Vianočné nákupy očami rodičov: Čo kúpiť deťom pod stromček?

zlavove-kupony-50-percent-na-vianocne-darceky

Pýtali ste sa detí, čo by chceli na Vianoce, ale nevedia? My vám poradíme. A ešte k tomu máme pre vás od 1. do 20. decembra pripravené zľavy vo výške 50 %.

Výber vianočných darčekov pre deti je väčšinou úlohou mám. A povedzme si pravdu, niekedy vám už môžu chýbať nápady. Nelámte si hlavu, poradíme vám, čo kúpiť pre menšie, väčšie, aj dospievajúce deti.
 

Celú ponuku skvelých ponúk nájdete v kategórii zľavy na vianočné darčeky. Čo budete nakupovať ako prvé?

darceky-vianocny-stromcek

Chcete prekvapiť vášho partnera, ale neviete, akým darčekom? Dodáme vám potrebnú inšpiráciu na originálne vianočné darčeky.

Začnite oblečením


Oblečenie sa vám zíde stále. Deti ho buď zničia pri hraní, alebo z neho vyrastú.

Asi nám dáte za pravdu, že oblečenie pre malé deti, alebo tie na základnej škole, sa vyberá celkom jednoducho. Potrebujú hlavne praktické a ľahko kombinovateľné oblečenie. Čo tvorí základ takéhoto outfitu?
 

__check

tričká s krátkym a dlhým rukávom

__check

nohavice alebo džínsy

__check

mikiny a svetre

__check

teplá bunda alebo kabát

__check

nepremokavá a zateplená obuv


Náročnejšie je to už pri dospievajúcich teenegeroch. Tých už len tak ľahko nepotešíte. Orientujte sa podľa ich obľúbeného e-shopu s oblečením. Aj tak si neviete rady? Spýtajte sa ich na konkrétne oblečenie, aké by chceli. Z ich zoznamu potom vyberte to, ktoré uznáte za vhodné.

Mladí dospelí si oblečenie najradšej nakupujú sami. Ale predsa im s tým môžete pomôcť. Zapojte kreativitu a darujte im vianočný poukaz na výhodné nákupy. Ako na to? Z našej kategórie zľavy na vianočné darčeky povyberajte rôzne výhodne ponuky. Priložte symbolickú čiastku s takto pripravenou obálkou a oni si už nakúpia online podľa svojho gusta.
 

vianocny-stromcek-darceky

Oblečenie pre malých aj väčších, detské obliečky a rôzne doplnky pre deti nemusíte hľadať v rôznych e-shopoch. Otvorte si vo vašom prehliadači Milinko-oblecenie.sk a nakúpte pre vaše ratolesti všetko, čo potrebujete so zľavou 10 % na nezľavnené produkty. V košíku zadajte zľavový kód dgm189.

Vyberte hračky pre najmenších


Každé malé dieťa túži po hračkách. Tie ale nie sú pre deti len zábavou. Plnia niekoľko oveľa významnejších úloh vo vývoji dieťaťa.

Aké druhy hračiek by malo mať každé dieťa?
 

__check

Figurálne – sú to hračky zhmotňujúce človeka. O bábiky, vojačikov alebo rôzne postavičky sa vaše deti určite radi postarajú.

__check

Konštrukčné – rozvíjajú jemnú motoriku, napríklad pri skladaní stavebnice.

__check

Didaktické – rozvíjajú detskú predstavivosť, reč, myslenie, ale aj zrak a sluch. Takýmito hračkami sú napríklad hračkárske hudobné nástroje, puzzle, hry na rozpoznávanie tvarov alebo iné jednoduché skladačky.

__check

Pohybové – podporujú dieťa v pohybe. Ako napríklad bicykel, lopta, tenisové rakety či korčule.

__check

Iné – napríklad hry v kostýmoch, scénok a divadielok rozvíjajú predstavivosť, ale zobrazujú aj emocionálny stav dieťaťa.


Naším tipom na kreatívnu aktivitu pre dieťa sú maľovanky. Môžete ich buď kúpiť, alebo dieťaťu predkresliť. Pozrite si ponuku e-shopu Albi a nájdite tie chýbajúce hračky v detskej izbe vášho dieťaťa.

 

dievcatko-detska-kuchynka

 

Čítajte všetci spolu


Rozvíjanie slovnej zásoby je dôležité už od útleho veku a rovnako aj v dospelosti. Práve knihy sú skvelým vianočným darčekom.

Pre najmenších máte na výber množstvo obrázkových a interaktívnych kníh na vyfarbovanie či lepenie obrázkov. Väčších potešíte zo sekcie detskej literatúry s pútavými príbehmi.

Teeneger ocení, ak mu darujete autobiografiu jeho obľúbeného športovca alebo speváka.
 

deti-interaktivna-kniha

Vaša dámska polovička si zaslúži to najlepšie. Pod vianočným stromčekom ju určite poteší jeden z týchto darčekov. Čo poviete?

Zdravie nenechajte na náhodu

 

V období rýchlo meniaceho sa počasia nie je prechladnutie ničím nezvyčajným. Deti zvyknú byť náchylnejšie na rôzne ochorenia. Každý deň sa nachádzajú vo veľkom školskom kolektíve, a preto potrebujú neustále posilňovať imunitu.

Ako posilniť imunitu celej rodiny?
 

__check

zvýšte objem konzumácie ovocia, zeleniny a strukovín

__check

pravidelne užívajte vitamíny (C,D, kyselina listová, zinok a ďalšie)

__check

dbajte na dostatok pohybu – pravidelne choďte na spoločné rodinné prechádzky

__check

dohliadnite na dostatok spánku (ideálne 7 až 9 hodín denne)

__check

eliminujte stres – napríklad čítaním obľúbenej knihy

otec-dieta-bicykel

Postarajte sa o zdravie celej svojej rodiny s výživovými doplnkami na podporu imunity od Dr.Max.sk. S využitím zľavového kódu IMUNITA15 do 11.12.2022 bude váš nákup lacnejší
o – 15 %.

Zariaďte deťom izbu


Kvalitné zariadenie v detskej izbe je nevyhnutné nielen pre dobré výsledky v škole, ale aj pre dokonalý oddych. Práve na Vianoce sa môžete zamerať na jej vzhľad.

Každý študent potrebuje mať svoju detskú izbu rozdelenú na 2 časti:
 

1

oddychovú

2

študentskú

V oddychovej časti by mala byť:
 

__check

pohodlná posteľ

__check

miesto vyčlenené na hranie

__check

miesto pre voľnočasové aktivity

__check

skriňa alebo iný úložný priestor

V študentskej časti potrebuje:
 

__check

dostatočne veľký stôl

__check

ergonomická stolička

__check

lampa na čítanie

__check

skrinky a úložný priestor na knihy

dievcatko-kocky-kosik


Adventný kalendár


Čo poviete na exkluzívne zľavy a zľavové kódy do vašich najobľúbenejších e-shopov? Od 1. do 20. decembra vás na našom webe čakajú fantastické ponuky ukryté v našom Adventnom kalendári.
 

adventny-kalendar-zlavy-na-darceky


Obdarovať deti na Vianoce tým správnym darčekom túži každý rodič. Veríme, že sme vám dodali dostatok inšpirácie. Čo poviete?


zlavy-50-percent-na-darceky