Back to School – ale až po výhodných nákupoch!

back-to-school

Koniec leta a začiatok septembra znamená len jedno – o výhodné nákupy nebude núdza. Vďaka našim kupónom Back to School nakúpite od 15.8. do 11.9. všetko do školských lavíc i na voľný čas.

Pripomíname, že nový školský rok nezadržateľne klope na dvere. Avšak, možno vás poteší, že s príchodom septembra tu pre vás budú aj mnohé neodolateľné ponuky. Je jedno, či patríte medzi stredoškolákov alebo vysokoškolákov. Prostredníctvom skvelých ponúk tento mesiac nakúpite všetko dôležité i zábavné. Ba čo viac, za skvelé ceny.

Nábytok, elektrotechniku, počítače a laptopy, všetko pre hobby a nezabudnuteľné letné zážitky. A to sa predsa oplatí!

Videli ste už našu špeciálnu ponuku v kategórii Škola volá?

stol-a-stolicka-pre-studentov


Kvalitný nábytok pre pohodové učenie
 

Viete, že to, ako počas štúdia sedíte, ovplyvňuje vaše učenie a výsledky? Stôl a stoličku by ste si preto mali vyberať až po tom, čo si ich reálne vyskúšate v obchode. To ale neznamená, že by ste si ju následne nemohli kúpiť v omnoho lepších cenách v e-shope.

Stolička by mala byť pre vás ako pre študenta maximálne pohodlná. Pri sedení by ste sa mali celými plochami nôh dotýkať podlahy. Stôl je adekvátny vtedy, ak na ňom máte pohodlne položené ruky. Tiež vtedy, ak poskytuje dostatočný priestor na uloženie kníh, písacích potrieb, notebooku, prípadne aj tlačiarne.

pisaci-stol-notebok-lampa


Ako by ste mali správne sedieť pri stole?
 

- vystretý chrbát – v miernom predklone smerom ku stolu,
lakte položené na stole – pre správne písanie do zošita aj do počítača,
kolená v pravom uhle – predídete tak bolesti kolien. Pridajte k stoličke aj podložku pod nohy a prispejete k lepšej cirkulácii krvi.

Vyberte si kvalitný písací stôl, stoličku či rôzne doplnky. Aj sedenie totiž môže prispieť k lepšiemu sústredeniu a ľahšiemu učeniu.


Elektronika na prácu i voľný čas


Aké doplnky by nemali chýbať vo vašej výbave? Naším tipom sú kvalitné slúchadlá. Tie predsa využívate neustále! Nielen na počúvanie hudby, pri cestovaní, športe či relaxe, ale aj na počúvanie podcastov a, samozrejme, vzdelávanie.

bezdrotove-sluchadla

Potrebujete poradiť s výberom slúchadiel? Obráťte sa na odborníkov a nakupujte za skvelé ceny.

Môžete si vybrať z 2 typov slúchadiel:

1

bezdrôtové
 

2

drôtové

V súčasnosti sú slúchadlá dostupné v rôznych farebných kombináciách a prevedeniach. Pri ich kúpe by ste si mali všímať niekoľko parametrov:

__check

vzhľad
 

__check

kvalitu reprodukcie
 

__check

ich konštrukciu
 

zena-pocuva-hudbu-cez-sluchadla


Kvalitná počítačová technika je základ
 

Ako študent s nami určite súhlasíte, že notebook je asi najdôležitejšou položkou vo vašej školskej výbave. Jednoducho s ním vyhľadáte informácie, napíšete záverečné práce, vytvoríte grafický výstup či uložíte poznámky z vyučovania. Je to pomocník, bez ktorého sa len ťažko zaobídete.

Študentské notebooky, vysokovýkonné počítače, ale aj notebooky pre náročnejších používateľov a hráčov. Tie sú najlepším spôsobom na zvýšenie efektivity a produktivity pri práci i učení. Nakúpte ich ešte výhodnejšie!

notebook-pre-studentov


Notebook pre stredoškoláka
 

Ak ste stredoškoláci, notebook používate o niečo menej ako vysokoškoláci. Napriek tomu, že sú vašou sekundárnou výbavou, potrebujete výkonný počítač. Ten vám pomôže s rýchlym vyhľadávaním informácií na učenie či vypracovanie domácich úloh.

V tomto prípade vám odporúčame vyberať notebook s minimálnou uhlopriečkou 10 – 12 palcov. Pri menšej obrazovke totiž riskujete poškodenie zraku pri prezeraní webových stránok.

Náš tip: Každému študentovi, vrátane vás, sa zíde chladiaca podložka. Okrem chladenia zabráni aj upchatiu chladiacich otvorov. Vyberte si z rôznych druhov za skutočne fantastické ceny.

studentka-za-pocitacom


Notebook pre vysokoškoláka


Ste vysokoškolák? Určite mimoriadne oceníte notebook s dlhou výdržou batérie. Počas celodenného používania potrebujete kvalitné rozlíšenie a dostatok funkcií.

Ideálne je siahnuť po jednom z týchto 2 typov:

- bežný notebook (kancelársky, študentský) – jeho priemerný výkon je dostatočný a je univerzálnym riešením,
pracovný notebook – poteší vás jeho vysoký výkon, kvalitné spracovanie a výdrž batérie aj počas náročnejšej práce.

Na nákup počítačov a kancelárskych potrieb môžete využiť exkluzívnu ponuku. Pretože s využitím kupónov na notebooky či jeho príslušenstvo nakúpite vždy lacnejšie.

student-pracuje-na-notebooku

 

Všetko pre vaše hobby

 

Voľný čas je nenahraditeľnou súčasťou vašich dní. Je mimoriadne dôležitý na to, aby ste sa odreagovali od bežných povinností a načerpali novú energiu.

Je vaším hobby šport? Keď tento mentálny oddych budete vykonávať ráno, bude úspešným štartom do vášho dňa.

Kde nájdete funkčné oblečenie, zdravé snacky a všetko, čo k cvičeniu potrebujete? Využite tento odkaz a nakúpte, kým nie je neskoro.

beh-sportovanie

 

Nezabudnuteľné letné zážitky
 

Nestihli ste toho v prvej polovici prázdnin zažiť veľa? Je na čase to zmeniť. Počas leta sú predsa najpodstatnejšie letné zážitky.

Vykročte za novými letnými zážitkami v pohodlnej obuvi. Nakupujte za menej nakúpte tie najlepšie modely tenisiek za super ceny.

Môžete cestovať, stanovať s priateľmi, vyskúšať športové adrenalínové aktivity či zájsť na koncerty obľúbených hudobných skupín. Možností je naozaj veľa.

Ako študent chcete bezpochyby ušetriť čo najviac. Ako tak urobíte v prípade ubytovania? Postupujte podľa návodu v našom článku!

cestovanie-muz

S výhodnými nákupmi nemusí byť váš návrat do školy nudný a nezaujímavý. Využite jedinečné ponuky a ušetrite. Bude to príjemná bodka za vašim skvelým letom.

back-to-school-kampan