Medzinárodný deň detí 2022 – jedinečné nápady na darček

09.05.2022 Mária Rodina Zdielať
chlapec-so-zltym-skateboardom

Máj je nielen lásky čas, ale aj oslavou všetkých mám. Pre každú z nich je tento mesiac zároveň prípravou na oveľa dôležitejší sviatok – Deň detí. Už viete, čím obdarujete vašich najmenších? Ak vám chýba dostatok inšpirácie, čítajte ďalej.

 

Medzinárodný deň detí je špeciálnym dňom pre každého člena rodiny. Deti radostne očakávajú, čo pre nich rodičia pripravili. Samotní rodičia sa nesmierne tešia na reakcie svojich detí. Pre rodičov je to naozaj jeden z najkrajších sviatkov roka. Ak samozrejme nerátame Vianoce či oslavu narodenín. Existuje ale ideálny darček pre túto príležitosť?

 

Kompletná výbavička pre deti

 

Začnime úplne najmenšími. Chystáte na rolu rodiča, no prvý darček by ste už svojmu dieťatku predsa len chceli dať? Užitočným darčekom môže byť kompletná výbava, vrátane oblečenia, hračiek, nábytku, autosedačiek i kočíkov. Všetky tieto veci nájdete na jednom mieste v rámci exkluzívnych ponúk na našom portáli. 

Výber tých najužitočnejších akčných ponúk sme urobili za vás a nájdete ho v našej špeciálnej kategórii zľavy deň detí. 

detska-izba-v-neutralnych-odtienoch

Niečo na rozvíjanie intelektu

 

Pri výbere hračiek pre deti, sa nemusíte sústrediť na klasické plyšáky alebo na príliš hlučné a farebné hračky. Ak má ale vaše týchto zbytočností od výmyslu sveta, skúste radšej hračky s pridanou hodnotou.

Vyberte skôr také, ktoré obohatia vnútorný svet dieťaťa. Hudobné nástroje rozvíjajú kreativitu, klasické drevené hračky predstavivosť, kreatívne hračky umeleckého ducha a stavebnice zase logiku a praktickosť.

Neviete, kde začať? Preskúmajte s nami nekonečné množstvo hračiek za najlepšie ceny na trhu. Začnite v e-shopoch Najlacnejsiepredeti alebo Pidilidi.

drevena-detska-hracka-s-rukou-dietata

Nová izba ako skvelý darček

 

Čo môže byť lepším darčekom ako prekvapenie v podobe úplne novej detskej izby? Dizajn úplne nového priestoru je dlhodobým projektom. Výhodou je, že na to máte takmer celý mesiac. Čím lepšie sa preto pripravíte, tým úspešnejší môže byť váš nápad s novou izbou. Začnite plánovaním, vyberte si jednotlivé kusy nábytku a postupne izbu dotvorte nápaditými doplnkami.

Krásny minimalistický nábytok a doplnky do detskej izby nájdete v nižšie priložených ponukách. V unikátnom výbere e-shopov Dadaboom Lovel si zaručene vyberie každý.

stolova-hra-pre-deti-i-dospelych

A čo pre väčšie deti?

 

Bavia vaše deti počítačové hry? Alebo radi hrajú Playko? Skvelým darčekom je pre nich nová hra. Samozrejme, staviť môžete aj na viac potrebné a praktické prekvapenia ako nový smartfón, počítač či tablet. Výhodné ponuky na všetky tieto zariadenia hľadajte v kategórii elektronika.

Trávia vaše ratolesti priveľa času na zariadeniach a sociálnych sieťach? V tom prípade odporúčame výber zaujímavej knihy, filmu či spoločenskej hry. Voľnočasové aktivity si užijú nielen samotné deti, ale aj vy sami. Získate tak s nimi množstvo kvalitne stráveného času bez rozptýlenia v podobe moderných technológií.

muz-a-zena-cestuju-na-motorke-pod-palmami

Darujte zážitky, nie veci

 

Ako sa hovorí, to najlepšie sme si nechali na koniec. Veci sú v našom živote dôležité, no po čase sa opotrebujú a zážitok z nich pominie. Vytvorte preto vašim deťom originálnu program, ktorý ich poteší.

Prečo si neurobiť dovolenku hneď začiatkom júna? Vytvorte vašim deťom prekvapenie v podobe úžasného výletu kdekoľvek na Slovensku alebo vo svete bez pandemických opatrení. Výlet nemusíte naplánovať akurát v prvý júnový deň. Úplne postačí, ak výlet, predĺžený víkend, city break alebo klasickú dovolenku pri mori darujete už teraz a vychutnáte si ju počas letných prázdnin.

Skvelé ponuky na kompletnú dovolenku počas celého roka nájdete v našej kategórii cestovanie. Jedinečné ponuky leteniek za zlomok ceny, unikátneho ubytovania a nezabudnuteľných zážitkov nájdete na Booking.com.

tandemovy-zoskok-padakom-darcek

Kreativite sa medze rozhodne nekladú a nápadov na dokonalý darček pre vaše deti je neúrekom. Výber si dobre premyslite, aby sa páčil hlavne im a mali z neho nezabudnuteľný zážitok.

Priniesol vám tento článok veľa inšpirácie najmä v tom, že chcete vašim deťom darovať svoj čas? Tejto téme sme sa venovali aj minulý rok. Prečítajte si náš článok o ďalších spôsoboch, akými vaše deti v tento slávnostný deň potešíte.