Tipy na najlepšie spoločenské hry, ktoré si zamilujete

Tipy na najlepšie spoločenské hry, ktoré si zamilujete

Užite si dávku poriadnej zábavy s vašimi deťmi alebo priateľmi! Spoločenské hry v súčasnosti naberajú na popularite a musíme uznať, že naozaj oprávnene. Preto sme sa rozhodli priniesť vám tipy na niektoré obľúbené hry, ktoré stoja za vyskúšanie. Na chvíľu vás vrátia do detských čias a odkryjú vašu hravosť a tvorivosť.

 

Twister naslepo

 

Twister je už klasika, obľúbená hlavne u mladších hráčov. Je vhodná pre deti od 8 rokov a dospelých. Dokážete si pri nej ponaťahovať všetky svaly na tele a užiť kopec zábavy. Princíp spočíva v presúvaní sa na miestach na podložke podľa rotujúceho disku. Verzia Twister naslepo posúva zábavu ešte o úroveň vyššie, keďže sa hrá so zaviazanými očami. Trúfnete si?

 

Túto hru kúpite výhodne napríklad v eshope Feedo.sk.

 

twister naslepo

Zdroj: twister.sk

 

 

Vynovená verzia Monopoly

 

 

Kto by nepoznal staré dobré Monopoly? Odhaľte svojho obchodného ducha, nakupujte a predávajte nehnuteľnosti, obchodujte, vyjednávajte a staňte sa kráľom Monopoly. Vynovená verzia v novom slovenskom obale poteší novými figúrkami ako tučniak, mačka, kačička alebo tyranosaurus. Hra je vhodná pre deti od 8 rokov a pre dospelých a súčasne ju môžu hrať až 6 hráči.

 

Buďte prefíkaní nielen počas hrania Monopolov, ale už pri ich kúpe. Využite zľavové kupóny alebo zľavy pri objednávaní na Alza.sk.

 

monopoly

Zdroj: alza.sk

 

 

Dobble Harry Potter

 

 

Obľúbená postrehová teraz prichádza v novej verzii. Krásne spracované obrázky potešia všetkých milovníkov Harry Pottera. Výhodou sú veľmi jednoduché pravidlá, takže hrať môžete okamžite po rozbalení hry. Každá z 55 kruhových kariet je pokreslená ôsmymi rôzne veľkými obrázkami. Princíp spočíva v čo najrýchlejšom nájdení dvoch kariet s rovnakým obrázkom. Hra má 5 variantov a je vhodná pre dvoch až ôsmich hráčov vo veku od 6 rokov.

 

Spoločenskú hru Dobble nájdete v eshope Pantarhei.sk.

 

dobble harry potterZdroj: pantarhei.sk

 

 

Dobrodružstvo na Marse

 

 

Predstavte si, že ste medziplanetárnou spoločnosťou, ktorá sa snaží vytvoriť na Marse podmienky vhodné pre osídlenie ľuďmi. Stanete sa víťazom, ktorý povedie ľudstvo do novej éry? Za dobrodružstvom na Marse sa môžu vydať až 5 hráči naraz, pričom odporúčaný vek je od 12 rokov.

 

Objednajte si túto hru v obľúbenom eshope Alza.sk.

 

mars teraformance

Zdroj: alza.sk

 

 

Hra o tróny: Železný trón

 

 

No a na záver tu máme jednu špecialitu. Kto miluje tento legendárny knižný hit a seriál, mal by si určite zadovážiť aj stolovú hru. Každý z hráčov v nej bojuje za jeden rod Westerosu s cieľom získať Železný trón pre seba. Pripravte sa na smršť klamstiev, zrád a intríg, ktoré k Hre o tróny neodmysliteľne patria. Zapojiť sa môže 3 až 5 hráčov, odporúčaný vek je nad 18 rokov.

 

Navštívte eshop Brloh.sk, kde môžete objednať svoju Hru o tróny.

 

hra o trony

Zdroj: brloh.sk

 

Pri objednávaní svojej novej hry z obľúbeného eshopu nezabudnite využiť zľavy a zľavové kupóny, vďaka ktorým ušetríte a nakúpite tak naozaj výhodne. Prajeme vám veľa zábavy!