Čo vieš o Veľkej noci? Tento kvíz nebude ľahký

zena-drzi-kosik-s-velkonocnymi-vajickami

Poznáš veľkonočné zvyky a tradície? Mnohé stále trvajú z generácie na generáciu, iné sa zachovali len v niektorých lokalitách. Tvoj prehľad otestuje náš krátky kvíz.

Tradičné zvyky ako maľovanie kraslíc, pečenie a príprava pokrmov, zdobenie príbytkov dekoráciami či šibanie žien a dievčat na znak zdravia a krásy. To sú len niektoré tradície, ktoré sa na veľkonočné sviatky odovzdávajú z pokolenia na pokolenie a na ktoré sa je nákupmi potrebné v dostatočnom časovom predstihu pripraviť. A preto máme pre teba zopár tipov na e-shopy, v ktorých kúpiš všetko na blížiace sa sviatky.

Tiež si nevieš predstaviť tieto sviatky úplne bez dekorácií? Odporúčame ti pozrieť si ponuku e-shopu 4home, v ktorom nájdeš množstvo doplnkov a bytového textilu, ktoré sú na toto obdobie ako stvorené a navyše, za skvelé ceny. Nezabudni si pozrieť naše nápady na veľkonočnú výzdobu.

Chceš vedieť o ďalších super ponukách? Neprehliadni špeciálnu jarnú ponuku obchodu XXXLutz. Klikni aj na sekciu nábytku, pretože v tomto období klesajú ceny aj v tejto kategórii. A čo je lepšie, ako kúpiť všetko v jednom obchode?

Veľkonočné nákupy zakončíme tipom na to, kde nakupovať cenovo dostupné a predsa vynikajúce potraviny a suroviny na prípravu tých najlepších jedál. A kde inde, ako v Tescu. Denne tam nájdeš čerstvú ponuku. Čo je najlepšie, nemusíš tráviť čas v preplnených predajniach, pretože tvoj online nákup ti doručia až k dverám. V časovej tiesni počas sviatkov je to určite príjemný bonus.

Chceš už vedieť, aký je tvoj prehľad o Veľkej noci? Pusti sa do nášho kvízu.

Pri rastúcich cenách zrejme neodmietneš možnosť ušetriť peniaze pri online nákupoch. Ako na to? Stiahni si Rozšírenie KUPLIO a využívaj cenovo výhodnejšie ponuky každý deň.

rozsirenie-kuplio-vasekupony