to nielen klasické, ale aj exotické odrody.

Máš v záhrade ovocné stromy alebo kríky? Práve na jar ich je potrebné ostrihať, kým ešte nezačali rásť. Postaráš sa tým nielen o bohatšiu úrodu, ale aj ich zdravie. Nevynechaj ani práce okolo domu, či už je to kontrola strechy a stavu okien alebo čistenie komína po skončení vykurovacej sezóny.

Okrem úžitkovej časti sa v záhrade zvyčajne nachádza aj oddychový priestor vo forme terasy. Skrášli ju okrasnými rastlinami a doplň pohodlným záhradným nábytkom. Kreslá, ležadlá či hojdacia sieť - aj vďaka nim bude čas strávený vonku ešte príjemnejší.
 

muz-sadi-priesady
Autor: Greta Hoffman (Pexels)


Renovácia domácnosti


Dobre vieš, že vonkajšími úpravami to na jar nekončí. Jarné práce ťa čakajú aj v interiéri, a to formou veľkého upratovania, umývania okien, maľovaním stien či výmenou starých kusov nábytku za nové.

Najväčšiu pozornosť venuj miestnostiam, v ktorých tráviš najviac času, pretože v tých bude nábytok zrejme najviac opotrebovaný. Napríklad v spálni je nevyhnutnosťou kvalitná posteľ. Chceš vymeniť starú a nepohodlnú za novú? Odporúčame ti to najpraktickejšie riešenie v podobe manželskej postele s matracom a úložným priestorom. Po jej kúpe ťa už nečakajú žiadne ďalšie investície.

__bulb
Ako vybrať dobrý matrac vo výpredaji? Poradíme ti

To, ako dobre sa vyspíš, do veľkej miery ovplyvňuje matrac. Chceš vymeniť svoj starý za nový? V našom článku nájdeš odpoveď, ako vybrať matrac pre kvalitný spánok.

 

Ako je na tom obývačka? Nachádza sa tam pohodlná a dostatočne veľká sedačka? Alebo je stále tvojim nesplneným snom? Už dlhšie o nej nesnívaj a vyber si ju z ponuky sedacích súprav z e-shopu Möbelix. K pohodliu všetkých členov rodiny prispejú aj kreslá či taburetky. A v obývacej izbe by nemal chýbať ani vkusný konferenčný stolík a komoda pod televíziu.

Do kúpeľne by sa ti možno zase zišlo nové umývadlo, sprchový kút alebo modernejší kúpeľňový nábytok. A ak túžiš po väčšej zmene, nový vzhľad kúpeľne dosiahneš výmenou obkladov či maľovaním.
 

obyvacia-izba-sedacka-televizia
Autor: Max Rahubovskiy (Pexels)

Nábytok a doplnky do kúpeľne nájdeš aj medzi ponukami na našom webe. Nielen, že rýchlo a jednoducho nájdeš to, čo hľadáš, ale predovšetkým ušetríš peniaze.

Jarné nákupy oblečenia


Ako by to bolo, keby si na jar vynechala nákup v populárnej kategórii oblečenia či obuvi. Každá z nich obsahuje skvelé jarné ponuky pre teba, mužov i deti.

Konečne prišlo to obdobie, kedy môžeš odložiť hrubý kabát a zimné oblečenie a v šatníku ho nahradiť za tenšie a prechodné jarné oblečenie. Aj keď na chladné rána stále oceníš tenší kabát, trenčkot či vestu, základnú vrstvu už môžu tvoriť menej teplé kúsky, napríklad košele, tričká, sukne či šaty. V e-shope Answear ich nájdeš v najrôznejších štýloch, takže si môžeš byť istá, že si určite vyberieš.

Neprehliadni ani ponuku módnych doplnkov, či už sú to kabelky, šatky, bižutéria alebo slnečné okuliare. To všetko a omnoho viac máš na výber v e-shope Mohito.

Pri nákupoch mysli aj na svojho muža. Aj jeho poteší, ak mu v šatníku pribudnú nové modely z jeho obľúbených druhov oblečenia. Či siahneš po košeliach, tričkách alebo nohaviciach, vždy výber prispôsob jeho štýlu. Sme si istí, že v e-shope Zoot nájdeš presne také oblečenie, ktoré sa mu bude páčiť. Z kategórie doplnkov mu môžeš urobiť radosť napríklad pánskou koženou taškou.

Nakupovať malým deťom drahé oblečenie nie je dobrý nápad, keďže ho buď rýchlo zničia, alebo z neho vyrastú. Naším tipom, kde nakupovať detské oblečenie, je e-shop Sinsay. Ponúka kvalitné, dizajnovo pekné, no hlavne cenovo dostupné kúsky. A spokojné budú tvoje deti i peňaženka.

__bulb
Kde získať darčekovú poukážku Sinsay a na čo ju možno uplatniť?

Chceš niekomu blízkemu urobiť radosť s oblečením, ale nie si si istá, čo presne kúpiť? Vyrieši to za teba darčeková poukážka Sinsay, s ktorou si ho dotyčná kúpi sama.

A čo zľavy v kategórii obuvi? Sú jednoducho fantastické. Z ponuky dámskych topánok nevynechaj poltopánky, balerínky či vkusné espadrilky. Páni si zase z e-shopu CCC môžu vybrať moderné tenisky či mokasíny na formálnejšie udalosti.
 

muz-ma-obute-panske-mokasiny
Autor: Alp Yıldızlar (Pexels)

Keďže jarné zľavy neobchádzajú ani kategóriu módy a obuvi, využiť môžeš napríklad tieto špeciálne ponuky.


