Jednoduchá svadobná výzdoba – krásna a za menej peňazí

16.06.2023 Dominika Nakupovanie na internete Zdielať

Vo svadobných trendoch aktuálne dominuje jednoduchá svadobná výzdoba. Z rozpočtu ti neukrojí veľa peňazí a zároveň bude vyzerať výborne. Pozri si, ako ju vytvoriť.

Skôr, ako povieš svojmu budúcemu manželovi to čarovné slovíčko, musíte spoločne tento veľký deň naplánovať do posledného detailu. Túžiš po modernej svadbe s nádychom minimalizmu? Toto sú naše tipy na jednoduché svadobné dekorovanie.

V e-shope 4Home môžeš kúpiť najrôznejšie dekorácie do domu, ale aj na svadbu. A všetky za skvelé ceny.

svadobny-stol-kvety-prestieranie

__bulb
Domáca svadobná výzdoba na tento rok: Vytvor viac za menej

S dokonalým svadobným dňom súvisí aj domáca svadobná výzdoba. Nemusíš do nej investovať veľa peňazí a predsa môže vyzerať skvele. Takto si ju pripravíš sama.

Jednoduché svadobné oznámenie


Spôsob, akým sa hostia pozývajú na svadbu sa nemení rokmi ani novými trendmi. Mení sa len to, ako svadobné oznámenia vyzerajú. V súčasnosti sú moderné minimalistické s čo najmenším počtom prvkov. 

Ako jednoduché svadobné oznámenia môžu vyzerať? Presná odpoveď neexistuje. Každému sa páči iný vzhľad a kombinácie farieb.

Ak potrebuješ inšpiráciu, ako by mohlo vyzerať to tvoje, odporúčame ti vybrať neutrálne farby a prírodné prvky. Výborne bude vyzerať svadobné oznámenie krémovej farby s decentným písmom a prilepenou vetvičkou rozmarínu či sušeným kvetom. Platí, že menej je niekedy viac.
 

papier-susene-kvety

 

Jednoduchá svadobná kytica


Máš obľúbené kvety? Určite ich zakomponuj do svadobnej kytice. Naším tipom je zvoliť rovnaký druh kvetov, ako si použila na svadobné oznámenia.

Takisto ich umiestni na stoly a ako súčasť iných kvetinových aranžmánov. Tento druh kvetu môžeš dokonca použiť aj na pierko ženícha či menovky.

Takýmto spôsobom budeš mať zladenú kvetinovú výzdobu do posledného detailu. Sme si istí, že jej perfektný vzhľad hostia ocenia obdivnými pohľadmi.
 

nevesta-zenich-kytica


Výzdoba svadobného stola


Premysli si, aké svadobné dekorácie chceš použiť na jednotlivé svadobné stoly. Následne sa ich pokús zladiť štýlom i farbou. V prvom rade sa sústreď na tie, ktoré sa páčia tebe a budúcemu manželovi.

Aj tá najjednoduchšia výzdoba bude krajšia, ak jej súčasťou budú horiace sviečky v pohároch, kvety vo vázach a rôzna zeleň. Stoly pekne dozdobia perličky či kamienky v sklených nádobách.

Na hlavný svadobný stôl bude smerovať najviac pohľadov. Preto na neho pridaj ešte viac dekorácií, napríklad na obrus umiestni dekoračnú štólu. Takáto výzdoba na svadobný stôl bude pôsobiť elegantne a pekne.
 

kvety-vazy-taniere-pribor

 

Rada by si mala svadobné pohostenie v exteriéri? Potrebuješ len svadobný stan. Priestor v ňom rozdeľ na časť sedenia a tancovania a máš hotovo.

K svadbe vonku sa hodí aj malé oddychové sedenie. Čo povieš, keby bolo vyrobené z paliet? Predstav si ho dozdobené balónmi a kvetmi, pridaj podušky a ihneď bude krajšie. 
 

drevena-dekoracia-kvety


Aj keď je minimalizmus a jednoduchosť trendom v oblasti svadobnej výzdoby, sústreď sa predovšetkým na to, čo sa páči tebe. Splň si všetky predstavy, je to predsa deň, na ktorý chceš vždy spomínať s úsmevom.