Lidl aplikácia do mobilu: Poznáš jej výhody?

Žena používa mobilný telefón.

Patrí Lidl k tvojím obľúbeným obchodom? Potom musíš poznať Lidl aplikáciu do mobilu, s ktorou môžeš nielen ušetriť, ale aj získať rôzne výhody. Čo všetko v nej nájdeš?

Finančne úsporné nákupy a odmeny má rád každý zákazník, a predávajúci to veľmi dobre vedia. Aj preto ponúkajú mnohé väčšie i menšie spoločnosti svojím stálym zákazníkom rôzne vernostné programy. Ich cieľom je prehĺbiť priazeň zákazníkov a zároveň ich odmeniť za vernosť, napríklad vo forme zliav

Medzi konkurentami na trhu nezaostáva ani reťazec Lidl, ktorý má pre svojich stálych zákazníkov k dispozícii aplikáciu Lidl Plus. Chceš vedieť, ako ju môžeš využiť? Čítaj ďalej.

__fire
Ako upiecť strúhaný jablkový koláč? Na tento recept stačí pár €

Máš prebytok jabĺk a nevieš, čo s nimi? Máme pre teba radu, ako ich skvele použiť v kuchyni. Upeč tento strúhaný jablkový koláč, na ktorom si pochutí celá rodina.

Čo môžeš nakupovať v e-shope Lidl?

 

Ešte skôr, ako si povieme o širokej ponuke predávaného sortimentu v Lidli, v krátkosti sa vráťme na začiatok. História reťazca sa začala písať v roku 1930 v nemeckom meste Neckarsulme, kde bol založený veľkoobchod s potravinovým sortimentom. Prvá predajňa bola, samozrejme, otvorená v samotnom Nemecku, a to v roku 1973. Postupne začal budovať svoje predajne aj v ďalších krajinách a na slovenský trh vstúpil Lidl v roku 2004, pričom otvoril prvých 14 predajní. Významným míľnikom bolo aj spustenie online obchodu, to sa datuje od roku 2014. V súčasnosti je na slovenskom trhu 164 kamenných predajní.

Spoločnosť samú seba definuje ako takú, ktorá predáva tovar určený na dennú spotrebu za najlepšie ceny a najvyššej možnej kvalite. V porovnaní s konkurenciou je obdivuhodné, že drvivú väčšinu predávaného tovaru tvorí sortiment vlastných značiek.

Okrem širokého radu potravín sa sústreďuje na predaj oblečenia pre ženy, mužov i deti, techniky a produktov do dielne i záhrady, produktov na šport a voľný čas, bytových doplnkov i užitočných produktov do domácnosti. A nechýba ani detský sortiment. Samozrejme, ponuka nie je stála, ale po určitom čase sa obmieňa vo všetkých kategóriách. Aj preto stojí za to stiahnuť si Lidl Plus aplikáciu, aby si mala prehľad o všetkých novinkách.
 

Predajňa Lidl.
Autor: K. Mitch Hodge (Unsplash)


Prečo používať Lidl aplikáciu?

 

Podstatou Lidl aplikácie je digitálna zákaznícka karta Lidl Plus, vďaka ktorej môžeš ako zákazník pri nákupe získať nižšiu cenu za konkrétne produkty. Nepotrebuješ ďalšiu plastovú kartičku, ktorú si pridáš do peňaženky a zaberie ti miesto. Kartu Lidl Plus máš priamo v Lidl aplikácii spolu s ďalšími skvelými výhodami. Šetriť peniaze už nemôže byť jednoduchšie.
 

__bulb
Ako a kde kúpiť najlepšiu rúru na pečenie?

Plnohodnotná kuchyňa sa bez rúry na pečenie jednoducho nezaobíde. Ktorá rúra na pečenie bude pre teba tá najlepšia? S jej výberom ti pomôžu informácie v našom článku.

Výhody Lidl aplikácie


Aplikácia obchodného reťazca ponúka svojím zákazníkom na jednom mieste viaceré benefity. O aké ide?
 

__check

Vyhľadávač predajní – najbližšiu predajňu nájdeš vďaka aplikácii vždy jednoducho a rýchlo.

__check

Aktuálne i budúce letáky – týždennú ponuku si môžeš pozrieť kedykoľvek a kdekoľvek.

__check

Stieracie žreby po nákupe – nakúp, získaj žreb, zotri ho a môžeš získať určitý tovar za lepšiu cenu. Skvelé, však?

__check

Kupóny Lidl Plus – ako zákazník a používateľ Lidl aplikácie máš každý týždeň k dispozícii nové a atraktívne kupóny. Lidl aplikácia prináša zľavy, s ktorými môžeš získať tovar za nižšiu cenu alebo napríklad tovar 2 + 1 zadarmo. Keď sa ti nejaká ponuka zapáči, stačí, ak klikneš na aktivovať kupón a pri nákupe naskenuješ svoju Lidl Plus kartu, kupón sa automaticky uplatní.

__check

Sumár nákupu – v aplikácii môžeš vidieť detailné informácie o svojom poslednom nákupe, takže máš dokonalý prehľad napríklad o tom, koľko peňazí si vďaka Lidl aplikácii ušetrila.

__check

Súťaže – s Lidlom môžeš získať množstvo skvelých a zaujímavých cien vďaka súťažiam. Stačí splniť podmienky a si v hre.

__check

Upozornenia na špeciálne ponuky – po nainštalovaní aplikácie sa nestane, že zmeškáš zvýhodnené ceny. Aplikácia ťa formou notifikácii upozorní na všetky novinky.

__check

Partnerské výhody – ak si myslíš, že s Lidl aplikáciou máš výhody len v Lidli, si na omyle. Po stiahnutí aplikácie môžeš využívať exkluzívne partnerské výhody v rôznych iných e-shopoch a predajniach.




Zdroj: LIDL Slovensko (YouTube)

Ako aplikáciu Lidl nainštalovať a začať používať?

 

Na záver si povedzme, aké kroky sú potrebné k využívaniu všetkých benefitov aplikácie.
 

1

Vyhľadaj aplikáciu Lidl Plus v Google Play alebo App Store a stiahni ju do svojho mobilného telefónu.

2

Zaregistruj sa a potvrď svoju registráciu prostredníctvom kódu z doručenej SMS.

3

Vyber si svoju obľúbenú predajňu.

4

Hotovo, môžeš nakupovať za nižšie ceny.


Keď hovorím o nižších cenách, poznáš naše Rozšírenie KUPLIO? Po jeho stiahnutí do prehliadača na online nákupoch výrazne ušetríš v mnohých e-shopoch.
 

Rozšírenie KUPLIO, Vašekupony.sk


Bola by škoda nevyužiť výhody, ktoré ti Lidl aplikácia prináša, však? Dlhšie neváhaj, stiahni si ju do svojho smartfónu ešte dnes a nakupuj v Lidli za ešte lepšie ceny.