Nezmeškajte výhodné povianočné nákupy a ušetrite až 60%

povianočné výpredaje

Aj keď vy pravdepodobne ešte len čakáte na Štedrý deň, prípadne si užívate sviatočnú pohodu, v obchodoch sa už pripravujú na to, aby vám po Vianociach mohli ponúknuť radikálne zníženie cien, a to až do výšky 60%.

 

Ak ste sa rozhodli počkať si na novoročné výpredaje, urobili ste dobre. Ceny budú tento rok naozaj nízke. Pripravte sa, začíname už 27. decembra a výhodnejšie môžete nakupovať až do 16. januára. A čo všetko môžete kúpiť lacnejšie? Oblečenie, nábytok, elektroniku, športové potreby, kozmetiku, šperky či hodinky.

 

Nestrácajte čas hľadaním kupónov, v sekcii Povianočné výpredaje ich nájdete všetky prehľadne zoradené na jednom mieste.

 

 

Nový rok – nové ja. Kompletne si vynovte šatník

 

Možno od januára nastupujete do novej práce, zmenila sa vám postava alebo vaše obľúbené kúsky praním stratili farbu. Nech je už dôvod akýkoľvek, môžete na obmenu svojho šatníka využiť výpredaj módy a oblečenia. Kúpa jedného-dvoch nových kúskov by pravdepodobne váš rozpočet až tak nezaťažila, ale kompletná výmena šatníka je nákladnejšia, preto je dobré využiť pri nákupe zľavy.  Obzvlášť ak k budovaniu šatníka pristupujete strategicky a rozhodli ste sa zainvestovať do kvalitnejších materiálov. Väčšinu šatníka by mali tvoriť nadčasové strihy v neutrálnej farebnosti a k nim môžete pridať zopár trendových kúskov, ktoré ľahko skombinujete s neutrálnym základom. V povianočnom výpredaji teraz zoženiete za skvelé ceny oboje – nevyhnutný základ šatníka i módne trendy.

 

vstavany satnik

 

 

Dostaňte sa po sviatkoch opäť do formy

 

Vedeli ste, že pravidelným pohybom znižujete riziko vzniku cukrovky, kardiovaskulárnych ochorení či vysokého krvného tlaku? Cvičenie však pozitívne ovplyvňuje nielen fyzické, ale i duševné zdravie - pomáha sa lepšie vysporiadať so stresom, zlepšuje koncentráciu, kvalitu spánku a v neposlednom rade prispieva k dobrej nálade. A to už je naozaj dosť dôvodov na to, aby ste čím skôr začali s pravidelnou fyzickou aktivitou. Kedy, ak nie teraz? Vďaka novoročným výpredajom teraz zoženiete oveľa lacnejšie športové potreby, náradie i výživu pre športovcov. Pozrite si top ponuky z kategórie Výpredaj šport a turistika. Ale ponáhľajte sa - rovnako ako v športe, tak i pri výpredajoch sa oplatí byť medzi prvými.

 

zena vo fitness centre

 

 

Teraz je ideálny čas na nákup nábytku

 

Experti sa zhodujú v tom, že nový rok je ideálnym obdobím na kúpu nového nábytku.  Obchody sa zbavujú skladových zásob a pomaly sa pripravujú na novú sezónu. To potvrdzuje aj počet kupónov v sekcii Výpredaj na nábytok a bývanie. V povianočných výpredajoch zoženiete lacnejšie sedačky, kuchynský nábytok, svietidlá, ale i obklady a dlažby. Ako prekonať nostalgiu z toho, že je už po sviatkoch? Začnite nový rok tým, že si vynovíte svoje bývanie. Kúpte si novú sedačku, zmeňte usporiadanie nábytku, zrekonštruujte kuchyňu či vymeňte závesy. Na to, aby ste svojmu interiéru vdýchli nový život, niekedy naozaj stačí len pár zmien.

 

obyvacia izba

 

 

Urobte si radosť novým šperkom alebo hodinkami

 

Potešte sa novým šperkom. Nemusíte mať na to špeciálny dôvod, niekedy je dobré urobiť si radosť len tak. Je veľká pravdepodobnosť, že kúsok, ktorý ste si v obchode vyhliadli ešte pred Vianocami, teraz kúpite lacnejšie. Výpredaje totiž neobišli ani túto kategóriu, a tak si teraz môžete kúpiť vysnívané náušnice či luxusné hodinky za skvelé ceny. Hodinky a šperky sú položky, ktoré majú v mnohých prípadoch vyššiu cenovku, preto je výpredaj hodiniek a šperkov ideálna príležitosť, ako nepoľaviť zo svojich nárokov, ale zároveň až tak nezaťažiť svoj rozpočet.

 

hodinky a sperky

 

 

Doplňte si zásoby kozmetiky

 

Nenašli ste pod stromčekom vysnívaný parfum či paletku očných tieňov? Nevadí, kúpte si ich sami. Vo výpredaji parfumov a kozmetiky teraz kúpite niektoré produkty až o polovicu lacnejšie. Nájdete tu zľavnené parfumy, dekoratívnu, ale i ošetrujúcu kozmetiku. Ak ste si predsavzali, že s príchodom nového roka budete viac úsilia venovať starostlivosti o svoju pleť a vlasy,  povianočné výpredaje vám v naplnení tohto cieľa môžu pomôcť.

 

dekorativna kozmetika

 

 

Využite extra výhodné ponuky na spotrebiče a elektroniku

 

Novoročné výpredaje na elektroniku a spotrebiče si určite nesmiete nechať ujsť. Elektronika je totiž jednou z top kategórií, s ktorej kúpou sa oplatí počkať do nového roka. Môžete opäť očakávať skvelé zľavy na bielu i čiernu techniku. Ušetrite na kúpe televízora, umývačky riadu, varnej dosky, práčky či malých domácich spotrebičov.

 

domace spotrebiee