Kde kúpiť zlaté pánske hodinky za naj cenu a ako sa o ne starať?

muz-zlate-panske-hodinky

Zlaté pánske hodinky sú dokonalým šperkom každého sebavedomého muža. Ak ich ten tvoj ešte nemá, poradíme ti, v akých e-shopoch mu ich kúpiš za najlepšiu cenu.

Hodinky už oddávna patria k nevyhnutným pánskym doplnkom. No výnimkou v súčasnosti nie sú ani retiazky či náramky, keďže už dávno neplatí, že sú šperky určené len dámam. Aj ponuka pre pánov je široká a obsahuje rôzne druhy a prevedenia šperkov. Ak by muž v tvojom okolí mal vlastniť len jeden, určite by ním mali byť zlaté pánske hodinky. Klikni na link a vyberaj ich so zľavou viac než 20 %.

Ak ešte nemáš premyslený vianočný darček, práve hodinky sú skvelým tipom, no rovnako ho potešia aj na narodeniny alebo kedykoľvek, keď chceš svojho muža oceniť.

Hodinky v rôznych prevedeniach kúpiš v mnohých e-shopoch, no v týchto pri nákupe môžeš vďaka výpredajom ušetriť desiatky percent:


Špeciálne zľavy a zľavové kódy aj na nákup vianočných darčekov nájdeš v našom adventnom kalendári. Pozri sa, akú ponuku môžeš využiť dnes.
 

adventny-kalendar-vase-kupony

 

Prečo vlastniť zlaté pánske hodinky? Kde majú najlepšie zľavy?


Zlaté pánske hodinky sú elegantným a nadčasovým doplnkom, ktorý v kombinácii s tým správnym oblečením vytvorí mimoriadne štýlový look. Priam nevyhnutné sú pre business muža, no povolanie alebo životný štýl nehrajú rolu pri rozhodnutí si ich kúpiť. Hodia sa každému mužovi, ktorý nimi chce prezentovať svoj vkus.

mimoriadne odolné, takže sa nemusíš báť ich rýchleho opotrebenia alebo zničenia. Ďalším dôvodom, prečo do nich investovať, je to, že ich hodnota neklesá ani rokmi používania. Práve naopak, časom dokonca stúpa. No a nakoniec je to ich všestrannosť, keďže jedny zlaté hodinky môžeš skombinovať v outfitoch rôznych štýlov.
 

muz-panske-digitalne-zlate-hodinky
Autor: Taylor Beach (Unsplash)

Páni sa v súčasnosti nemusia báť ani nosenia šperkov. Vkusné a decentné retiazky či náramky pre nich kúpiš v týchto e-shopoch za super zľavy.


Ako vybrať pánske zlaté hodinky?


Hodinky určené pre pánov sú v porovnaní s dámskymi masívnejšie a majú širší remienok. Dobre zvolené navyše korešpondujú s charakterom muža a prezentujú jeho osobnosť. Pri kúpe je potrebné zohľadniť viacero parametrov.

Zlaté hodinky sú pomerne výrazným doplnkom a je jednoduché urobiť z nich dominantný prvok celého outfitu. Preto je potrebné zvážiť, či hľadáš hodinky, ktoré obdarovaný bude nosiť len na výnimočné príležitosti alebo budú súčasťou jeho každodenných outfitov. Ich prevedenia sú mierne odlišné, čo súvisí aj s účelom ich používania.
 

muz-v-koseli-zlate-panske-hodinky
Autor: Jonathan Francisca (Unsplash)

Preferuješ štýlové bundy alebo elegantné kabáty? Oboje za skvelé ceny so zľavami vyše 30 % nájdeš v ponukách na našom webe.


Vieš, aké hodinky chceš kúpiť? Vyhľadaj overený e-shop s bohatou ponukou. U niektorých predajcov ťa môžu lákať príliš nízke ceny, no v skutočnosti môže ísť o podvody na internete. Zlaté hodinky v jednoduchšom prevedení na každý deň stoja okolo 100 €. Za mohutnejší a prepracovanejší dizajn analógových hodiniek zaplatíš približne 200 € a viac. A v prípade digitálnych sa cenovky šplhajú aj na 400 €. Samozrejme, líšia sa podľa konkrétnych značiek.

Vybrali sme pre teba niekoľko overených e-shopov, v ktorých vďaka akciovým ponukám aj pekne ušetríš:


Akú farbu zlatých hodiniek vybrať? Presne tak, zlaté hodinky nekúpiš len v klasickom žltom zlate, ale ne výber máš aj tie v ružovom či bielom. Pre väčšinu pánov je jasnou voľbou žlté zlato, ktoré prezentuje klasický štýl. No hodinky z ružového alebo bieleho zlata sú perfektným spôsobom, ako sa odlíšiť.
 

zavazovanie-snurok-na-topanke-zlae-
Autor: Eliud Gil Samaniego (Unsplash)

Upozorniť na svoj vkus môžeš aj obuvou. Stav na kvalitné kožené topánky, ktoré sú zárukou komfortu pri nosení aj dlhej životnosti.

 

Zlaté pánske hodinky môžeš nakupovať aj podľa typu remienku. Predávajú sa v kombinácii s rôznymi štýlmi remienkov. Najviac formálne a elegantne pôsobia kovové remienky, hodinky s koženým remienkom sú zase výbornou možnosťou, ako nosiť hodinky k formálnym aj neformálnym outfitom. No a nakoniec sú to plátenné remienky, ktoré najlepšie korešpondujú s ležérnym oblečením.
 

panske-zlate-hodinky-kozeny-remienok
Autor: Taylor Beach (Unsplash)

Dal si si na svojom outfite záležať? Pomyselnou bodkou je dobrý parfum. Kúp ho z výhodných ponúk na našom webe.

Starostlivosť o zlaté hodinky


Kúpa hodiniek nie je lacnou záležitosťou. Niekto možno túto investíciu ani nemôže zopakovať viac ako jeden raz za život. Správna starostlivosť by preto mala byť samozrejmosťou.

Čistenie hodiniek sa mierne odlišuje podľa materiálu, z ktorého sú vyrobené. V prípade zlatých alebo pozlátených hodiniek nie je vhodné použiť handričku z mikrovlákna. Mohla by na hodinkách spôsobiť vlasové škrabance a trvalo ich poškodiť. Použi navlhčenú vatu alebo vatovú tyčinku a čisti ich jemne bez vytvárania veľkého tlaku. Ak máš obavy, aby si ich nepoškodil, obráť sa na odborníka.

__bulb
Najlepšie smart hodinky pre dámy, pánov i deti: Ktoré si vybrať?

Pri výbere inteligentných hodiniek je potrebné zvážiť všetky parametre a zohľadniť aj cenu. Aké sú najlepšie smart hodinky pre všetkých členov rodiny?

Jedno je isté, zlaté hodinky a šperky nikdy nevyjdú z módy. Ak po nich dlho túžiš, neváhaj do nich investovať alebo ich niekomu darovať. Takémuto darčeku sa poteší každý.