Novoročné výpredaje: Čím si urobiť radosť po Vianociach

18.12.2020 Kristína Nakupovanie Zdielať
Novoročné výpredaje: Čím si urobiť radosť po Vianociach

Našli ste si pod stromčekom obálku s peniažkami alebo darčekovými poukážkami? Alebo plánujete kúpu niečoho hodnotnejšieho a čakáte na tú najlepšiu ponuku? Teraz prišiel ten pravý čas! Začínajú novoročné výpredaje a my Vám prezradíme, čo sa v nich naozaj oplatí kúpiť.

 

Elektro: Chytré spotrebiče za babku

 

Začneme s azda najobľúbenejšou kategóriou, ktorá v rámci novoročných výpredajov ide na dračku. Bodaj by aj nie – predajcovia prinášajú na vybrané modely elektronických výrobkov zľavy aj viac ako 60 %. Ak ste doteraz otáľali s kúpou novej práčky, kuchynského robota, notebooku či televízora, prišla tá správna chvíľa! Alebo si túžite každý deň dopriať šálku kvalitnej kávy ako z kaviarne? Určite neváhajte porozhliadnuť sa po kávovare, ktorý aj vďaka zľavovým kupónom môžete získať za zlomok pôvodnej ceny. Najlepšie novoročné výpredaje elektra Vás čakajú napríklad v internetových obchodoch Okay, Datart alebo Alza.

 

zľavy

 

Móda: Hrejivé kúsky, ktoré ešte vynosíte

 

Poriadna zima v podstate začala len pred pár týždňami, ale už teraz obchody ponúkajú skvelé výpredaje, aby sa im jesenné a zimné kolekcie vypredali. Čo to znamená pre Vás? Predsa to, že módne hity tohtoročnej sezóny môžete získať za super ceny a stihnete ich ešte do jari vynosiť. Mrknite sa na oblečenie, obuv a doplnky v obľúbených eshopoch Answear, FactcoolAbout Younezabudnite použiť zľavové kódy a zľavové kupóny.

móda zima

 

Šport: Aby ste splnili novoročné predsavzatia

 

Kto by to nepoznal – novoročné predsavzatia týkajúce sa športovania, stravovania, chudnutia... Dali ste si nejaké aj tento rok? Aby sa to podarilo, musí byť reálne Vaše predsavzatie naplniť. Nemajte na seba prehnané nároky, ktoré nedokážete v krátkom čase splniť. Dôležitá je tiež motivácia. Udržať si ju môže byť ťažké, ale pomôže Vám správna športová výbava. Chcete začať behať? Doprajte si kvalitnú obuv na beh a fitness náramok, ktorý bude monitorovať vaše telesné funkcie a progres. Alebo chcete na jar začať s bicyklovaním v prírode? Vyberte si svojho dvojkolesového parťáka už teraz – za najlepšiu cenu v novoročnom výpredaji. Pozrite si ponuku športového vybavenia a športového oblečenia v eshopoch Sportobchod, Insportline alebo Bezvasport. Potrebnú výživu a energiu po športových výkonoch doplníte produktmi z obchodu Myprotein.

 

Potraviny: Chutné a zdravé až ku vám domov

 

Aby ste sa po Vianociach, ale aj počas celého roka cítili fit a ostali zdraví, je dôležité dbať okrem pohybu aj na správnu stravu. A vôbec to nemusí byť nuda! Brokolica na pare je síce zdravá a pre mnohých ľudí aj chutná, ale v sortimente zdravých potravín sa toho v dnešnej dobe nachádza oveľa viac. Obchody, ktoré sa špecializujú na zdravú výživu, myslia aj na ľudí s rôznymi alergiami a intoleranciami. A skvelé je, že všetko si viete vybrať a nakúpiť z pohodlia domova v eshope a pred dvere k Vám dorazí balík plný chutných mňamiek. Že ste to ešte neskúsili? Sme si istí, že ponuka niektorého z eshopov ako Grizly, Prezdravie alebo Bioland Vás presvedčí!

zľavy

 

Alko nápoje: Pre chvíle vzácnych rodinných stretnutí

 

Dni okolo Vianoc a Nového roku prajú chvíľam s našimi blízkymi a radosti z opätovného stretnutia. Umocnite túto atmosféru aj vhodne zvoleným nápojom, napríklad fľašou kvalitného vína alebo výberovým koňakom či rumom. V tomto prípade určite platí, že kvalita ide nad kvantitu. Vyberte si v eshopoch Bevmarket alebo Qualit a nezabudnite využiť aj aktuálne akcie, vďaka ktorým ušetríte.

oslava