Máš premyslený darček na Medzinárodný Deň detí? Toto sú naše tipy

dieta-kolace-den-deti-zlavove-kupony

Už o niekoľko dní budeme oslavovať Medzinárodný deň detí. Máš už pre svojho drobca vymyslené niečo špeciálne? Ak si s darčekom nevieš rady, tu sú naše nápady.

Medzi milé povinnosti všetkých rodičov patrí aj príprava osláv a výber darčekov pre deti na narodeniny a iné sviatky. Jedným z takýchto významných dní je aj Medzinárodný Deň detí. Osláv ho pekným darčekom pre tvoje deti. Veď je to rovnako špeciálny deň pre ne aj pre teba.

Vieme, že výber darčekov nie je vždy jednoduchý. Okrem iného je dôležité brať do úvahy aj vek detí. To, čo poteší tie najmenšie, asi nebude vyhovovať teenegerom.

Medzi TOP sekcie patria hračky, detská móda a baby produkty, nábytok, elektro, cestovanie a poistenie. Celú ponuku si pozri v sekcii Deň detí. Čo ťa zaujalo najviac?

mama-syn-smiech


Medzinárodný deň detí oslavujeme už viac ako 70 rokov


Idea vzniku tohto sviatku zaznela na Svetovej konferencii pre blaho detí. Uskutočnila sa v roku 1925 v Ženeve vo Švajčiarsku za účasti zástupcov rôznych krajín.

Na Slovensku MDD oslavujeme od roku 1952. Zaujímavosťou je, že v niektorých krajinách tento sviatok pripadá na úplne iný dátum.

Napriek tomu zostáva jeho pointa rovnaká pre všetky – chrániť deti a ich práva.


„Deti sú neskutočne dôležité. Oni sú budúcnosťou sveta.“ – Elton John


mama-dcera-hra-deka

Na Deň detí začni oslavou


Aký by to bol sviatok, keby si ho s tvojimi najmenšími neoslávil vo veľkom štýle? Priprav rodinnú oslavu s výzdobou a dobrotami. Samozrejme, malým oslávencom nezabudni k darčekom pribaliť aj sladkú drobnosť. Výhodné ponuky nájdeš v kategórii potraviny.  

Hľadáš zdravší variant sladkostí? Pozri si ponuku e-shopu Mojalekáreň a vyber deťom zdravé maškrty.

Medzi zdravé alternatívy sladkostí patrí napríklad:
 

__check

lyofilizované ovocie

__check

orieškový krém

__check

malinová kaša

__check

domáci puding

__check

ovocné pyré

__check

včelí med

__check

zeleninové čipsy

deti-oslava


Hračky a oblečenie pre najmenších


Máš doma drobca? Malé bábätká nedokážu ešte natoľko vnímať a oceniť darčeky tak, ako väčšie deti. Ak im aj napriek tomu chceš niečo darovať, mysli prakticky. Detičkám od 1 roka môžeš zaobstarať ich prvé väčšie hračky. Obľúbené sú najmä tie na rozvoj motoriky, napríklad drevená zatĺkacia skladačka.

Bábätká rastú veľmi rýchlo. Otvor si e-shop Brendon a doplň výbavu oblečenia, plienok, detskej kozmetiky či doplnkov na kŕmenie.

mama-syn-postel-hracka


Väčšie deti od 3 rokov potešíš interaktívnymi hračkami, rôznymi stavebnicami či prvým odrážadlom. Vhodným darčekom sú aj edukačné knihy. Vyberaj tie s množstvom obrázkov, ktoré upútajú ich pozornosť.

Prínosné pre ich rozvoj budú aj rôzne pracovné zošity, doplňovačky či encyklopédie. Vyber ich z ponúk v kategórii knihy.
 

mama-syn-hra

__bulb
Ktoré knihy pre deti sú najlepšie? Vyberajte z TOP 30 tipov

Budovať u detí návyk čítania kníh je vhodné už od útleho veku. Neviete, aké knihy pre deti vybrať pre najmenších, tých starších či teenegerov? Toto sú naše tipy.

Staronová detská izba


Šablóna na ideálny vzhľad detskej izby neexistuje. Jej prevedenie a štýl by mali zodpovedať aktuálnym potrebám dieťaťa. Nezabúdaj, že súčasne s tým, ako rastú deti, by si mal meniť aj ich izbu.

Malé dieťa potrebuje predovšetkým dostatok priestoru na hranie. Pre školákov je dôležité oddelenie priestoru na učenie a hracej časti. V izbe starších žiakov a teenegerov by mal prevažovať priestor na učenie doplnený časťou na voľnočasové aktivity.

Pred každou úpravou detskej izby si podrobne premysli, čo a ako chceš zmeniť. Uľahčí a urýchli to celý proces prerábania.


detska-izba-knihy-hracky

Nábytok do detskej izby pre malých aj veľkých v e-shope Mobelix s množstvom zľavových kupónov. Priprav deťom novú detskú izbu ešte dnes. Všetky dizajnové kúsky nájdeš na tomto linku.

Elektronika na voľný čas


Či sa nám to páči alebo nie, telefón v rukách detí nie je v súčasnej modernej dobe ničím nezvyčajným. Jeho hlavným účelom je okrem zábavy nadviazanie kontaktu s vami - rodičmi. Chceš im darovať kvalitnejší? Tento sviatok je na to ideálny.

Funkcie mobilného telefónu môžeš doplniť smart hodinkami pre ešte lepšiu komunikáciu.

__bulb
Najlepšie smart hodinky pre dámy, pánov i deti: Ktoré si vybrať?

Pri výbere inteligentných hodiniek je potrebné zvážiť všetky parametre a zohľadniť aj cenu. Aké sú najlepšie smart hodinky pre všetkých členov rodiny?

Patrí hranie počítačových hier medzi obľúbené voľnočasové aktivity tvojich detí? Potom si môžeš byť istý, že nová hra by ich v tento deň veľmi potešila.

Tvojmu malému čitateľovi sa bude páčiť čítačka kníh. Skvelým darčekom sú aj slúchadlá či detské fotoaparáty.

Aby bol nákup týchto zariadení ešte výhodnejší, využite ponuky z kategórie elektronika.
 

dvaja-chlapci-pocitac-tablet-zosti

Spoločné zážitky


Podľa nás je najkrajší darček, aký môžeš svojim deťom darovať, spoločne strávený čas. Či už to bude prechádzka lesom, návšteva kina alebo čokoľvek iné.

Vedel si, že tento rok pripadne Medzinárodný deň detí na štvrtok? Je to priam ideálna príležitosť urobiť si predĺžený víkend. Vyberte sa napríklad za dobrodružstvom na stanovačku alebo každý deň objavujte nové miesta. Možností, kam na výlet s deťmi, je naozaj veľa.

__bulb
Vyberte si najlacnejšie cestovné poistenie na vašu dovolenku

Cestovné poistenie by malo byť súčasťou každej dovolenky. Ktoré cestovné poistenie je najlepšie? V našom článku vám poradíme, ako získate najlacnejšie cestovné poistenie.

rodicia-deti-les-opekanie


Inšpirovali ťa naše tipy na výber darčeka? Sme si istí, že pre svoje deti vymyslíš dokonalý darček, ktorý ich poteší. Za ich úsmev a radosť v očiach to úsilie rozhodne stojí.


dieta-kolace-den-deti-zlavove-kupony