Nekupujte hlúposti! Využite veľkolepý povianočný výpredaj a ušetrite

19.12.2017 Kristína Nakupovanie Zdielať
Nekupujte hlúposti! Využite veľkolepý povianočný výpredaj a ušetrite

Budú! Tak ako každý rok, ani tento nebude výnimkou a vy sa už teraz môžete tešiť na skvelé povianočné výpredaje. V obchodoch na vás budú striehnuť mega zľavy a to je čas na posledné výhodné nákupy v tomto roku.

Ak ste doposiaľ stále nenašli vhodné darčeky pre svojich najdrahších, možno by ste mali nákupy jednoducho odložiť. Povianočné výpredaje totiž opäť zaútočia v plnej sile a tí, ktorí toho nemali počas sviatkov dosť, sa môžu dosýta vyblázniť.
 

Zimné výpredaje útočia

Vianoce prežívajú najmä tí najmenší. Stromček, pod ním darčeky a hlavne, aby ich bolo veľa! My starší sa však na toto obdobie pozeráme o niečo triezvejšie. Poznáme to azda všetci. Najskôr prichádza klasický zhon za vianočnými darčekmi, ktorý neskôr vystrieda panická úzkosť, keď ešte na Štedrý deň bezhlavo pobehujeme po nákupných centrách a snažíme sa zachrániť, čo sa dá. A to nehovoríme o  pečení medovníkov a veľkom upratovaní. No skrátka, je toho až-až. Čo keby ste to tento rok urobili inak?

Vyriešte Vianoce skvelým zľavovými poukážkami či hotovosťou a vrhnite sa na poriadne povianočné nákupy. Ušetríte nielen čas, ale aj peniaze.  Aj keď mnohým nemusí byť tento typ darčeku pochuti, nájdu sa aj takí, ktorým nepochybne vyčaruje úsmev na tvári. Nemusíme si predsa klamať, kedy sa nakupuje lepšie, keď nie práve počas výpredajov?
 

výpredaj vašekupóny.sk

Tip od nás: Ak chcete, aby vám nič neuniklo, navštívte kupónový web Vašekupóny.sk a v sekcii Výpredaje natrafíte na tie najlepšie zľavy a akcie na jednom mieste.

Na zvýhodnené ponuky sa vrhnú prvé práve e-shopy, ktoré ho odštartujú zrejme už 25.12., v tesnom závese sa k ním pripoja aj nákupné centrá, ktorých brány sa otvoria už 27. decembra. Posledné dni roka si nepochybne spájame aj s obdobím najlepších nákupov, zľavy sa totiž neraz šplhajú až do astronomických výšin. Akcie budú každým dňom gradovať a plynule prejdú do novoročných zliav, ktoré tiež isto potešia. Pozor, nenechávajte si nákupy na poslednú chvíľu, zľavy sa síce budú stupňovať, no potrvajú len do vypredania zásob.
 

Pravidlá výhodného nakupovania

Ak ste si aj vy našli pod stromčekom peniažky v obálke, ktoré potrebujete bezpodmienečne utratiť, zaujímať vás bude aj pár nasledujúcich riadkov.  Poradíme vám, na čo by ste si počas výpredajov mali dať pozor a prečo by ste radšej mali niektorým ponukám odolať. Aj nakupovanie vo výpredajoch má totiž svoje pravidlá. 

1. Umelo navýšené ceny

Tento trik používa množstvo predajcov a my bežní smrteľníci na to bohužiaľ nemáme šancu prísť. Mnohé obchody totiž pred výpredajmi dočasne navýšia ceny, aby ich počas výpredajov mohli opäť vrátiť do pôvodného stavu a tváriť sa, že ide o zľavy.

2. Nie je zľava ako zľava

Výklady mnohých obchodov síce môžu do obchodu prilákať množstvo zákazníkov, no pri podrobnejšom skúmaní sa pokojne môže stať, že ceny sú po zľave rovnako vysoké ako u konkurenčných obchodov, kde zľava práve neprebieha.

3. Megazľavy "až" 80 %

A pri výkladoch a rôznych banneroch ešte chvíľu zostaneme. Aj vy poznáte ten pocit, keď vo výkladoch zhliadnete mega plagáty, ktoré sľubujú 80 % zľavy, no keď vstúpite dnu, tak zistíte, že takáto veľká zľava patrí len na zopár kúskov? Áno, aj toto je jeden z trikov mnohých obchodníkov, ktorí sa týmto spôsobom snažia nalákať do obchodu čo najviac zákazníkov.