Rozbaľte si svoj darček už teraz: Vianočné zľavy až do -40%

vianočné zľavy

Nečakajte na Vianoce a urobte si radosť už teraz. Pripravili sme pre vás špeciálne vianočné zľavy, vďaka ktorým tento rok na nákupe darčekov konečne ušetríte. A za ušetrené peniaze si môžete niečo pekné vybrať aj pre seba.

Využite pri nákupe darčekov výhodné ponuky, ktoré nájdete v sekcii Zľavy na vianočné darčeky. Každý deň sa môžete tešiť na nové zľavy. Avšak nie hocijaké, niektoré sa šplhajú až do výšky 40%. Predvianočný nákupný festival začína 1. decembra a bude trvať až do 20. decembra. Vďaka zľavám tak urobíte svojim blízkym na Vianoce radosť a zároveň až tak nezaťažíte svoj rozpočet.

Ak si aj vy každý rok lámete hlavu nad tým, čo kúpiť na Vianoce, môžete sa inšpirovať  našimi tipmi. Čo všetko teraz zoženiete výhodnejšie?

 

Oblečenie a šperky

 

Nemusíte čakať na novoročné výpredaje, množstvo módnych e-shopov ponúka zľavy už teraz. Lacnejšie tak kúpite dokonalý outfit k štedrovečernému stolu, kvalitný kabát, ale aj pohodlnú teplákovú súpravu, v ktorej si môžete užívať sviatočnú pohodu. Navštívte Answear.sk alebo Aboutyou.sk a objednajte darčeky v predstihu. Nezabudnite ani na šperky, ktoré sú ako stvorené pod vianočný stromček. Kliknite na Vivantis.sk a vyberajte z množstva náhrdelníkov, náušníc, náramkov či hodiniek.

 

vianočné šaty

 

Kozmetika a parfumy

 

Kozmetika je ideálnym darčekom pre všetky vekové kategórie. Môžete siahnuť po hotovom darčekovom balíčku alebo ho môžete pre obdarovaného vyskladať sami z jeho obľúbených výrobkov. Na Notino.sk či Elnino.sk teraz nájdete množstvo kozmetických produktov za zvýhodnené ceny. Ak poznáte vkus toho, koho chcete na Vianoce potešiť, výbornou voľbou bude určite aj parfum.

 

vianočný darček kozmetika

 

Elektronika

 

Vianočné zľavy neobišli ani túto kategóriu. Zľavnenú elektroniku môžete teraz objednávať na Hej.sk, Alza.sk alebo Datart.sk. Vedeli ste, že prvé priečky v rebríčku popularity obsadzujú každý rok mobilné telefóny, hracie konzoly, smart televízory a kávovary? Už viete, ktorý z týchto bestsellerov si tento rok nájdu pod stromčekom vaši blízki?

mobilný telefón

 

Nábytok a bytové doplnky

 

Využite vianočné zľavy a namiesto zbytočností potešte svojich rodinných príslušníkov užitočným darčekom, ktorý budú využívať každý deň. Možno by sa im už zišla nová sedačka, matrac či jedálenská zostava. Ak momentálne nový nábytok nepotrebujú, môžete ich potešiť dizajnovým bytovým doplnkom či dekoráciou. Tu nájdete všetky aktuálne zľavy na nábytok a bytové doplnky.

Vianočný dekor a bytové doplnky

 

 Knihy

 

Knihy právom patria k jedným z najvyhľadávanejších vianočných darčekov. Na rozdiel od iných darčekov až tak nezaťažia peňaženku a z obrovského množstva žánrov si vyberie takmer každý. Na svoje si prídu amatérski detektívi, vášniví kuchári i všetci tí, ktorí chcú na chvíľu zabudnúť na okolitý svet a len tak sa nechať unášať príbehom. Kliknite na Albatrosmedia.sk, Martinus.sk alebo Gorila.sk a nakupujte vybrané tituly za zvýhodnené ceny. Ak si nie ste istí, po akej knihe siahnuť, inšpirujte sa zoznamom najpredávanejších kníh tohto roka, ktoré nájdete v takmer každom online kníhkupectve.

 

čítanie knihy na Vianoce

 

 Hračky

 

Ak máte vy alebo vaši blízki deti, určite sa v decembri nevyhnete ani nákupu hračiek. Čo robiť, ak každý rok skončíte pri  rovnakom type darčeka, ktorý má len jednostranné využitie a po chvíli prestane deti baviť? Skúste na to ísť tento rok inak a dajte šancu hračkám, ktoré rozvíjajú kreativitu, logické myslenie, komunikáciu či motorické zručnosti. Deti sa tak naučia niečo nové a ešte sa pri tom aj zabavia. Na Feedo.sk či Agátin svet.sk nájdete zmysluplné hračky pre deti všetkých vekových kategórií.

dieťa pod vianočným stromčekom

 

 Adventný kalendár plný prekvapení

 

A na záver pre vás máme niečo špeciálne. Máte radi prekvapenia? A čo by ste povedali na 20 prekvapení? Aj tento rok sme pre vás pripravili Adventný kalendár, ktorý vám spríjemní čakanie na Vianoce. Vráťte sa do detských čias, keď ste sa už nevedeli dočkať rána, aby ste si mohli otvoriť ďalšie okienko. Len s tým rozdielom, že tento adventný kalendár vám nepokazí líniu - namiesto čokoládok sa môžete každý deň tešiť na exkluzívne zľavy a zľavové kódy do vašich obľúbených e-shopov.

adventný kalendár

 

Ak nechcete, aby vám nejaká zľava ušla, prihláste sa na náš newsletter a každý deň vás bude v schránke čakať prekvapenie.

Začíname už 1. decembra a posledné okienko odkryjeme 20. decembra.