Originálne darčeky na Vianoce, s ktorými zabodujete

vianočné darčeky

Vieme, aké je niekedy náročné vymyslieť vhodný vianočný darček, ktorý by obdarovaného naozaj potešil. Ak vám už dochádzajú nápady, môžete sa inšpirovať naším článkom, s ktorým bude nakupovanie tento rok hračka.

December býva pre väčšinu z nás najhektickejším obdobím roka. Popri pracovných povinnostiach, zháňaní stromčeka či pečení nám veľakrát neostáva čas na  nákup darčekov. Chceme blízkych potešiť niečím naozaj originálnym, preto rozhodnutie odkladáme na poslednú chvíľu, a tak mnohí z nás trávia večer pred Štedrým dňom v nákupnom centre. Ak však máme na nákup darčekov málo času, je veľmi pravdepodobné, že kúpime nejaký nezmysel. Ak je vám tento scenár povedomý, využite nášho sprievodcu vianočnými nákupmi s tipmi na obľúbené e-shopy. A ak chcete mať istotu, že ich kuriér stihne doručiť včas, je najvyšší čas objednať ich už teraz.

 

Pre toho, ktorý miluje technické vychytávky

 

Ak je ten, komu darček kupujete, technický typ, máte vyhraté. Rád trávi čas aktívne? Kúpte mu GoPro kameru, ktorú si so sebou môže vziať na zjazdovku či potápačský kurz. Ak ho baví fotografovanie či natáčanie videí, darujte mu objektív alebo dron. Ak máte doma milovníka online hier, určite ho poteší nová herná klávesnica, myš alebo slúchadlá. Všetky tieto darčeky a mnohé ďalšie nájdete na Hej.sk či Alza.sk. Garantujeme vám, že bude nadšený.

 

dron

 

Pre toho, ktorý je stále v pohybe

 

Ak máte doma aktívneho partnera, ktorý si život nevie predstaviť bez cvičenia, máte niekoľko možností, čím ho prekvapiť. Na Insportline.sk a Exisport.comkúpite športové vybavenie od výmyslu sveta. Nezišli by sa mu činky, cyklistická prilba či nové bežecké tenisky? Ak mu chcete kúpiť štýlové a zároveň funkčné športové oblečenie, na 4fstore.sk Adidas.sk si určite vyberiete. Posledným tipom pre milovníkov športu je Myprotein.sk, kde zoženiete kvalitné výživové doplnky.

 

Pre tých, ktorí chcú vyzerať dobre

 

Ak dokonalo ovládate veľkosť oblečenia či topánok svojho partnera, využite to a prekvapte ho niečím, čo by si sám nevybral. Väčšina mužov miluje hodinky - môžete mu kúpiť klasické alebo smart hodinky s rôznymi užitočnými funkciami. Kliknite na Vivantis.sk a vyberajte z množstva štýlových hodiniek a remienkov. Alebo navštívte Urbanstore.sk a objednajte mu novú košeľu, sveter či mikinu. Mnoho mužov si veľmi zakladá na výbere tenisiek. Ak je váš partner jedným z nich, choďte na Sneakerstudio.sk alebo Footshop.sk a zaobstarajte mu nový prírastok do jeho zbierky.

Oblečenie je darček, ktorým určite urobíte radosť aj žene. Siahnite po kúskoch, pri ktorých nie je nevyhnutné skúšanie. Skvelou voľbou bude napríklad sveter či úpletové šaty. Páni, netrápte sa, ak si nie ste istí správnou veľkosťou, aj pre vás máme riešenie – môžete jej kúpiť kožené rukavice či kvalitný župan. Na Answear.sk nájdete trendové kúsky za dostupné ceny. Alebo môžete staviť na istotu a venovať jej pod stromček krásne zabalený šperk, ktorý kúpite na Vivantis.sk či Aboutyou.sk. Podľa prieskumov sú práve toto darčeky, ktoré by si väčšina žien chcela nájsť pod vianočným stromčekom.

 

tenisky

 

Pre toho, kto voľný čas najradšej trávi s knihou

 

Ak je vášnivým čitateľom, určite mu urobíte radosť dobrou knihou, ktorú zoženiete na Albatrosmedia.sk alebo Martinus.sk. Ak si nie ste istý, či daná kniha už náhodou nezaberá miesto v jeho knižnici, darujte mu darčekové poukážky do jeho obľúbeného kníhkupectva a nechajte výber na ňom.

