Povianočné výpredaje: Čo všetko sa v nich oplatí nakúpiť?

18.12.2019 Kristína Nakupovanie Zdielať
novoročné výpredaje

Málokomu sa chce ukončiť pohodu plynúcu z vianočných sviatkov. Avšak každý koniec prináša nový začiatok a po krásnom vianočnom období prichádza obdobie obľúbených novoročných výpredajov. Ako sa vo všetkých ponukách správne zorientovať a čo sa oplatí počas výpredajov nakúpiť najviac? Zopár správnych tipov vás určite poteší.

Mnohokrát sa stáva, že výpredajový maratón sa začína ešte koncom decembra. Oplatí sa však počkať aj na akcie po Vianociach. Vtedy ceny klesnú zvyčajne ešte nižšie. A čo sa počas povianočných a novoročných výpredajov naozaj oplatí nakúpiť?
 
Elektronika
Milovníci elektroniky si určite prídu na svoje práve v období výpredaju po Vianociach. Obchody sa snažia prilákať zákazníkov a ceny produktov sú skutočne nízke. Mobilné telefóny, domáce spotrebiče či počítače je práve preto najlepšie kupovať v tomto období. Skúste kliknúť napríklad na stránky obchodov Nay, Datart, Okay či Planeo Elektro. Výpredaje po Vianociach na týchto stránkach vždy milo prekvapia. A v prípade, ak váš vysnívaný produkt práve nie je v zľave, skúste vyhľadať zľavový kupón. Ten vám taktiež vyčarí úsmev na tvári.
 
 
Oblečenie
Nový rok, moje nové ja. Začiatky nám dávajú vždy príležitosť na zmenu. Často si dávame predsavzatia a túžime po určitom obrate v našom živote. Vystúpiť zo svojej komfortnej zóny nie je jednoduché. Pohodlná blúzka, skvele padnúce sako či kožúšok, po ktorom dlho túžime, zaujme okolie a zvýši naše sebavedomie. Žiadny z týchto produktov nie je zložité nájsť v zľave práve v prvých januárových dňoch. Výhodou je nákup v e-shopoch, ktoré okrem nízkych cien ponúkajú dopravu alebo výmenu tovaru zdarma. Kliknite napríklad na stránky Aboutyou alebo Bonprix. Tieto obchody disponujú bohatou ponukou, ktorá vás stopercentne zaujme. 

modne oblecenie vasekupony.sk

» Náš tip: Chcete mať všetky zľavy pod kontrolou? Tak potom určite navštívte našu sekciu Výpredaj, kde nájde tie najlepšie zľavy vo vašich obľúbených eshopoch na jednom mieste. 
 
 
Aktívny život
Ako sme už spomínali, vianočné predsavzatia sú hnacím motorom k výkonu. Veľkým januárovým hitom sú preto permanentky do fitness centier. Ak s cvičením iba začínate, určite si zaobstarajte aj pohodlné oblečenie na cvičenie, ktoré vás bude motivovať k pravidelným návštevám fitka. Okrem toho sú novoročné výpredaje skvelou príležitosťou zaobstarať si napríklad bicykel na leto alebo zakúpiť kvalitnú lyžiarsku výbavu, ktorú určite využijete ešte v tohtoročnej sezóne. Najlepšia investícia je do samého seba a do svojho zdravia, ktoré je späté práve s aktívnym životom.
 

Kozmetika a parfémy

Aj napriek tomu, že kozmetika a parfémy patria skôr medzi „klasiky“ Vianoc, práve vtedy ich často kúpite za najvyššiu cenu. Je viac ako pravdepodobné, že v novoročnom výpredaji narazíte na voňavú novinku v minimálne 30 %  zľave. A to sa už naozaj oplatí. Okrem toho, parfumy sú top produktom, na ktorý môžete získať zľavu extrémne jednoducho. Ak sa vám cena tovaru vo výpredaji niektorého kamenného obchodu zdá príliš vysoká, skúste si ju objednať z internetu. Môžete sa spoľahnúť na to, že svoju obľúbenú vôňu kúpite napríklad v novoročných výpredajoch obchodov Notino či Elnino.

 

Nákupná horúčka vrcholí samozrejme pred Vianocami. Rok čo rok sú ako darček populárnejšie a darčekové karty. Šikovní predajcovia si to uvedomujú, a preto ponúkajú možnosť výhodných nákupov aj po najhektickejšom období roka. Január sa tak pre mnohých z nás stal časom, kedy si doprajeme viac pre seba. A čo je na tom všetkom najlepšie? V novoročnom výpredaji si môžeme dopriať oveľa viac.