Hľadáte vianočný darček pre ženu? Máme pre vás skvelé tipy

22.11.2018 Kristína Nakupovanie Zdielať
Hľadáte vianočný darček pre ženu? Máme pre vás skvelé tipy

Samozrejme, pokiaľ ide o Vianoce, nezabúdame ani na nežnejšie pohlavie :-). Po tom, ako sme vám priniesli tipy na vianočné darčeky pre deti, tu máme aj niekoľko tipov na skvelé darčeky pre ženy.



Ako vybrať vhodný vianočný darček pre ženu?

 

 
Vo všeobecnosti sa tvrdí, že nájsť vhodný darček pre ženu je oveľa náročnejšie ako v prípade mužov. Ako teda na to? Ako urobiť žene radosť aj pod vianočným stromčekom? V prvom rade sa zamerajte na jej priania. Aj keď ženy milujú prekvapenia, vždy je lepšie darovať niečo, čo si vaša partnerka naozaj želá, aj keď možno o moment prekvapenia príde. Veď čo môže byť horšie ako nájsť pod stromčekom kôpku nešťastia smutnú z nenaplnených túžob? :-)
 
Druhá dôležitá rada znie: Nenechávajte si nákupy na poslednú chvíľu. Jednak podstupujete riziko, že vybraný darček už nebude k dispozícii, a zároveň sa vystavujete časovému tlaku, ktorý spôsobí, že v konečnom dôsledku kúpite nezmysel. Ak budete nakupovať včas, vybraný darček môžete získať aj so zľavou na internete. Podobné tovary si porovnáte a kuriér vám ho navyše doručí až domov. Viete, ktoré internetové obchody ponúkajú mega zľavy? Nechajte sa inšpirovať.
 
Náš tip: Prečítajte si aj tipy na vianočné darčeky pre deti.
 

1. Pre vášnivé kuchárky
 
V zásade existujú dve kategórie žien - tie, ktoré varenie milujú alebo potom také, ktoré ho nenávidia. Ak máte doma vášnivú kuchárku, máte vyhraté. Možno jej v domácnosti chýba nejaký šikovný pomocník ako kuchynský robot, mixér, kvalitná panvica či iné užitočné veci do kuchyne. Takéto kuchárky tiež určite poteší maličkosť ako predplatné časopisu o varení. Ak pri nákupe využijete Alza zľavový kupón, radosť z nákupov bude o to väčšia.

alza zľavy na kuchynské roboty vašekupóny.sk

2. Pre knihomoľky
 
Miluje vaša žena chvíľky strávené s knihou? Tak potom stačí už len vybrať takú, ktorá by sa jej mohla páčiť a skvelý darček je na svete. Má rada romantiku, detektívky či knihy plné fantázie? Môžete siahnuť po papierovej klasike alebo vyskúšať elektronické knihy či audioknihy z najväčšieho internetového kníhkupectva Martinus.sk. Do balíčka jej môžete pribaliť tiež veľkú šálku s voňavým čajom či čokoládou, aby si knihomoľské chvíľky mohla užívať ešte viac. Aj pri tomto nákupe môžete ušetriť. Ako? Využite Martinus zľavový kód a výhodné nákupy sú na svete.

zľavy na knihy vasekupony.sk

3. Pre aktívne športovkyne
 
Ak máte doma športovkyňu, máte nespočetné množstvo darčekových možností. Bežkyniam určite ulahodíte funkčným prádlom či kvalitnou športovou obuvou. Alebo ju nalákajte na nový šport a kúpte jej kolobežku či kolieskové korčule či napríklad snowboard na zimu. Ak hľadáte ďalšie inšpirácie, určite si vyberiete v mnohých internetových obchodoch. V prípade, že chcete ušetriť, dávame do pozornosti Insportline zľavový kupón, ktorý najdete aj u nás.

zlavove kupony na sportove potreby vasekupony.sk

 
4. Pre milovníčky módy
 
Ktorá žena by sa nechcela páčiť? Taká snáď ani neexistuje. Každú teda poteší, ak si pod stromčekom nájde nejaký pekný módny kúsok. Ak si netrúfate na výber oblečenia vo vlastnej réžii, prezrite si ponuku internetových obchodov a vyberte svojej partnerke či sestre módne oblečenie ako napríklad šaty, sukne, nohavice, košele či vesty. Aj v tomto pripade môžete využiť napríklad Bonprix výpredaj a vaša peňaženka sa vám poďakuje.

zľavy na oblečenoe bonprix vaše kupóny sk

5. Pre vyznávačky dobrodružstva
 
Ak vaša partnerka neobsedí dlho doma, ale vyhľadáva akčnosť a dobrodružstvo, aj pre ňu určite nájdete niečo vhodné. Pozrite si napríklad ponuku na Pelikan.sk a nechajte sa inšpirovať ponukou leteniek, dovoleniek či predĺžených víkendov, ktoré by sa jej mohli páčiť. A samozrejme bude najlepšie, ak si rovnaký darček kúpite aj pre seba. Veď čo môže byť krajšie ako užiť si na dobrodružnej ceste spoločné chvíle?
 
Malá rada na záver: Ak už naozaj neviete, čo by vašu partnerku potešilo, určite neurobíte chybu, ak jej kúpite drobný šperk z Vivantis alebo parfum z Notino.
 

zľavy na vianočné darčeky vasekupony.sk