Nakupovať s prázdnymi vreckami? So zľavou do 70 % pokojne môžete

novorocne-vypredaje-zlavove-kupony-70-percent

Viete si predstaviť novoročné výpredaje až do výšky 70 %? Od 26. decembra do 15. januára budú skutočnosťou. Pripravte sa, úžasné povianočné zľavy sa práve začínajú.

Ako vyzerali vaše Vianoce? Boli skromnejšie a symbolické alebo bohaté a rušné? Možno ste dostali to, čo ste si priali a možno darčekový poukaz, aby ste si nakúpili podľa vašich predstáv.

Dá sa za málo peňazí nakúpiť veľa? Obdobie novoročných výpredajov je na to ako stvorené. Obdarujte seba i vašich blízkych nákupom za skvelé ceny.

Kompletnú ponuku sme pre vás zhrnuli v kategórii novoročné výpredaje. Ponáhľajte sa a nepremeškajte široký výber zo sekcie móda, šport, elektronika či nábytok. To všetko môžete mať za tie najvýhodnejšie ceny na trhu.

postel-vianocny-stromcek-svetelna-retaz

Nakupujte bezpečne


Novoročné výpredaje sú mimoriadne lákavé najmä kvôli výnimočne nízkym cenám. Ako nakupovať bezpečne a nenechať sa oklamať? V prvom rade by ste sa mali držať týchto 3 pravidiel:
 

1

Nakupujete v danom e-shope prvýkrát? Prečítajte si podmienky nákupu a reklamácie, aj prípadné hodnotenia od iných nakupujúcich.

2

Preverte si, či ide o skutočnú zľavu a aká je hodnota tovaru.

3

Po doručení skontrolujte kvalitu produktu, jeho stav a všetky vlastnosti. Ak sa nestotožňujú s uvedenými, tovar čo najskôr vráťte.

A teraz už poďme rovno na nákupy. Čo vás čaká v bezkonkurenčných povianočných zľavách?
 

zena-rozbalovanie-darceka-stromcek

 

Doplňte šatník na ďalšiu sezónu


Našli ste si pod vianočným stromčekom oblečenie? Čo takto váš šatník doplniť o ďalšie módne kúsky, ktoré ste nedostali?

Zima tu predsa bude ešte niekoľko mesiacov. Teplé oblečenie je preto must-have súčasťou každého šatníka. Štýlového, extravagantného i minimalistického. Bola by škoda obísť obchody s najnovšími zimnými kolekciami v 70 % zľavách.

Hlavným cieľom módnych reťazcov je vypredať regály obchodov do posledného kusu a uvoľniť sklady na novú sezónu. A to pre vás znamená len jedno – výhodné nákupy za fantastické ceny.

Navyše, pri správnom výbere budete nakúpené oblečenie nosiť niekoľko sezón. Kabáty, hrubé prešívané bundy, svetre a rôzne pleteniny sú nadčasové a vždy trendy.

Máte dlho vyhliadnuté oblečenie luxusnej značky? Práve teraz si ho môžete kúpiť bez výčitiek, pretože zľavy ponúkajú naozaj všetci.

zena-muz-pes-les


Začnite so športom, ako ste chceli


Nový rok je ideálnym obdobím na určovanie predsavzatí a cieľov. Okrem zdravšieho stravovania či chudnutia, je častým bodom na tomto zozname odhodlanie začať športovať.

Stanovili ste si tento cieľ aj vy? Súčasťou zodpovedného prístupu nie je len poriadna dávka motivácie, no v neposlednom rade aj správna športová výbava.

Hovoríte si, že tá nie je lacnou záležitosťou? Najmä, keď ste na Vianoce minuli veľa peňazí na darčeky? Práve počas novoročných výpredajov ju nakúpite za zlomok ceny.

Teraz vám už naozaj nič nebráni urobiť si doma svoje vlastné fitness centrum a začať sa plnohodnotne venovať vytúženému pohybu.
 

zena-cvicenie-stuhy

Ušetrite pri nákupe športového vybavenia čo najviac. Navštívte e-shop Hop-Sport.sk a pri objednávke s minimálnou hodnotou 170 € získate zľavu 15 €. Akcia platí od 14.12.2022 do 31.01.2023. V košíku zadajte zľavový kód HS15.


Kúpte si elektroniku takmer zadarmo


Predstavovali ste si, že si medzi vianočnými darčekmi nájdete nový kávovar, notebook alebo televíziu? Ak tam neboli, nebuďte smutní a kúpte si ich sami. Radosť vám určite urobí ich nízka cena.

Predajcovia predávajú posledné kusy tovaru, aby značky mohli prísť na trh s novými produktovými radami. A to nakupujúci pravidelne a radi využívajú. Pridajte sa k nim čo najskôr aj vy. Pretože elektronika sa počas výpredajov míňa najrýchlejšie.

Váš nový mobilný telefón alebo tablet by ste preto mali kúpiť čo najskôr. Myslite aj na väčšie elektrospotrebiče do domácnosti. Vysávač, žehličku či domácu pekáreň za znížené ceny nájdete v internetovom obchode 4home.sk.
 

pracka-kos-na-pradlo


Vytvorte si vytúžený domov


Domov je miestom, kde by ste sa mali cítiť najpríjemnejšie zo všetkých miest. Ak túžite niečo zmeniť, zamerajte sa najskôr na nábytok a bytové doplnky. Zohľadnite pri tom váš vkus a štýl.

Ste minimalista? V tom prípade potrebujete mať toho okolo seba čo najmenej. S počtom bytových doplnkov buďte opatrní a voľte len tie najnutnejšie.

Naopak, ako maximalista sa budete cítiť najlepšie s množstvom nábytku a bytových dekorácií. Chcete mať v predsieni veľké zrkadlo? V obývačke viac vankúšov, obrazov a drobných dekorácií? To všetko môžete mať hneď teraz.

V oboch prípadoch vám zrejme napadlo, že inovácia bývania nie je lacná. Máte pravdu, väčšinou stojí dosť peňazí. Počas novoročných výpredajov ale nakúpite za pár eur. V konečnom dôsledku vás to tak bude stáť neporovnateľne menej a vaše bývanie dostane nový nádych.


stolik-kreslo-kvety


Nestihli ste si počas vianočných zliav kúpiť to, čo ste chceli? Novoročné výpredaje sú skvelou príležitosťou zaobstarať si všetko potrebné za málo peňazí. Neváhajte a využite ich skôr ako ostatní.


novorocne-vypredaje-70-percent-zlavy