Všetko pre zdravé športové návyky


Už dlho odkladáš ten deň, kedy začneš so športom? Už nečakaj a začni hneď po dočítaní tohto článku. Najskôr ti dáme tipy, ako začať a kde kúpiš najlepšie športové oblečenie a doplnky.

V prvom rade si vyber šport, o ktorý máš naozaj záujem a predpokladáš, že ťa bude tešiť. A či to bude beh, plávanie, cyklistika alebo akýkoľvek iný šport, predovšetkým sa na začiatku nenechaj odradiť svojou nižšou kondíciou. Ak vytrváš, postupne bude tvoja kondícia vyššia, danú športovú aktivitu vydržíš robiť omnoho dlhšie a viac sa na ňu budeš aj tešiť. A navyše, v pohodlnom športovom oblečení bude každý šport ľahší. Stav na overené kúsky z MyProtein.

Dobrou pomôckou k vytrvalosti je zapisovanie športových výsledkov, a to hneď od prvého dňa. Keď sa neskôr pozrieš na svoje priebežné výsledky, uvidíš, ako si sa zlepšila a bude ťa to motivovať.

Dôležité je tiež dopriať si dostatok oddychu. Niekto relaxuje pri práci v záhrade, iný sledovaním televízie a tretí napríklad čítaním knihy. Zisti, pri čom najviac oddychuješ ty a vyhraď si na to čas.
 

turista-v-horach-stromy
Autor: Rachel Claire (Pexels)

__bulb
TOP 10 športových doplnkov pre začínajúcich bežcov. Kde ich kúpiť?

Chceš vo voľnom čase začať behať? Povieme ti, aké športové doplnky na začiatok potrebuješ a aj to, kde ich kúpiš. Veď tohtoročná bežecká sezóna sa pomaly začína.

Odrádzajú ťa od športu vyššie ceny za športové príslušenstvo? Už viac nemusia, pretože s týmito ponukami pri nákupe ušetríš.


Praktický a výhodný nákup elektrospotrebičov


Aktuálne ceny rozhodne prajú tomu, aby si si kúpila nové elektrospotrebiče. E-shopy vypredávajú svoje skladové zásoby, aby uvoľnili miesto produktom z najnovších produktových rád. A to si nemôžeš nechať ujsť.

Napríklad taký multifunkčný kuchynský robot ti ušetrí čas nielen pri pečení, ale aj príprave jedál. Svoju rannú šálky kávy budeš mať pripravenú rýchlejšie vďaka kvalitnému kávovaru a parný hrniec si obľúbiš na prípravu chutnejších a zdravších pokrmov.

Z kategórie malých elektrospotrebičov siahni napríklad aj po cenovo dostupnejších mixéroch, odšťavovačoch či sušičkách ovocia. Oceníš aj nákup elektrického grilu. Využiješ ho nielen v kuchyni na prípravu jedál, ale praktický bude aj počas letnej sezóny na príjemné gril párty s rodinou a priateľmi.
 

kuchynska-linka-kavovar
Autor: Rachel Claire (Pexels)

__bulb
Najlepšia sonická kefka - ako ju vybrať, kde ju zohnať?

Po krásnom a zdravom úsmeve túžime všetci. Čo pre ten svoj robíš ty? So správnou starostlivosťou ti pomôže najlepšia sonická kefka. Ako ju vybrať a kde nakupovať?

Údržba auta


Každý majiteľ auta súhlasí, že je to mimoriadne komfortný spôsob dopravy, no takisto aj nákladný. Nevyhneš sa výdavkom na pohonné hmoty a rovnako z času na čas aj výmene pokazených dielov, a to všetko niečo stojí. No výdavky môžeš minimalizovať, ak sa budeš o auto príkladne starať.

Začať môžeš hneď teraz na jar. Za najdôležitejšie možno považovať prezutie pneumatík zo zimných na letné. A to vtedy, keď sa teplota niekoľko dní za sebou pohybuje na úrovni 7 °C. Nechce sa ti riešiť sezónne prezúvanie pneumatík? Riešením sú celoročné pneumatiky prispôsobené na rôzne druhy počasia. Keďže s kvalitou pneumatík súvisí bezpečnosť jazdy, pred každou sezónou skontroluj stav dezénu a tlak pneumatík.

Pravidelná údržba o auta by mala zahŕňať aj dôkladné umytie exteriéru, vyčistenie interiéru či výmenu pokazených dielov. Nemáš čas alebo potrebné zručnosti k údržbe auta? Obráť sa na servis či detailingové centrum, kde sa o tvoje auto špičkovo postarajú.
 

muz-fuka-pneumatiky
Autor: Andrea Piacquadio (Pexels)


Už vieš, ktoré jarné zľavy využiješ ako prvé? Dlho neváhaj, pretože o cenovo zvýhodnené produkty je vždy veľký záujem. A či si vyberieš niečo pre seba alebo nakúpiš pre blízkych, rozhodne ušetríš nemalú čiastku peňazí a z nákupu sa budeš tešiť.

zlavove-kupony-na-jarne-ponuky-vasekupony