 

Pre toho, kto nedá dopustiť na kvalitnú kozmetiku

 

Vybrať ideálny parfum nie je až také ťažké, ako by sa  na prvý pohľad mohlo zdať. Ak nechcete riskovať, kúpte osvedčenú vôňu, ktorú už obdarovaný vo svojej zbierke má. Prípadne mu môžete kúpiť novinku od jeho obľúbenej značky. Alebo si prečítajte zloženie parfumov a vyberte taký, ktorý obsahuje podobné ingrediencie. Okrem zloženia si nezabudnite všímať aj to, ktoré zložky tvoria základ, srdca či hlavu. Ingrediencie v základe sa vyparia už po pár minútach, srdce parfumu vonia približne 20 minút až hodinu. Najdôležitejšou časťou je hlava parfumu, ktorú cítime na pokožke aj viac ako 6 hodín, na oblečení dokonca ešte oveľa dlhšie. Na Elnino.skNotino.sk nájdete parfumy od renomovaných značiek za výhodné ceny. Chcete darček, ktorý je nielen užitočný, ale aj pekne vyzerá? Siahnite po krásnych darčekových kazetách s dekoratívnou i ošetrujúcou kozmetikou.

 

parfum

 

Pre toho, koho byt vyzerá ako z katalógu

 

Kto by nechcel dostať pod stromček dizajnový kúsok, ktorý je nielen pekný, ale aj užitočný? Skvelým tipom na takýto darček je aróma difuzér. Aj keď si jeho výrobcovia dávajú naozaj záležať na dizajne, je nielen štýlovým doplnkom, ale aj užitočným pomocníkom, ktorý účinne rozptýli vôňu a zároveň pomáha na upokojenie či relaxáciu. Na Alza.sk nájdete široký výber aróma difuzérov od cenovo dostupných kúskov za pár eur až po dizajnové skvosty. Alebo kliknite na  Xxxlutz.sk či Sconto.sk a prekvapte na Vianoce štýlovým bytovým doplnkom. Vázy, sviečky, hodiny, vankúše, dekorácie  - možností je neúrekom.  

 

aroma difuzer

Ak hľadáte vianočný darček pre muža, prečítajte si ďalší z našich článkov, kde nájdete inšpirácie na skvelé darčeky. 

Vianočné darčeky na poslednú chvíľu

Ak vám tento rok neostal čas na výber vianočných darčekov, nemusíte sa báť - máme pre vás darčekové inšpirácie, ktoré stihnete bez problémov kúpiť aj na Štedrý deň. A navyše nemusíte nikam chodiť, všetko vybavíte zo svojej obývačky. 
 

__check

predplatné magazínu

Darček, ktorý bude robiť radosť počas celého roka. Predplatné môžete pokojne objednať aj 24.12, stačí si len vytlačiť darčekový poukaz a vložiť ho do obálky.

__check

káva na celý rok

Dnes si už môžete predplatiť takmer všetko. Množstvo firiem ponúka výhodnejšie ceny, ak si na určitý čas predplatíte ich tovar alebo služby. Milovníkom kávy môžete napríklad objednať predplatné na celý rok. Vždy, keď si budú robiť šálku svojej obľúbenej kávy, spomenú si na vás.

__check

online kurz

Nekupujte zbytočnosti, ale venujte radšej užitočný darček. Takým je nepochybne aj online kurz, vďaka ktorému sa váš blízky naučí niečo nové a ktovie, možno mu to nakoniec pomôže nájsť si lepšiu prácu. Pre technicky zdatných je výborným tipom na darček aj softvér či aplikácia.

__check

streamovacie služby

Skvelý darček pre všetkých milovníkov seriálov, filmov či dokumentov.

__check

e-kniha

Nestíhate už knihu objednať z e-shopu ? Darujte knihy v elektronickej podobe, ktoré nič nevážia a obdarovaný ich tak môže mať stále pri sebe.

Neviete, aký darček kúpiť partnerke, mame či sestre? Inšpirujte sa naším článkom, kde nájdete odporúčania na vianočný darček pre ženu.

Ďalšie nápady:

►  Venujte vašim blízkym pod stromček vitamíny a výživové doplnky. Tu zoženiete všetko pre zdravie

►  Ak máte v rodine deti, určite vám príde vhod možnosť kúpiť výhodnejšie hračky a detský tovar

►  Koho by nebavilo zveľaďovať si svoj domov? Darujte blízkym na Vianoce nábytok či bytové doplnky

►  Oblečenie, kabelky, topánky, doplnky – prezrite si všetky e-shopy zo sekcie Móda

►  A na záver pripájame ešte výhodné ponuky z kategórie Elektronika a spotrebiče