Pripravte sa na jar: Skvelé ponuky pre vás, dom i záhradu

zena-bicykel-zlavy-az-30-percent

Začiatok jari sprevádzajú aj práce na dome a v záhrade. Máte všetko potrebné? Využite výhodné ponuky a zaobstarajte si, čo potrebujete za bezkonkurenčné ceny.

Zmena počasia pre mnohých znamená prácu na dome i v záhrade či renováciu bývania. Čo z toho chcete túto jar vy? Nech je to čokoľvek, na všetko nájdete výhodné ponuky u nás na webe.

V ktorých kategóriách nakúpite najvýhodnejšie? Tieto sú doslova preplnené špičkovými jarnými zľavami:
 

__check

dom a záhrada

__check

športové vybavenie a oblečenie

__check

móda

__check

nábytok a bývanie

__check

elektro

__check

auto-moto

Celú ponuku sme pre vás zhrnuli v sekcii jarné zľavy. Ktoré neodolateľné ponuky si nemôžete nechať ujsť?

zena-kosik-zelenina


Pripravte váš dom aj záhradu


Máte krásny pozemok? Určite dobre viete, koľko práce obnáša. Začiatok roka nie je žiadnou výnimkou. Potrebujete pripraviť pôdu na sadenie, ostrihať stromy či pokosiť trávnik.

Uľahčite si prácu vďaka šikovným pomocníkom do záhrady z Kinekus.sk.
 

zahradne-naradie-doska

__bulb
Ako vybrať kosačku do záhrady? Vyhnite sa stresu a námahe

Pravidelné kosenie je kľúčom k zdravému a zelenému trávniku. Ako postupovať pri výbere kosačky? Prezradíme vám nielen to, čo si všímať, ale aj ako často kosiť?


A čo interiér? Aj ten by si možno zaslúžil premaľovať steny, vymeniť starý nábytok za nový alebo veľké jarné upratovanie. Pustite sa do všetkého práve teraz a privítajte teplo v krásnom a čistom prostredí.


muz-metla-krabice

__bulb
Čistiace prostriedky vyrobené doma – zdravé, lacné a ekologické

Zamysleli ste sa niekedy, koľko chémie použijeme, aby sme mali čistý domov? Účinné čistiace prostriedky si viete jednoducho vyrobiť aj doma. Jednoducho a lacno.

Renovujte vaše bývanie


Oživte vaše bývanie prostredníctvom nového a moderného nábytku. Len niekoľko nových kusov zmení váš domov na nepoznanie.

Dobrý spánok je základom každého úspešného dňa, preto začnite so zmenami práve v spálni. Preležaný matrac vám na kvalite spánku nepridá. Rovnako svoj účel viac neplní ani starý koberec.
 

postel-maliarske-platno-policky

Veľa času z dňa zrejme trávite v obývačke. Čo vám chýba k dokonalému pohodliu? Možno je to kreslo na čítanie obľúbených kníh alebo taburetka, na ktorú si vyložíte nohy.

Vášmu bývaniu v každej miestnosti dodajú nový nádych aj dekorácie. Deky, vankúše a rastliny sú podľa nás nevyhnutnosťou pre útulný domov.
 

kuchyna-stolicky-vaza-kvety-sedacka

Dekorácie a rôzne interiérové prvky dokážu vytvoriť naozaj nezameniteľnú atmosféru. Využite prebiehajúcu zľavu na 4home.sk a nakúpte celý sortiment ešte výhodnejšie. So zľavovým kupónom AFS3 získate zľavu 3 % na váš nákup. Zľava platí do 31.12.2023.

Zjednodušte si chvíle v kuchyni


Milujete kávu? O vaše príjemnejšie ráno sa postará špičkový kávovar. Prípravu chutných raňajok vám uľahčí hriankovač kuchynský robot urýchli pečenie vašich obľúbených dezertov a varenie jedál.


Tu sú 3 tipy, ako vyberať spotrebiče do kuchyne

 

1

Kombinácia – ak chcete vytvoriť dokonalý vzhľad vašej kuchyne, máte 2 možnosti:

- Farebne k nej zlaďte elektrospotrebiče.

- Vytvorte farebný kontrast.

2

Údržba – spotrebiče s jednoduchou údržbou oceníte za každých okolností.

3

Energetická trieda – pre nižšiu spotrebu elektrickej energie v domácnosti berte pri výbere do úvahy aj tento parameter.

kuchynska-linka-riady-kanvica

__bulb
Ako ušetriť elektrinu v čase zdražovania? Pomôžu vám tieto tipy

Chcete vedieť, ako ušetriť elektrinu vo vašej domácnosti? Existuje niekoľko opatrení, ktoré vám pomôžu so znížením nákladov. Vyskúšajte ich čím skôr.


A čo iné užitočné spotrebiče do domácnosti? S upratovaním vám pomôže robotický vysávačpráčka so sušičkou zas ušetrí miesto v kúpeľni.


zena-dieta-pracka

__bulb
Musia byť náklady na bývanie vysoké? Stačí vedieť, ako šetriť

Ušetriť náklady na bývanie je snom mnohých ľudí. Máte pocit, že peniaze vyhadzujete do koša? Prečítajte si naše tipy, ako zvýšiť rodinný rozpočet a ušetriť.

V zdravom tele zdravý duch


Toto krásne ročné obdobie môže mnohým spôsobovať jarnú únavu. Jej typickými príznakmi sú:
 

__check

bolesti hlavy,

__check

znížená chuť na akékoľvek aktivity,

__check

nespavosť,

__check

vyčerpanosť a pod.


Ako s tým bojovať? Overenými spôsobmi sú napríklad cvičenie, úprava jedálnička a zdravší životný štýl.

__bulb
Jarná únava a TOP 10 spôsobov, ako sa jej zbaviť

Aj vám sa v poslednej dobe nechce nič robiť? Prenasleduje vás pocit únavy a neviete, ako sa ho zbaviť? Možno trpíte nediagnostikovateľným zdravotným problémom, nazývaným jarná únava.

zena-cvicenie-rastliny

Správne športové oblečenie a vybavenie vám tiež pomôže k lepším športovým výkonom. Stavte na kvalitu a nakupujte z e-shopu Myprotein.sk.

Oblečte sa do jari


S príchodom teplejších dní sa mení aj výber oblečenia. Síce nadišiel čas odložiť kabáty a zimné bundy, no prechodné kúsky ešte neodkladajte. Do tohto počasia sú ideálne tenšie a prechodné kabáty, trenčkoty, vesty či ľahšie svetre.
 

Poriadok si urobte aj vo vašej skrinke na topánky. Očistite zimné čižmy a pripravte si nízku jarnú obuv a tenisky.

tenisky-skrinka-rohozka

Postarajte sa aj o auto


Každé auto potrebuje pravidelnú údržbu. Po zime je to akousi povinnosťou každého vodiča. Medzi základné činnosti, ktoré by ste mali urobiť, patrí:
 

__check

dôkladné vonkajšie umytie

__check

vyčistenie kolies a pneumatík

__check

prípadná výmena stieračov, filtrov, oleja

__check

čistenie interiéru


Nemáte čas o starostlivosť o auto? Spoľahnite sa na odborníkov v špecializovaných servisoch a detailingových centrách. Nezabudnite si tiež včas zarezervovať termín v autoservise na prezutie pneumatík.

muz-auto-servis


Ktoré jarné zľavy využijete ako prvé? O skvelé ponuky nie je núdza v žiadnej kategórii. S nákupmi sa preto poponáhľajte, aby ste stihli kúpiť všetko, čo chcete a potrebujete.
 

zena-bicykel-jarne-zlavy